All About You-פרק 41

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAll About You-פרק 41../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

הרגע חזרתי הביתה וישר רצתי למחשב בשביל להעלות את הפרקים DD: ולכל המבקשות- הצלחתי להאריך את הפיק בעוד פרק(ועכשיו הוא בן 48 פרקים) אבל זהווווו! אין לי עוד רעיונות
הפרקים הקודמים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1238&MessageId=125029671 שורות אחרונות: היא לקחה נשימה עמוקה והחלה לשיר. הקהל היה מהופנט לקולה הרך והמיוחד, למנגינה המרגשת ולחיוכה הכובש. היה ברור שהם אוהבים אותה. בפזמון השני הקהל כבר קלט שורה או שתיים והם הצטרפו אליה בשירה. פלאפונים ואורות מהבהבים הונפו באוויר ונעו יחד עם קצב השיר. אלי חייכה לעצמה והרגישה סיפוק עצום. היא המשיכה לשיר ולנגן ונהנתה מכל רגע. ** בינתיים מאחורי הקלעים ** דאגי הביט באלי עם חיוך מאוזן לאוזן. הוא לא יכל להסיר ממנה את מבטו. "כמה שהיא יפה" הוא חשב. קולה הרך גרם לו להיזכר בכל מה שעברו יחד והוא שקע במחשבות מתוקות. לפתע הרגיש יד נוגעת בכתפו. פרק 41 "אני יודע שאתה נהנה להביט בה אבל תתעשת לרגע" הארי עורר את דאגי מחלומו בהקיץ. "מה קרה?" דאגי שאל. "אתה שם לב שהשיר עוד שנייה נגמר ודני לא כאן?!" טום צעק בלחץ. "מי אמר לך שלא?" הם שמעו קול מוכר אומר מאחוריהם והסתובבו. "דנייייייי!" קראו שלושתם יחד וקפצו עליו בחיבוקים. "איך הספקת להגיע??" טום שאל. "נראה לכם שככה הייתי מאכזב אתכם ולא מגיע? אז נכון שבאשמתי הנהג מונית קיבל דו"ח על מהירות ורצתי לכאן בערך שני רחובות כי הכבישים חסומים אבל הגעתי ואני מלא אדרנלין להופיע!" דני חייך. "ידעתי שתגיע" דאגי חיבק אותו. "אוווו דאג" דני גיחך וארבעתם צחקו. "מי זאת שם על הבמה? אלי?" דני קלט לפתע. "כן" דאגי חייך בגאווה. "ואוו איזה יופי" דני נראה מוקסם והתקדם לעבר הבמה, לא מסיר את מבטו מאלי. "אולי נפרגן לה בעוד שיר?" הארי הציע. "יש לי רעיון יותר טוב" דני חייך בערמומיות וקיבץ אותם יחד כדי שישמעו. ** על הבמה ** אלי סיימה את השיר ועצמה את עיניה, מנסה להרגיש את הרגע הזה עד הסוף. לפני שעלתה לבמה היא הייתה כל כך לחוצה שרק רצתה לגמור עם זה אבל עכשיו היא פשוט לא רצתה שזה יגיע לסופו. בשנייה שאלי סיימה לנגן הקהל החל למחוא כפיים ולצרוח בהתלהבות. הם קראו את שמה בקצב אחיד 'אלי! אלי! אלי!' אלי קרנה מאושר והרגישה סיפוק אדיר. היא נעמדה וקדה קידה קטנה עם חיוך כובש. הקהל המשיך למחוא כפיים ולצרוח את שמה. לפתע הצרחות גברו ואלי הפנתה את מבטה וראתה את הארבעה עולים גם הם לבמה. כן, הם אכן היו ארבעה. אלי חייכה כשראתה שדני הספיק להגיע. הוא קלט את חיוכה וקרץ לה. הקהל כמעט יצא מדעתו, צרחות, מחיאות כפיים רמות ושלטים מעט גסים הונפו באוויר. הארי תפס את מקומו מאחורי התופים שלו והשלושה האחרים התמקמו במקומות הקבועים שלהם על הבמה. בדרכו למקומו דאגי נעצר ליד אלי וחיבק אותה. "היית מושלמת! נהדרת! כמו שצפיתי!" הוא לחש לה. היא חייכה והקהל צרח. "Give it up for Aly!" דני צעק למיקרופון והקהל השיב שוב בצעקות ומחיאות כפיים. "אלי היית מדהימה!" הארי אמר למיקרופון. "יותר ממדהימה!" טום הוסיף. "Yheaaaaaaaaaaa!" דאגי צעק למיקרופון ואלי צחקה. היא שמעה שהוא נוהג להגיד דברים טיפשיים ומצחיקים על