All About You-פרק 34

../images/Emo103.gifחחחחח

עזבי ילד, תחשביי עליהם מתחתנים ... זה כל כך מוזר
את דאגי אני הכי פחות מדמיינת עם ילד... טום, ונראלי גם דני זה יהיה נורמלי

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo99.gifייאי שלושה פרקים :]]

וואי אני כותבת את התגובה הזאת ממש במהירות כי יש לי מחר מבחן
ונכנסתי רק כדיי לקרוא את הפיק שלך .. אז סליחה על החפיזות. וואוו איזה כיף שיש שלושה פרקיםם :] עהעהאהע ג'יו בהריון
איזה כיף יהיה להם ילד\ה :] וואאיי אני כ"כ שמחה לקרוא על דברים שדאגי מאושר בהם ! כ"כ כיף לקרוא שהוא שמח ויש לו אחלה חברה
אני מקווה שלפחות בסיבוב הופעות של הפיק הם באים לישראל ]: ייאאיי דני וקייט ביחד :] איזה חמוד הוא
אליי הולכתת לסיבוב הופעותת עם הבניים :] - הבנתי את זה כשדאגי אמר שהוא לא יתגעגע עלייה
וואי הפיק התארך :]]]]]] אוף אבל ממש בקרוב הוא נגמר ]: אני כ"כ אוהבת לקום בבוקר בימי שלישי ושבת כשאני יודעת שהפיק מחכה לי בפורום כדיי שאני אקראא אותתו :] את כותבת מעעוללה
אל תפסיקי לכתווב ! את עושה את זה ממש טוב
אממ שיהיה לך שבוע טוב ואני ממש מחכה ליום שלישי :]] [גם הגמר הגדול של האח הגדול
]

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודה איזה חמודה../images/Emo9.gif

איזה כיף לשמוע שלמרות שיש לך מבחן נכנסת לקרוא את הפיק ועוד הגבת! תודה אני ממש מעריכה את זה
DD: כשדאגי שמח גם אני שמחה,הוא פשוט גורם לי לחייך
אני הייתי שמחה יותר אם במציאות הם יבואו לכאן
בינתיים את לא יכולה לדעת את זה,ככה שפשוט תצטרכי לקרוא מה יקרה ביום שלישי
הצלחתי איכשהו לגרד עוד שני פרקים לפיק XDD אבל נשארו רק עוד 10 פרקים ואז זהו
יאאאאא כ"כ כ"כ תודה,זה הכי כיף לקבל מחמאות על הכתיבה :) שיהיה גם לך שבוע טוב,ואני מחכה ליום שלישי רק בגלל הפיק כי אני לא רואה האח הגדול
תודה ענקייייייית

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifאהעעאהאהאאה !!!!!!

סוףסוף קראתיייי DDDDDDDDDD: רציתי לקרוא אתמול , אבל אח שלי השתלט לי על המחשב כשחזרנו הביתה
והיום היה לי מבחן בספרות , וחשבתי על הסיפור שלך !!! ואח"כ חברה שלי שאוהבת מקפליי , אבל היא לא בפורום , אמרה לי שהיא קוראת את הפיק שלך בסתר , ושאלתי אותה מה קרה , והיא לא הסכימה לספר לי !! ארגגגג' ANYWAY ... ממממממש מממממש מממממש אהבתי
ג'וי בהריוןןןןןןןן !!!!!! DDDDDDDDDD: ואיזה חמוד טומיייייייייי
יאאא והוא לא הציע לה נישואים , ידעתי שזה יהיה משהו אחר
איזה חמודים הם
אוי ודניי , כזה מתוק
בקיצר , פרקים מושלמים !!!!!!111 וסליחה על החפירה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifהעיקר שהגבת עכשיו../images/Emo9.gif

יאאא איזה חמודה! חשבת על הפיק!
אומג יש לי קוראת סמויה? מאגניייייייב DD: כןכןכן לג'יו וטומי יהיה ילד/ה
ברווור שהוא לא הציע לה נישואים,זה מוזר מדיי XDDD דניייי כפרה עליו,באמת הוצאתי אותו ממש מתוק בפרקים האלה
אין על מה להצטער,אני מתה על חפירות
תודה ענקיייייית

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתנקס :)

אני שמחה שאהבת אפילו שלא קראת מההתחלה
כשאני אעלה את הפרק האחרון אני גם אצרף קובץ של כל הפיק,עם כל הפרקים מההתחלה ואז אני מקווה שתוכלי להבין הכל יותר בבירור DD: יאייי תודה רבה,איזה כיף לשמוע

