All About You-פרק 34

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAll About You-פרק 34../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

איכשהו הצלחתי להאריך את הפיק בעוד שני פרקים ועכשיו יש לו 46 פרקים DD: תודה לכל הבנות שקוראות ומגיבות
הפרקים הקודמים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1238&MessageId=124652684 שורות אחרונות: "אחריך מאדם" דאגי חייך חיוך מתוק ואלי נזכרה ביום ההוא שדאגי בא לאסוף אותה לפגישה אצל טום, יום אחרי שהתקבלה לסופר רקורדס, ואמר בדיוק אותו דבר, עם בדיוק אותו חיוך. היא צחקה והתקדמה לעבר הסירה. דאגי היה ג'נטלמן ועזר לה לעלות. הוא הפעיל את המנוע והם התחילו לשוט. לפתע דאגי אחז בידה של אלי. "אלי יש משהו שאני רוצה לשאול אותך" הוא אמר ברצינות וירד על ברך אחת. פרק 34 אלי הסתכלה עליו מופתעת, לא מבינה מה הוא עושה. דאגי הוציא קופסה קטנה ואדומה מכיסו. "מה? דאגי.." אלי אמרה בבלבול. "אליסון, האם את.." דאגי התחיל לומר. לבה של אלי פעם בחוזקה. דאגי פתח את הקופסה ובתוכה היה מפתח. "האם את רוצה לעבור לגור איתי?" דאגי שאל במבט מבויש. חיוך גדול הופיע על פניה של אלי. היא קפצה על דאגי בחיבוק גדול. "כן! כן אני רוצה!" היא צחקה ונישקה אותו. "ישששש!" דאגי היה מאושר ונישק אותה ארוכות. "תגיד לי אתה נורמלי??" אלי דחפה אותו קלות "הלחצת אותי!" "הוו את חשבת על.." דאגי התחיל לומר. "חתונה!" שניהם אמרו ביחד וצחקו. "אין מצב" אלי אמרה. "ממש לא" דאגי הוסיף. "אנחנו לא מוכנים" הם אמרו ביחד והתחילו לצחוק. "אבל.." דאגי עצר את הצחוק ותפס את ידה של אלי. "אני רוצה שתדעי, שכשאני אתחתן, זה יהיה איתך" דאגי הביט לתוך עיניה. "הו דאגי.." אלי חייכה ונישקה אותו "אני אוהבת אותך". ** מאוחר יותר בביתו של דני ** "מה אתם רוצים?" דני הבחין באלי ודאגי כשנכנסו. "סתם.. כלום" הם הסתכלו אחד על השנייה בערמומיות. "את תעסיקי אותו, אני אחפש למעלה" דאגי לחש לאלי ורץ לקומה השנייה. אלי התיישבה ליד דני על הספה, בעודו משחק עם עצמו פלייסטיישן. "אני רואה שאתה עדיין גרוע" היא גיחכה. "היי היי! בבית שלי לא צוחקים עלי" דני אמר ובדיוק אז נפסל. "טוב צודקת, אני באמת לא משהו" הוא צחק. "אז מה.. מה עם קייט?" אלי שאלה. "דיברתי איתה היום בטלפון וקבענו להיפגש הערב. אני הולך להגיד לה מה אני מרגיש" דני הסמיק. "יאיי איזה יופי! שיהיה בהצלחה!" אלי חיבקה אותו. "תודה. כל זה לא היה קורה לולא את" דני אמר ונשק לה בלחי. תוך כדי אלי הבחינה בדאגי יורד עם מחליק השיער בידו ומסמן לה שתבוא מהר. "טוב דני, אני חייבת לזוז, היה נחמד לדבר, ביי" אלי אמרה במהירות ורצה אל דאגי, ושניהם יצאו מהבית צוחקים. "מוזרים.." דני חשב לעצמו והמשיך לשחק. "יופי גאון שלקחת את המחליק, אבל מה נעשה איתו עכשיו?" אלי גיחכה כשהיו בחוץ. "חשבתי שתכננו להחליק לדני את השיער לא?" דאגי לא הבין. "כן, אבל איך?" אלי גלגלה את עיניה. "אוהה, לא חשבתי על זה" דאגי נראה מהורהר. "נחשוב ביחד" אלי טפחה על כתפו ואז צלצל הטלפון של דאגי. "זה היה טום, הוא אומר שכולם באים אליו לסרט" דאגי אמר כשניתק. "אז בוא נלך להגיד לדני" אלי הציעה והם נכנסו חזרה. "אלוהים אדירים! למה נתתי לך את המפתח למה?!" דני צעק כשראה שוב את דאגי. "כי אתה אוהב הפתעות בצורה של ילד קטן ובלונדיני" דאגי צחק "יאללה בוא הולכים לטום". "אוקיי אבל לא להרבה זמן, יש לי דייט עם קייט" דני אמר ונעמד. "אה חרוז!" דאגי קרא. "נכון גאון קטן של אמא" דני גיחך וגלגל את עיניו ושלושתם הלכו לביתו של טום. ** בבית של טום ** הארי כבר