הבמה ושמחה לגלות שזה נכון. "מה אתם אומרים? אתם רוצים לשמוע את אלי בעוד שיר?" דני שאל את הקהל ומשצרחו שוב הוא הבין שכן. אלי לא הבינה מה הוא עושה. הם הרי סיכמו על שיר אחד. "אנחנו ננגן, את תשירי. את השיר שאני ואת כתבנו יחד" טום התקרב אליה ולחש לה. דני פינה לה את המיקרופון שלו. "אני אדחף אליו קצת בקולות רקע" הוא קרץ לה והם התחילו לנגן. זה היה שיר מאוד שמח ומקפיץ. טום, דני ודאגי השתגעו עם הגיטרות כהרגלם ואלי הרשתה לעצמה להשתחרר קצת ולקפוץ עם המיקרופון. היא שרה בחיוך גדול מרוב כל ההנאה. לשיר על אותה במה יחד עם להקה כה במצליחה שבמקרה הם גם חבריה הטובים, עם הבן אדם שהיא אוהבת ולקבל כזאת אהבה ופרגון מהקהל- זה היה פשוט נפלא בעיניה. אלי שרה את המילים האחרונות והשיר הסתיים למשמע התופים של הארי. היא קרנה מאושר, חייכה ללא הפסקה והודתה לקהל מכל הלב. לפני שהספיקה להבין מה קורה היא מצאה את עצמה מתנשקת עם דאגי. הוא ניגש אליה בסוף השיר וללא שום בושה פשוט נישק אותה, לעיני כל הקהל שקרע את גרונו מרוב צרחות. לא היה לו אכפת. שיסתכלו, שיצלמו ושיקנאו. החברה שלו היא הזמרת הכי יפה ומוכשרת בעולם והוא גאה בזה! אלי נופפה לקהל ולבנים וירדה מהבמה. היא רעדה כולה מרוב ההתרגשות והאדרנלין שזרם בגופה. "איך היה?!" ריצ'ארד שאל אותה בהתרגשות. "היה.. נפלא" אלי חייכה בחולמנות "תודה ששכנעתם אותי לעשות את זה" היא חיבקה אותו. "היית נהדרת! ידעתי שתצליחי! אני כבר לא יכול לחכות עד שנוציא את האלבום ותצאי לסיבוב הופעות ברשות עצמך!" ריצ'ארד אמר בהתלהבות. מילותיו של ריצ'ארד גרמו לאלי לשקוע בחלומות על מה יקרה כשתוציא את אלבומה הראשון, כשתצא לסיבוב הופעות. פעם זה היה נראה לה רק בגדר חלום, אבל עכשיו זה כבר כל כך קרוב. היא ניגשה לחדר ההלבשה, נשכבה על הספה, שתתה קצת מים ועצמה את עיניה, מנסה למשוך את ההרגשה הנהדרת הזאת עוד קצת. אחר כך היא חזרה אל אזור הבמה וצפתה בהופעה. הם ניגנו ושרו מעולה, קפצו והשתוללו ואמרו כל כך הרבה שטויות שאלי לא הפסיקה לצחוק. כשנגמרה ההופעה אלי חיכתה לבנים בחדר ההלבשה יחד עם ג'יו. "וואי חם לי!" דני נכנס לחדר ההלבשה עם חולצתו המכופתרת פתוחה. "לי יותר!" טום נכנס אחריו, מזיע בטירוף. "איזה הופעה מעולה!" הארי הגיע גם הוא. "שמישהו יביא לי מייייים!" דאגי צעק כשנכנס לחדר. "הנה מים ומגבות" ג'יו צחקה והגישה להם, כדי שישתו וינגבו את הזיעה. "תודה אין כמוך" הם לקחו ממנה את הדברים ונשכבו על הספה ועל הרצפה, ממוטטים. ג'יו התיישבה ליד טום על הספה. "איך את מרגישה?" הוא שאל וליטף את בטנה בחיוך. "מעולה" היא חייכה אליו בחזרה והניחה את כף ידה על שלו. "אין לך סחרחורות או הקאות?" הארי שאל. "למה שיהיה לה?" דאגי לא הבין. "את חולה או משהו?!" הוא שאל בדאגה. "שיואו כאפת שטות!" דני הביא לדאגי מכה בראש. "אחח אבל למה?" דאגי שפשף את ראשו בכאב. "כי אתה מטומטם! כשנשים בהריון יש להן סחרחורות והן מקיאות" דני הסביר "אני צודק ג'יו?" "צודק בהחלט" היא צחקה "היו לי בשלבים יותר מוקדמים אבל זה עבר". "יופי" דאגי חייך. "אז מה עושים עכשיו?" אלי שאלה. "איזה מן שאלה זאת אלי? הולכים להשתכר עד שלא נזכור איך קוראים לנו!" דני קרא והרים את בקבוק המים שלו באוויר. פרק 42 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 42../images/Emo63.gif