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ברור שאנחנו מעדיפות 3 פרקים מה

חשבת לעצמך?!DDD: ידעתי שזאת האופציה השנייה של השאלה! אבל איכשהו עדיין הצלחת להפתיע אותי בגלל הכתיבה המעולה!
ועוד יותר הפתעת אותי עם הדרמה השנייה בפרק, איזה חמוד טוםם
כ"כ חמוד מה שהתווסף לזה ומסביב לזה. ממש נהניתי מהפרקים האלו ועצוב שנשארו רק עוד 10:,( יש תכנון לתאר את המעבר או שהוא קרה פה כבר בלי ששמנו לב?
ומה זה הסיום הזה!? חחח אני מאוד מקווה שתהיה תפנית בעלילה
וסתם עוד שאלה, מאיפה את שואבת את כל הרעיונות למה שקורה? סתם ממוחך הקודח? חחח או שיש השראות שונות? מחכה ליום שלישי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחחח איזה כיף לשמוע../images/Emo9.gif

חשבתי שאולי לא יהיה לכן כוח לקרוא כ"כ הרבה
תודה רבה! אני שמחה שלמרות זאת הצלחתי להפתיע DD: טום בתור אבא זה הדבר הכי חמוד שייייש,התפקיד הזה פשוט תפור עליו
פאק נשארו עוד 10 פרקים
לא הבנתי מה שאלת על המעבר.. איזה מעבר? XD חחחחח את הראשונה ששמה לב שהסיום הוא קצת לא שגרתי
וואי שאלה יפה חחחח אממ האמת היא שסיקרן אותי איך זה יהיה אם מקפליי יחתימו עוד אומנים בסופר רקורדס ואת מי הם יחתימו.. זה הביא לי רעיון טוב להתחלה של פיק ומכאן פשוט התגלגלתי עם זה. כל פעם באו לי עוד רעיונות תוך כדי הכתיבה אבל בלי שום השראה,סתם דברים שעלו לי לראש והוצאתי מדמיוני הפורה
בעיקרון אני לא מושפעת מדברים מסוימים אלא רק מהבנים ומההתנהגות שלהם :) אז כן,הכל נכתב ממוחי הקודח
אני שמחה שנהנית ותודה ענקייייית

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח אז כבוד על הכישרון האדירDD:

חח והתכוונתי למעבר דירה..
כי כשהארי ודני באו להעיר אותם הם כבר ישנו יחדיו אז כאילו כבר היה המעבר או שפספסתי משהו..?

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודה תודה../images/Emo24.gif

אהה המעבר דירה XD אממ לא יודעת,פשוט תדמייני שאחרי זה דאגי ואלי הלכו לארוז והעבירו הכל לבית של דאגי
לפעמים אני לא כותבת את כל הדברים כי לא הכל כזה חשוב ועדיף לדלג על דברים מסוימים בשביל להגיע לחלקים המעניינים. גם טוב להשאיר משהו לדמיון לא?
חחחח מקווה שזה יותר ברור עכשיו DD:

m o r 1 0 2

New member
ידעתי../images/Emo6.gifצפוי../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