היה שם וכשדני, דאגי ואלי הגיעו טום הפעיל את הסרט וכולם התיישבו לטחון פופקורן. דאגי ישב על הכורסה שלו, דני שכב על השטיח וטום והארי על הספה כשאלי ביניהם, כמעט נרדמת על כתפו של הארי. נשמע צלצול בדלת וטום קם לפתוח. "תעצור את הסרט" טום אמר לדאגי. "כן בטח" דאגי גיחך וכולם המשיכו לצפות. "טומי" ג'יובנה עמדה בדלת, בוכה. היא חיבקה את טום בחוזקה. "ג'יו מה קרה? למה את בוכה??" טום לא הבין וחיבק את ג'יו, מלטף את שיערה. "אנחנו צריכים לדבר" היא הסתכלה עליו בעיניים נפוחות. טום העיף מבט אחורה אל חבריו. הם בכל מקרה לא הקשיבו, וגם אם כן, אין לו מה להסתיר מהם. "מה יש?" הוא שאל בדאגה והסתכל אל תוך עיניה החומות. "אני.. אני.. בהריון" ג'יובנה בכתה לתוך כתפו. טום לא זז. למשמע דבריה של ג'יו הוא נשאר קפוא במקום. דאגי עצר את הסרט, דני התיישר, אלי הרימה את ראשה והארי שמט על הרצפה חופן גדול של פופקורן. "מההההההההה?!" הם צעקו כולם יחד כששמעו מה ג'יו אמרה. "ג'יו זה נהדר, למה את בוכה?" טום התעשת וחיבק אותה בחיוך קטן. "מה? אתה רציני?" ג'יו הסתכלה עליו וניגבה את דמעותיה. "כן בטח! אני הכי רציני בעולם!" טום הרחיב את חיוכו וליטף את פניה. "אני.. פחדתי שלא תשמח.. שלא תרצה ילד" ג'יו אמרה והשפילה מבטה. "מה פתאום?? ילד ממך זה הדבר הכי נפלא בעולם! אני מאושר!" טום הרים את ג'יו וסובב אותה באוויר. "וואו טומי אני כל כך שמחה לשמוע!" ג'יו חיבקה אותו בחוזקה. "אני אוהב אותך" טום נישק אותה ארוכות "וגם אותו" הוא ליטף את בטנה של ג'יו בחיוך. "או אותה" היא תיקנה אותו וצחקה. "אוווווווווווווווו" קראו כולם מהסלון וג'יו וטום צחקו. "מזל טוב!" הם רצו אליהם וחיבקו אותם בשמחה. "אני לא מאמין שאתה הולך להיות אבא!" הארי חיבק את טום. "אני בעצמי לא מאמין שאני עומד להיות אבא!" טום צחק. "אוקיי, אני לא מרגיש כל כך טוב.." הוא התכופף והניח את ידיו על ברכיו. "טומי אל תדאג, נעבור את זה ביחד, אל תילחץ" ג'יו נישקה אותו. "כן את צודקת.." טום מלמל וניגב זיעה ממצחו. הוא לא קלט שהוא עומד להיות אבא. עוד מעט יהיה ילד קטן שהוא יצטרך לשמור עליו, להאכיל אותו, לשחק איתו, לחנך אותו, לפרנס אותו.. "מהר חבר'ה! חזרה! עכשיו!" טום צעק ורץ לגיטרה שלו. "מה? על מה אתה מדבר?" דאגי לא הבין. "הרגע גילית שאתה עומד להיות אבא ואתה רוצה לעשות חזרה?" דני גירד בראשו. "שמע, עוד.. כמה חודשים?" טום הפנה את מבטו לג'יו. "8 חודשים. אני בחודש הראשון" ג'יו חייכה וליטפה את בטנה. אלי חיבקה אותה. "כן, שמונה חודשים, אני עומד להיות אבא. עומד להיות כאן תינוק שצריך לפרנס. חייבים להיות הכי טובים בשביל למכור מלא דיסקים וכרטיסים להופעות כדי להרוויח הרבה כסף ולגדל את הבן שלי הכי טוב שאפשר!" טום אמר. "אויש טום" ג'יו ניגשה אליו וחיבקה אותו. היא ליטפה את שיערו החלק שהיה מפוזר על עיניו והרגיעה אותו. "לא אני ולא הילד או הילדה שלנו יצטרכו כל כך הרבה כסף. מה שיש לנו עכשיו זה מספיק בהחלט ואפילו יותר מדי. כל מה שהתינוק יצטרך זה אותך- את אבא שלו" היא חייכה אליו. טום נרגע. הוא חשב על זה לרגע, על תינוק קטן שאומר "אבא". דמעה זלגה על לחיו. "איזה יופי.. יהיה לנו תינוק.. יהיה לנו תינוק!" טום צעק ונישק את ג'יובנה. אחר כך כולם פתחו בקבוק שמפניה שטום שמר לאירועים מיוחדים והרימו לחיים. "לחיי ג'יובנה!" הארי אמר. "לחיי טום!" דאגי הוסיף. "ולחיי הילד המקסים שיהיה להם!" דני חייך. "או הילדה" אלי תיקנה אותו וכולם הרימו לחיים, צוחקים ומאושרים. פרק 35 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 35../images/Emo63.gif