פרק 42 "כןןןןן!" צעקו גם השלושה האחרים. "תלכו אתם, אני אשאר במלון" ג'יו חייכה. "למה?" דאגי שאל. "אתה רוצה מכות בכוח?!" דני צעק עליו. "מה אתה רוצה ממני??" דאגי לא הבין. "היא בהריון! היא לא יכולה לשתות אלכוהול!" דני הסביר לו. "אההההה" דאגי עשה פרצוף תמים וכולם צחקו. "מה לעשות שאני לא כל כך מבין בנושא הזה.." "זה בסדר דאגי. אם יש עוד דברים שאתה לא מבין ורוצה לדעת פשוט תשאל אותי" ג'יו חייכה אליו. "יופי! תהיה לנו שיחה ארוכה אחרי זה" דאגי הניף אליה את אצבעו בחיוך. "חבר'ה אנחנו צריכים להתפנות, בואו אחריי דרך הדלת האחורית" ריצ'ארד נכנס לקרוא להם וכולם נעמדו והלכו אחריו. הדלת האחורית הייתה דיי נסתרת כך שלא הרבה מעריצות הצליחו לגלות אותה מלבד כמה ספורות שחיכו בחוץ. ברגע שיצאו הן התחילו לצרוח לבנים. אלי, ג'יו וריצ'ארד נכנסו לרכב בזמן שהארבעה נשארו מאחור לכמה חתימות ותמונות ואז הצטרפו גם הם. אחרי נסיעה קצרה הרכב עצר מול בית מלון מפואר. בלובי הם קיבלו מפתחות ל-5 חדרים-לריצ'ארד, לדני, להארי, לטום וג'יו ולדאגי ואלי. "אז מה עושים בסוף?" הארי שאל כשנדחסו כולם למעלית. "אני וג'יו נישאר כאן ואתם תלכו לחגוג את ההופעה המעולה שלכם" אלי הציעה בחיוך. "לא מה פתאום! אתן חייבות לבוא איתנו!" טום שעמד בין ג'יו לאלי הניח את ידיו על כתפיהן. "אבל אני לא יכולה.. זוכר?" ג'יו הניחה יד על בטנה. "אז אולי פשוט.. נשתכר במלון?" דאגי הציע בחיוך והעיף מבט מהסס אל ריצ'ארד. כולם השתתקו והסתכלו עליו. "מה?" ריצ'ארד לא הבין למה כל העיניים ננעצות בו. "אויש באמת בנים, אתם כבר בני למעלה מ-20, אני מאמין שאתם יודעים את ההשלכות ואני לא מביע התנגדות. תעשו מה שאתם רוצים" הוא אמר. "יששששש!" דני והארי קפצו וחיבקו אותו משני צדדיו. המעלית נפתחה והם יצאו למסדרון השקט והארוך. כל אחד פנה לחדרו, לא לפני שסיכמו להיפגש בעוד כחצי שעה בחדרו של הארי. אחרי מקלחת והתארגנות קצרה הגיעו כולם אל החדר הענק של הארי. על השולחן היו שישיות בירות רבות. "מאיפה כל זה??" דאגי היה מופתע. הארי ודני החליפו ביניהם מבטים מחויכים. "המאסטרים לא מגלים את סודות המקצוע" הארי צחק. טום הפעיל את המוזיקה וכל אחד לקח לו בירה למעט ג'יו כמובן שהסתפקה בקולה. הם שתו, צחקו, רקדו, ניגנו ושרו בקולי קולות. היו כל כך הרבה דברים ששווה לחגוג בשבילם! ההריון של ג'יו, ההופעה המוצלחת של אלי ושל מקפליי, ופתיחת סיבוב ההופעות סוף סוף. כולם הרשו לעצמם להתפרק, ופשוט ליהנות, בלי שום מחויבות, בלי לחשוב על מה שהיה, על מה שיהיה.. כמו שהיה בימים ההם, כשגרו ארבעת הבנים יחד. אחרי שעתיים כאלה, כולם היו כבר ממש שיכורים. "איך אני אטפל