חח,אני לא מבינה למה את מפרסת את הפרקים כ"כ מוקדם בבוקר?XD את לא יושנת? אני קמה רק ב-12
פרק 34|סדגA|
(אני שומעת מאטליקה לא מתאים האXD) דאגי פתח את הקופסה ובתוכה היה מפתחXDDDD יווו,איזה חמודיםםםם
@#$%^&*)@#$%^& כפרעליהםDD: "מוזרים.." דני חשב לעצמו והמשיך לשחק.חחחחחח חכה מה הם יעשו לך
אה חרוז!" דאגי קראXDDDDDDDDDDD דיי,כמה אפשר להוציא אותו כאפה......XDD אני זוכרת בפרקים הראשונים כל משפט שני שלו היה פשוט הכי מצחיק ודפוק שיש,מזמן לא הוצאת את דאגי כזה כאפה,טוב היו דרמות ככה שזה פסדר,אבל כיף שהחזרת אתזה
דאגי ישב על הכורסה שלו הספההה
חח,אני זוכרת את הפרקים עם הספה שטום איים על דאגי שהוא יזרוק אותהXD,אחח,איזה קורע זה היה....(בסוף הפיק,אני יעלה זכרונות מכל הפרקים!) הקטע עם טום וגיובנה היה פשוט מדהים|מאוה| איזה כיף,טומי יהיה אבא,קשה להאמיןXDDD הפשוש הזה,אני מתה על גיובנה,גם במציאות
חח סופסוף ביגרת את טומי ואין יותר ירידות,טוב מקווה שיהיו^ לגי'ובנה אסור לשתות שמפניה
פרק 35
לפעמים.. אני חושב גם.. עליך.." אני נמסה,איזה מדהימים הם
התגעגעתי לקטעים עם דני,זה היה די חסר לי,הייתי רגילה בפיק של מיקי להרבה קטעים איתו,טוב הוא היה הגיבור הראשי בפיק שלה ופה זה דאגי שלנו
זה כ"כ כיף לשמוע עליהם דברים כ"כ טובים,זה גורם לי לחשוב שבמציאות הם גם ככה למרות שאני לא בספק... "כן בטח! ומה מצחיק בזה?" הארי גיחךXDDD ברור,הכי מצחיק הכי טוב
מעניין איפו טומי,אולי קרה משהו לג'יובנה?.אמממ,מעניין!!
פרק36
חחח,טום כזה בטטהXDDDDD הוצאת מתוך המשפט ירידה
שאני רוצה לגנוב!" הוא חייךXDDDD כאילו טום! טום-הג'ון לנון שלנוXDD ייאא,מגניב,אני מתה לדעת איזה שירים היא כתבה שמקפליי גנבו
"אני לא אתגעגע אליך" דאגי אמר אני יודעת למה הוא אמר אתזה,בגלל שאלי תבואאיתם|! אבל זה משפט לא לעניין,דאגי בחיים לא יגיד אתזהXDD איזה פרקים מגניבים
כמה גילויים,מעבר,היריון,טום פאקניג אבא!!!!! בואי נעשה סדר בבאלגן... דאגי+אלי=גרים ביחד טום+גיובנה=הריון קייט+דני=בני זוג רישמי הארי+איזי=בני זוג
מגניבDDD: באסה שרק עוד 10 פרקים
יהיה לי קשה בלי...

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחחחחח../images/Emo6.gif

אני גם לא יודעת,איכשהו אני תמיד מתעוררת מוקדם בשבת
חחחחחחחח הוא אפילו לא יודע מה הם מתכננים לעשות לו XDDD כמה אפשר? כמה שיותר
דאגי הוא ילד כאפות וכולם יודעים את זה
אני גם שמחה שהחזרתי את זה. בגלל הדפוקיות שלו אני כ"כ אוהבת אותו
חחחחח כןכן,גם הכורסה חזרה
איזה כיף לשמוע שאת זוכרת אפילו את הפרטים הקטנים מהפרקים הראשונים שהיו לפני חודשיים בערך.. אני כבר לא יכולה לחכות לאוסף הזיכרונות :) יואואוואוו גם אני מתה על ג'יובנה! ועל שניהם ביחד! הם כאלה פשושייייייים
האמת,אני אוהבת את כל החברות שלהם.. הן נראות ממש נחמדות,וכל עוד הן גורמות להם אושר אז אני שמחה בשבילם
אני גם אוהבת קטעים עם דני.. איכשהו זה יוצא או קטעים מפגרים או קטעים מתוקים לאללה XDD אני לא חושבת שבמציאות הוא כזההההה מתוקי,אבל יש מצב שהוא לא רחוק מזה
חחחחחחח אומג שמת לב
התכוונתי להוציא אותו כזה שמנצ'יק שבקושי רץ ולא ידעתי אם תעלי על זה או לא
אם טומי,הג'ון לנון,רוצה לגנוב שירים מאלי-כנראה שהם ממש טובים!
אבל את בחיים לא תדעי איך השירים האלה נשמעים כי הם לא כתובים בפיק.. סורי אבל אני פשוט לא טובה בלהמציא שירים,ככה שפשוט תצטרכו לדמיין שהם ממש ממש ממששששש טובים XDD מחר כבר תגלי למה הוא אמר את זה
איזה סדר עשית פה לתפארת DD: מתחילים להרגיש את הסוף לא? כשכל אחד סופסוף מצא לו מישהי.. אחחחחח לא רוצה שיגמר,עוד 10 פרקים
ולי יהיה קשה בלי התגובות שלך
תודה ענקיייייייית,לאב יוו

למעלה