הרגע הבנתי שבגלל שמספר הפרקים השתנה יהיה יותר טוב אם אני אפרסם היום 3 פרקים.. אתן מרשות לי?
מקווה שזה בסדר :) פרק 35 אחרי הרמת הכוסית דני עזב את ביתו של טום והלך לדייט שלו עם קייט. דני בחר לא לקחת אותה למקום רגיל כמו מסעדה או סרט, אלא למקום האהוב עליו בכל לונדון. כשהגיע קייט כבר הייתה שם, חיכתה לו על הספסל עם הידיים בכיסים, קופאת מקור. "היי" דני אמר והתיישב לידה. "היי" קייט חייכה אליו. "מצטער שביקשתי להיפגש כאן ולא במקום עם חימום" דני אמר. "אין שום בעיה, זה מקום ממש יפה" קייט השיבה. הם ישבו ליד הפסל של פיטר פן בגני קנסינגטון. הפסל היה אפור בדמותו של פיטר פן וסביבו הרבה חיות יער קטנות וחמודות. הילדים בפארק מבלים שעות ליד הפסל, מנסים לספור את החיות אך ללא הצלחה. בזמן שקייט ודני היו שם, לא היה אף ילד בסביבה. "אז למה הבאת אותי לכאן?" קייט שאלה את דני והסתכלה לתוך עיניו התכולות במבט חודר. אפו המנומש הפך אדום מהקור והיא חייכה. "זה המקום שאני הכי אוהב בלונדון ורציתי לחלוק אותו איתך" דני חייך אליה. "אני יכול לשבת כאן שעות ולהסתכל על הפסל הזה. לכאן אני בא כדי לחשוב, להיות קצת לבד. כמה מהשירים שלנו כתבתי כאן" דני הסביר והתקרב עוד קצת לקייט. "ועל מה אתה חושב כשאתה בא לכאן?" קייט הסיתה קבוצת פוני שנפלה על עיניה אל מאחורי אוזנה. "על כל מיני.. לפעמים.. אני חושב גם.. עליך.." דני אמר במבט מבויש. קייט ראתה שהוא מסמיק. "מה?" היא חייכה. היא לא הכירה את הצד הזה בדני. הרגיש, הישיר אפשר לומר. לבה פעם בחוזקה. דני הרים את מבטו והסתכל על קייט. הוא התקרב אליה ורכן לנשקה. קייט עצמה את עיניה והרגישה את שפתיו של דני על שפתיה. כשניתקו דני ליטף את לחיה, בלי לומר מילה. קייט חייכה ודני נישק אותה שוב. "אז.." דני אמר כשניתקו. "מה..?" קייט שאלה. "אנחנו ביחד עכשיו?" הוא שאל בחיוך מבויש. קייט צחקה מעט. "מה, לא?" היא נישקה אותו. ** למחרת ** "שלום, הגעתם לטום וג'יובנה. אנחנו לא בבית כרגע. נסו יותר מאוחר, ביי". "טוב, ננסה את דני" ריצ'ארד חשב לעצמו וחייג לדני. "לא יכול לדבר עכשיו. תשאירו הודעה ואני אחזור אליכם אחר כך" ריצ'ארד שמע גם את התא הקולי של דני. אחר כך הוא ניסה גם את הארי ודאגי. אף אחד מהם לא ענה. "איפה הם לעזאזל?!" ריצ'ארד מלמל לעצמו והחליט ללכת אליהם בעצמו. "דני! תפתח את הדלת!" ריצ'ארד דפק על דלתו של דני. "ריצ'ארד? מה הוא עושה כאן?" דני ניגש לדלת ופתח אותה כשהוא לובש רק מכנסי ג'ינס ארוכות. "היי ריץ', מה קורה גבר?" דני חייך. "לא משהו, בשל הסיבה שאף אחד מכם לא עונה לי!" ריצ'ארד אמר בעצבים ונכנס לביתו של דני. "השעה 9 בבוקר, כולם ישנים" דני שפשף את עיניו בעייפות. דני נשאר ער