בכולם אחר כך?" ג'יו צחקה והסתכלה מעט מודאגת סביבה. הארי ודאגי קפצו על המיטה מזמרים שירים דביליים, טום ואלי שכבו אחד ליד השנייה על הרצפה עם פחיות בירה בידיהם, מתפקעים מצחוק ללא סיבה. ג'יו הבחינה שדני חסר. "מישהו יודע איפה דני?" היא שאלה, אך בגלל המוזיקה החזקה אף אחד לא שמע אותה לכן ניגשה לטום ואלי. "אתם יודעים איפה דני??" היא צעקה. "מה?? דני?" טום צעק והתחיל לצחוק שוב. ג'יו גלגלה את עיניה. "ממש יופי" היא מלמלה. "איפה הוא באמת?" אלי שהייתה קצת יותר פיכחת התיישבה ושאלה את ג'יו. "זה מה שאני רוצה לדעת.. תוכלי ללכת לחפש אותו בזמן שאני משגיחה על הגן ילדים שיכורים הזה?" ג'יו צחקה. "כן ברור" אלי נעמדה בקושי ויצאה מהחדר. פתאום היא הרגישה את השקט. המוזיקה שבחדר הייתה כל כך חזקה והאלכוהול שעלה לה לראש לא תרם לתחושה. היא נכנסה לחדרו של דני, מסוחררת מעט. "דני? אתה כאן?" היא שאלה כשפתחה את הדלת. דני היה שרוע על המיטה ובידו בקבוק בירה כמעט גמור. הוא שר בזיופים את שירם "lonely". "מה אתה עושה כאן שר את השיר הישן הזה?" אלי גיחכה והתקרבה אליו. "Now I'm so sick of being lonely!" דני צעק בזיופים והניף את הבקבוק באוויר ולאחר מכן שתה ממנו לגימה ארוכה. "על מה אתה מדבר? זה בגלל קייט?" אלי שאלה והתיישבה לידו. "קייט.. הו קייט" דני חייך חיוך מתוק ונראה כאילו שקע בחלומות. "אז זה כן בגללה" אלי אמרה. דני התיישב והסתכל עליה במבט מוזר. "מה קרה?" אלי לא הבינה. "קייט, חזרת" דני הביט לתוך עיניה של אלי. "התגעגעתי אליך" הוא חיבק אותה. ריח אלכוהול חריף נדף ממנו. "אוקי דני אתה ממש שיכור" אלי צחקה מעט וניסתה להרחיק אותו ממנה אך הוא לא הרפה. "דני זה מספיק, אני לא קייט" היא ניסתה להסביר לו בחיוך אך ללא הועיל. דני המשיך לחבק אותה בחוזקה. "אני אוהב אותך קייט, למה עזבת אותי כאן לבד? אה?" דני העביר קבוצת שיער שנפלה על עיניה של אלי אל מאחורי אוזנה וליטף את לחיה. אלי ראתה כמה שהוא שבור מגעגועים, כמה שהוא אוהב את קייט וזקוק לה. "בוא דני, אני אעזור לך לשטוף פנים והכל יהיה בסדר" היא ניסתה למשוך אותו לעמוד אך הוא התנגד והדף אותה על המיטה. שניהם נפלו יחד ודני שכב מעליה, פניו קרובים לשלה. הוא החל להתקרב אליה עוד ועוד, אלי לא הבינה מה קורה ובדיוק אז דאגי נכנס לחדר. "מה.. מה קורה כאן?" דאגי שאל בבלבול. וואי הפרק הזה יצא קצר
אבל עדיף על כלום :) ואלכס, אין פיצוי כי הספקתי להעלות היום את הפרקים
כמובן איך שכחתי!! יצא שהעלתי את הפרקים ביומולדת של הארי
אז שיהיה לו מלאאאאאאאאא מזל טוב וישאר כזה מוכשר וסקסייייי
שיהיה לכולן חג חנוכה שמח ותנצלו את החופש הזה עד הסוף
תהנו