כל הלילה. אחרי שהחזיר את קייט לביתה הוא לא הצליח להירדם מרוב התרגשות ומחשבות. "תגיד, מתי חזרת?" דני שאל אותו והתיישב על הספה. "לא מזמן ואנחנו חייבים להתחיל לעבוד על הדיסק של אלי ועל מסע ההופעות שלכם שיהיה עוד כמה חודשים" ריצ'ארד אמר. "טוב, לגרור אותם מהמיטה יהיה קשה, אבל נתמודד" דני לבש חולצה, נעל נעליים ושניהם יצאו. את הארי לא היה בעיה להעיר, הוא טיפוס של בוקר. עם דאגי זה היה קצת יותר קשה. "תשאיר את זה לנו" דני והארי חייכו בערמומיות והשאירו את ריצ'ארד לחכות בחוץ. "אני את דאגי, אתה את אלי. בספירה שלי" דני והארי נעמדו בשני צידי המיטה. דני תפס את דאגי והארי תפס את אלי. "מוכן? שלוש ארבע ו.." דני ספר בשקט ושניהם הרימו אותם בבת אחת. "מה? דני? מה אתה עושה?" דאגי אמר בישנוניות. "בוקר טוב דאגלס" דני חייך וזרק אותו בחוזקה על המיטה. "הארי?" אלי אמרה גם היא מנומנמת, לא מבינה מה קורה. הארי התחיל לסובב אותה באוויר וצחק. "הארי! תוריד אותי! לא על הבוקר!" אלי קראה ודפקה באגרופיה על חזהו של הארי. בסופו של דבר גם הוא זרק אותה על המיטה. "אבל למה להתעלל בנו? למה?!" דאגי התבכיין. "יכולתם פשוט ללחוש לנו 'בוקר טוב' עד שנקום" אלי שפשפה את עיניה מעייפות וקמה מהמיטה. "כן בטח! ומה מצחיק בזה?" הארי גיחך. "מותר לדעת למה ההתעללות?" דאגי לבש את מכנסיו. "ריצ'ארד חזר ואנחנו חייבים להתחיל לעבוד" דני הסביר ואלי סובבה אליו מיד את מבטה. "להתחיל.. לעבוד?" היא בלעה את רוקה. "כן אלי" הארי חייך "סופסוף מתחילים לעבוד על האלבום שלך" הוא טפח על כתפה. "וגם על הסיבוב הופעות שלנו" דני הוסיף "יאללה בואו, עוד צריך להביא את טום". החבורה יצאה מביתם של דאגי ואלי אל ביתם של טום וג'יו. אחרי חצי שעה של דפיקות בדלת וטלפונים שלא נענו, הם התייאשו והחליטו לנסוע לבד לאולפן. אולפן ההקלטות היה במבנה של 'סופר רקורדס' ושם גם המשרדים שלהם. זה היה מבנה יחסית גדול במרכז לונדון. אלי זכרה טוב מאוד את הבניין הזה, שם היא פגשה לראשונה את מקפליי ואת דאגי. שם היא שרה מולם ושם היא התקבלה לחברת הקלטות. במקום הזה ממש, חייה השתנו לנצח. "אוקי אז ככה זה הולך לעבוד- דני והארי הולכים לחדר הישיבות כי הצוות כבר מחכה לכם שם בקשר למסע ההופעות ואלי ודאגי באים איתי להמשיך לחפש את טום. אי אפשר בלעדיו" ריצ'ארד הסביר את מהלך העבודה. הקבוצה התפצלה כשדני והארי עלו במעלית אל חדר הישיבות, ודאגי, אלי וריצ'ארד התקדמו לעבר הדלת כדי למצוא את טום. "אוחח טום הזה! לאן הוא נעלם??" דאגי אמר בכעס כשלפתע טום הופיע מולם, לחיו סמוקות והוא מתנשם בכבדות. פרק 36 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo220.gifפרק 36../images/Emo220.gif

פרק 36 "טום!" אלי, דאגי וריצ'ארד קראו יחד. "איפה היית?" ריצ'ארד שאל. "מצטער, כיביתי את הפלאפון אבל ברגע ששמעתי את כל ההודעות באתי לכאן הכי מהר שיכולתי" טום התנשף. ברכיו היו מכופפות והוא השעין עליהן את ידיו כשהוא מתנשם אחרי הריצה הארוכה שעשה. "אני אחזור על השאלה של ריץ' " דאגי אמר בטון רגוע "איפה לעזאזל היית?!" הוא צעק. "אני וג'יו.." טום התחיל לומר וכולם הסתכלו עליו בציפייה. "הלכנו לבדיקות בקשר להריון" הוא חייך ונעמד גאה. "יאוווו!" אלי קפצה עליו בחיבוק, דאגי טפח על כתפו וחיבק אותו גם הוא ורק ריצ'ארד עמד בצד, פיו פעור והוא בהלם טוטאלי. "ה.. הר.. הריון?" ריצ'ארד גמגם, מנסה לעכל את מה שטום אמר. "אני עומד להיות אבא" טום התקדם לעבר ריצ'ארד וחיוך ענקי על פניו. "וואו" ריצ'ארד התעשת "וואו! אני כל כך שמח בשבילך! מזל טוב!" ריצ'ארד חיבק אותו בחום. "תודה גבר" טום אמר "אבל עכשיו יאללה, יש לנו הרבה עבודה" הוא זירז אותם וארבעתם נכנסו למעלית. בזמן שעלו ריצ'ארד הסביר את תוכנית העבודה. "אני ודאגי נצטרף לישיבה יחד עם דני והארי, וטום ואלי, אתם שניכם תשבו יחד, וטום, אתה תסביר לה הכל ברור?" ריצ'ארד שאל. "ברור!" שלושתם הצדיעו ויצאו מהמעלית מגחכים. אלי וטום נכנסו לחדר יחסית גדול ובו ספות רחבות, שטיח מקיר לקיר, גיטרות רבות, טלוויזיה ענקית, מיני מקרר, משחקי פלייסטיישן ומדף ענק עם אלפי סרטי די וי די. "וואו מה זה החדר הזה?" אלי התפעלה. "זהו לב ליבו של המבנה הישן הזה" טום חייך "זה חדר הסתלבט שלנו". "נחמד.." אלי העבירה את אצבעותיה על שורות הסרטים הארוכות. לאחר מכן שניהם התיישבו על הספה, לא לפני שלקחו פחיות של שתייה קרה מהמקרר. "אז ככה" טום פתח את דבריו "ברוך השם אנחנו מתחילים לעבוד על האלבום שלך! יש את השיר שכתבנו ביחד ואני ודן הלחנו, ועוד כמה שירים שכתבתי בשבילך ואני מאמין שגם את כתבת כמה?" טום לגם מהפחית. "כן נכון, למען האמת יש לי פה את מחברת התווים והשירים שלי" אלי פתחה את תיק הגב שלה והוציאה משם מחברת עבה. "אז מה אנחנו עושים כאן מבזבזים זמן?? בואי!" טום נעמד ומשך את אלי אחריו ושניהם עזבו את החדר. "טוב חבר'ה, זאת רשימת הערים שאתם הולכים לבקר בהן השנה" ריצ'ארד מסר לדני, הארי ודאגי דפים ובהם שמות הערים. "גדול!" קראו שלושתם ביחד כשראו את הרשימה הארוכה. ריצ'ארד חייך בסיפוק. "אבל יש רק בעיה אחת.." הארי אמר והסתכל על דני. דני הבין מיד על מה הוא מדבר והסתכל על דאגי. "זה בסדר חבר'ה, ריצ'ארד יודע" דאגי הנהן. "אוה ההיריון.." ריצ'ארד קלט לפתע ונראה מהורהר. "לא חשבתי על זה באותו זמן.." "אז אני מניח שלא נצא השנה" דני אמר. "כן, ההיריון של ג'יו חשוב יותר ואנחנו צריכים להיות איתה בכל התהליך, במיוחד טום" הארי הוסיף. "מי אמר שחייבים לבטל? אפשר להקדים.. או לדחות" ריצ'ארד אמר. החבורה החליפה מבטים. "להקדים!" הם אמרו פה אחד. אלי