אעאעאעאעאע פרקים מושלמים..!!

חחחח איזה טיפש דני..
כפרות עליו!! מחכה כבר להמשךך!!!!

יאאאי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מתקרבים לסוף
יא אבל זה לא אשמתה של אלי \\\ = דני היה שיכור :(:(:( מסכן דאגי
מחחחכה ליום שבת

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo13.gif

אוווף את צודקת,הסוף קרוב :( ונכון,זאת לא אשמתה של אלי,אבל איך את היית מגיבה אם היית רואה את החבר שלך וחברה הכי טובה שלך ביחד?
ממש מסכן
תודה

ללאלאלאאא../images/Emo10.gif

אסור שהם יפרדוו !! אבל איזה חמודים כולםםםםם :)) פרקים מדהימיים !!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifפרקים מדהימים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

"אני יודע שאתה נהנה להביט בה אבל תתעשת לרגע" הארי עורר את דאגי מחלומו בהקיץ. "מה קרה?" דאגי שאל. "אתה שם לב שהשיר עוד שנייה נגמר ודני לא כאן?!" טום צעק בלחץ. "מי אמר לך שלא?" הם שמעו קול מוכר אומר מאחוריהם והסתובבו. "דנייייייי!" קראו שלושתם יחד וקפצו עליו בחיבוקים. XDDD חשבתי שזה היה דני
העיקר שהוא חזרררר
היא קרנה מאושר, חייכה ללא הפסקה והודתה לקהל מכל הלב. לפני שהספיקה להבין מה קורה היא מצאה את עצמה מתנשקת עם דאגי. הוא ניגש אליה בסוף השיר וללא שום בושה פשוט נישק אותה, לעיני כל הקהל שקרע את גרונו מרוב צרחות. לא היה לו אכפת. שיסתכלו, שיצלמו ושיקנאו. החברה שלו היא הזמרת הכי יפה ומוכשרת בעולם והוא גאה בזה! יאיייייייייי, איזה חמודיםםםם
"אין לך סחרחורות או הקאות?" הארי שאל. "למה שיהיה לה?" דאגי לא הבין. "את חולה או משהו?!" הוא שאל בדאגה. "שיואו כאפת שטות!" דני הביא לדאגי מכה בראש. "אחח אבל למה?" דאגי שפשף את ראשו בכאב. "כי אתה מטומטם! כשנשים בהריון יש להן סחרחורות והן מקיאות" דני הסביר "אני צודק ג'יו?" דאגייי
טיפשש XDD "תלכו אתם, אני אשאר במלון" ג'יו חייכה. "למה?" דאגי שאל. "אתה רוצה מכות בכוח?!" דני צעק עליו. "מה אתה רוצה ממני??" דאגי לא הבין. "היא בהריון! היא לא יכולה לשתות אלכוהול!" דני הסביר לו. "אההההה" דאגי עשה פרצוף תמים וכולם צחקו. "מה לעשות שאני לא כל כך מבין בנושא הזה.." XDDDDDDDDDDDD אחרי מקלחת והתארגנות קצרה הגיעו כולם אל החדר הענק של הארי. על השולחן היו שישיות בירות רבות. "מאיפה כל זה??" דאגי היה מופתע. הארי ודני החליפו ביניהם מבטים מחויכים. "המאסטרים לא מגלים את סודות המקצוע" הארי צחק. חחחחחחחחחחחחחחחח, כ"כ מתאים להםם
"מישהו יודע איפה דני?" היא שאלה, אך בגלל המוזיקה החזקה אף אחד לא שמע אותה לכן ניגשה לטום ואלי. "אתם יודעים איפה דני??" היא צעקה. יאווו איך זה הלחיץ אותי פה
"דני? אתה כאן?" היא שאלה כשפתחה את הדלת. דני היה שרוע על המיטה ובידו בקבוק בירה כמעט גמור. הוא שר בזיופים את שירם "lonely". "מה אתה עושה כאן שר את השיר הישן הזה?" אלי גיחכה והתקרבה אליו. "Now I'm so sick of being lonely!" דני צעק בזיופים והניף את הבקבוק באוויר ולאחר מכן שתה ממנו לגימה ארוכה. יאוווו דני
איזה חמודד
"אני אוהב אותך קייט, למה עזבת אותי כאן לבד? אה?" דני העביר קבוצת שיער שנפלה על עיניה של אלי אל מאחורי אוזנה וליטף את לחיה. אלי ראתה כמה שהוא שבור מגעגועים, כמה שהוא אוהב את קייט וזקוק לה. "בוא דני, אני אעזור לך לשטוף פנים והכל יהיה בסדר" היא ניסתה למשוך אותו לעמוד אך הוא התנגד והדף אותה על המיטה. שניהם נפלו יחד ודני שכב מעליה, פניו קרובים לשלה. הוא החל להתקרב אליה עוד ועוד, אלי לא הבינה מה קורה ובדיוק אז דאגי נכנס לחדר. "מה.. מה קורה כאן?" דאגי שאל בבלבול. דייייי
יאוו דאגייייייייייייייייייייייייייייייי
רק ש...אוףףף...חחח... כ"כ אהבתי את הפרקים
למרות שהם קצרים
מחכה ליום שבתתת