וטום עברו לחדר החזרות של מקפליי שהיה דיי דומה לחדר בביתו של ריצ'ארד. עשרות גיטרות, ערכת התופים של הארי שאיתה הוא מנגן בכל הופעה, פסנתר, מיקרופונים ומגברים. הם ישבו על כיסא הפסנתר כשטום קורא בעיון את השירים והלחנים שאלי כתבה עם חיוך גדול על פניו. "נוו?" היא שאלה בציפייה, מציצה למחברת כדי לראות על איזה שיר טום מתעכב עכשיו. "יש פה הרבה שירים מעולים, הרבה שירים טובים מאוד, והרבה שירים ש.." טום לא סיים את המשפט. "הרבה שירים שמה?" אלי לא הבינה. "שאני רוצה לגנוב!" הוא חייך. "מה?" אלי צחקה בבלבול. "בבקשה אלי, אולי תיתני לנו כמה שירים?" טום עשה פרצוף מתחנן. "א.. אתה.. אתה רציני?" אלי גמגמה מאושר. היא לא האמינה שטום פלטצ'ר מבקש ממנה שירים בשביל מקפליי. "כמובן שיש עוד מקום לליטושים ושיפורים, אבל השירים שכתובים כאן בלי הלחנים כבר מתנגנים לי בראש ואני ממש שומע אותם" טום נראה מהורהר "אז מה את אומרת? מסכימה?" "ברווווווור!" אלי צעקה בהתרגשות. "יש!" טום חיבק אותה. "אז ככה, השיר הזה נהדר, בזה יש כמה מילים שאפשר לשנות, והלחן הזה פשוט מושלם. כאן אני מציע לשנות את הלחן של הגשר ולהוסיף עוד שורה" טום העביר דפים במחברת של אלי וחווה את דעתו על כל שיר. אלי קרנה מאושר. היא שמחה לשמוע ביקורת מקצועית על שיריה למרות שלא עם כל מה שטום אמר היא הסכימה. כמה מהדברים היא הייתה אפילו יותר משמחה לשנות, אבל את חלקם היא אהבה כמו שהם והייתה מוכנה להילחם כדי שיישארו כך, אך מובן שלא יהיה בזה צורך כי טום הבהיר שהם נותנים לה חופש מלא על יצירותיה. הם התחילו לשכתב כמה מהשירים והלחנים, אלי ניגנה אותם על הפסנתר וטום על הגיטרה. הם עברו שיר שיר, קראו אותו שוב ושוב, תיקנו, ניגנו ושרו. בשלב מסוים במהלך היום הצטרפו גם דאגי, דני והארי וחוו גם הם את דעתם על השירים. כל אחד הציע רעיונות משלו אך לשם שינוי לא היו ביניהם שום חילוקי דעות. העבודה עברה בכיף והנאה כשכל אחד מהרעיונות השלים את השני, דבריו של אחד השלימו את הצעותיו של האחר, וכך לאט לאט הם התקדמו ובשעה אחת בלילה היו להם שלושה שירים דיי גמורים. "אז מה קבעתם לגבי מסע ההופעות?" אלי שאלה כשישבו ברכבו של ריצ'ארד בדרך חזרה. "אנחנו מקדימים אותו בגלל ההיריון של ג'יו. הוא יהיה עוד שבועיים" הארי אמר. "בשבילי? וואו תודה חבר'ה" טום חייך. "נראה לך שככה ניתן לך לנטוש את האישה והילדים?" דני אמר בקול מצחיק. "אגב, החבר'ה שאחראיים על האתר כבר העלו את התאריכים למייספייס שלכם ולאתר הרשמי כך שהמכירה נפתחת כבר מחר!" ריצ'ארד אמר ממושב הנהג. "לכמה זמן זה בכלל?" דאגי שאל. "שבועיים בערך" הארי השיב מהורהר. "שבועיים? זה מלא זמן.. אני אתגעגע אליך" אלי החזיקה בידו של דאגי. "אני לא אתגעגע אליך" דאגי אמר. מקווה שלא אכפת לכן ששמתי שלושה פרקים,אבל מבטיחה לכן שזה לטובתכן בשביל שבעוד כמה פרקים אתן תישארו ממש במתח
תהנו

3 פררקיים ? יייאיאיא ../images/Emo6.gif

ממש ממש אהבתי !! :) טום הולך להיות אבא ?!!? יאיאיאי מזה מתאים לו :):) חחחחחחחח . מחכה ליום שלישי !

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifשמחה לשמוע../images/Emo9.gif

כןכן טומי יהיה אבא,כ"כ מתאים לו! DD: תודה

McLife135

New member
../images/Emo108.gifאומייגאד!!..איזה פרקים מושלמים!!

טום הולך להיות אבא????....חח..זה באמת ממש מתאים לו.. חח..בהתחלה נבהלתי..חשבתי כבר שדאגי ואלי הולכים להתחתן..זה לא היה נשמע לי הגיוני לשים באותו משפט גם דאגי וגם חתונה..XDDD יוואאא אני כבר מתה שיגיע יום שלישי!!!!!!...

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודה DD:

חחחח מאוד מתאים לו להיות אבא
לאלא,דאגי מתחתן? זה יותר מדי הזוי,לפחות עכשיו XD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifמזל שיש זמן לקרוא היום...

חחחחחחח כבר חשבתי חתונה חח "דיברתי איתה היום בטלפון וקבענו להיפגש הערב. אני הולך להגיד לה מה אני מרגיש" דני הסמיק. כפרעעעעעעעעעעעעעעעליו "אלוהים אדירים! למה נתתי לך את המפתח למה?!" דני צעק כשראה שוב את דאגי. XDDDDDDDDDDDDDD עלק טום אבא

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifבאמת מזל../images/Emo13.gif

זאת הייתה המטרה, אבל לא מתאים לדאגי להתחתן,ובטח לא אחרי כ"כ קצת זמן
נוווו אהבת את הקטע עם דני וקייט?
מה לא מתאים לטומי להיות אבא? נראה אותך אומרת שלא,זה תפור עליו XDD

אעאעאעאע!! איזה מדהיםם=]=]

וואייי אהבתי ביותר!! זה כזה מהמם אני מתה כבר לקרוא את ההמשך..

noam31995

New member
אווווו........