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודההההה DD:

חחחח כולן חשבו שזה היה דני
כןכן דאגי הטיפש.. לא יודע דברים על הריון
ממשששששש מתאים להם להיות השיכורים שמביאים את הבירות! XDD חחח באמת זה היה מלחיץ? לא התכוונתי
תודה ענקייייייית אני ממש שמחה לשמוע את זה ממך

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifיאאאאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה דני עושה לעזעזל ?!
יואו אני כזה קוראת את הפיק שלך בזמן שיובל [ LOVE דאגי ] מאיימת עלי ברצח שאני יקרא יותר מהר ~~ [ היא קוראת יותר מהר ממני אז ... ] פרקים מהממממים
דאגי החמודדדדדד
והאידיוט , מישהו באמת צריך ללמד אותו על הריון
[ בעצם שאם פראנקי תכנס , אז שלא ידע ויתן לה לשתות
] ~חס וחלילה !~ [ לגבי זה שהיא תכנס להריון ! ] דני מפגר ?! או שהוא סתם עושה את עצמו ? כי אני די בטוחה שהוא כזה !
keren like it very much ~~

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifשמחה לשמוע שאהבת../images/Emo9.gif

חחחחח כששיכורים לא ממש יודעים מה עושים XDD אבל תכלס! מה הוא חושב שהוא עושה??
הווווו אז גם יובל קוראת?
חס וחלילה! שפרנקי לא תיכנס להריון
זה יהיה הדבר הכי מוזר בעולםםםם! למרות שבטח יצא להם ילד מהמם
אויייייש דאגי בחיים לא יסכן את התינוקי שלו ויתן לפרנקי לשתות! הוא יותר מדיי חמוד
אני מאוד בטוחה שדני כזה! XDDD תודה ענקיייייית

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifכמעט נחנקתי כרגע ../images/Emo11.gif

לפראנקי יצא ילד מהממם ?
אוקיי דאגי אולי יהיה לו ילד מושלם
אבל פראנקי ?! היא תהרוס ת'ילד , היא תכער אותו
יובל קוראת , אבל היא מתעצלת להגיב
אבל היא אומרת שיש לך פיק ממש יפה

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifWTF ?!

ליפני שידעתי שדאגי אוהב אותה , ראיתי את הקליפ שלה [ UP ] וישר חשבתי שהיא מכוערת , וזה בלי שום קשר לזה שהיא חברה של דאגי ! היא מכוערתתתת !!!!

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo45.gif למרות שזה מוזרר

בחיים לא חשבתי שהוא יאהב מישי כזו...
לואיס יותר התאימה לו משום מה...
פראנקי היא כזאת...נראית חסרת ערך/תוכן...היא די פקאצתית...
אבל הכי מתאימה לו בדוגרי...~איזה מילים...פאק...~ זאת אני
XDDDDDDDDDDDDDDDDD

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifרק בגלל שאת מפחידה אותי

אני אסכים איתך
נו...את יודעעת שאני אוהבת אותךךך XDD

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifכאילו אני רצינית , היא נראית מחריד :S

ואני באמת לא אומרת את זה בגלל דאגי , הכרתי אותה ליפני שהיא הייתה איתו , וישר חשבתי שהיא מכוערת
גמאני אוהבת אותך
אבל אם את אוהבת אותי , למה לא באת למפגש ?

למעלה