בפעם הראשונה אני חושבת שאני יודעת מה הולך לקרות!!!!! אלי הולכת לבוא איתם, נכון?!?!! האהאהא!! וג'יו בהריון!!! עכשיו טום באמת יהיה אמא!!!חחחח מה נעשה כשהפיק ייגמר?? תעשי עונה שנייה, טוב?? את לא יכולה לגרום לאנשים להתמכר ואז לקחת להם את ההתמכרות!!!זה לא עובד ככה!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifלא יכולה להגיד../images/Emo98.gif

תגלי הכל ביום שלישי DD: חחחחחחח לא חשבתי על זה! יהיו לילד/ה שתי אמהות
האמת שאני לא חושבת שתהיה עונה שנייה כי אין לי ממש איך להמשיך את זה.. גם לא בא לי למרוח את זה יותר מדי כי בסוף זה יצא סתם גרוע
אבל אני עובדת על פיק חדש,מקווה שהוא יצא טוב :) חחחחח אני שמחה לשמוע שהתמכרת לפיק,אבל לכל דבר טוב יש גם סוף
תודה ענקייית

../images/Emo80.gifאיזה פרקים

חשבתי כבר חתונה וזה... טום אבא חחח איזה חמוד!!! מחכה הכבר ליום שלישי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifזאת הייתה המטרה../images/Emo8.gif

אבל לא,דאגי וחתונה נשמע מוזר מדי XDD כפרה על טום
ותודה רבה

noam31995

New member
תגידי, מתי אימצת את הפרה??

כי אני בדיוק אימצתי אותה לפני כמה ימים....

../images/Emo103.gifאיזה מושלם! ../images/Emo99.gif

דאגי פתח את הקופסה ובתוכה היה מפתח. "האם את רוצה לעבור לגור איתי?" דאגי שאל במבט מבויש. ידעתי שזה מה שהוא יבקש !!!! איך שסיימתי לקרוא שבוע שעבר אמרתי לאור [אור188] שזה מה שיהיה ! איזה חמודים
"אלוהים אדירים! למה נתתי לך את המפתח למה?!" דני צעק כשראה שוב את דאגי. "כי אתה אוהב הפתעות בצורה של ילד קטן ובלונדיני" דאגי צחק "יאללה בוא הולכים לטום". הקטע הזה הרג אותי מצחוק !
יהיה לטום וג'יו ילד ! ^^ ממש אהבתי את הפגישה של דני וקייט... זה היה כתוב מושלם!
איזה התעללות מצד הארי ודני ! למה להעיר ככה אנשים ? XDD "אוחח טום הזה! לאן הוא נעלם??" דאגי אמר בכעס כשלפתע טום הופיע מולם, לחיו סמוקות והוא מתנשם בכבדות. בקטע הזה נבהלתי קצת, חשבתי כבר קרה משהו
איזה מוזר זה לחשוב על טום בתור אבא... בכלל לחשוב על ארבעתם בתור הורים זה מוזר
"שבועיים? זה מלא זמן.. אני אתגעגע אליך" אלי החזיקה בידו של דאגי. "אני לא אתגעגע אליך" דאגי אמר. היא גם באה איתם לסיבוב הופעות , נכון? נכון? נכון? נכון? נכון?
עכשיו קבוע את תפרסמי 3 פרקים? הפרקים האלה מושלמים ! את כותבת מדהים... מחכה כבר להמשך...

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifיאיי תודה רבה../images/Emo70.gif

חחחח אני לעומת דני הייתי שמחה אם דאגי היה מופיע אצלי בבית כל חמש שניות.. אני אוהבת הפתעות בצורת ילד קטן ובלונדיני
יאאא תודה רבה,אני כ"כ אוהבת מחמאות על הכתיבה,וגם אני אהבתי איך שזה יצא לי
חחחח מה למה? כי זה כיף להציק לדאגי XDD ונוו באמת,אלה הארי ודני-מה ציפית?? מוזר?
דווקא לטום זה נראה הכי טבעי ומתאים לו.. כאילו ברור שאם למישהו מהם פתאום יהיה ילד אני אהיה בשוק טוטאלי(
) וזה יהרוס את כל התדמית של מפגרים שעושים שטויות שיש להם,אבל מבין כולם,לטום זה הכי פחות מוזר DD: לא יכולה לגלות,תצטרכי לחכות ליום שלישי
מה פתאום קבוע?? אם אני אפרסם כל פעם שלושה פרקים הפיק יגמר ממש מהר
זה היה חד פעמי בשביל שבעוד כמה פרקים אתן תישארו במתח של החיים שלכן
תודה ענקייייייית

למעלה