דאגי, אלי וה-../images/Emo72.gif../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif
עאעאעא,אני חתיכת מאחרת פיקיםXDDD
פרק41
"אני יודע שאתה נהנה להביט בה אבל תתעשת לרגע" הארי עורר את דאגי מחלומו בהקיץ חחחחח,כמובן שהצלחת לעשות לי טריק ולעבוד עליי
אני מתה על הקטעים האלהDD: כל הכבוד,בילבלתי אותיXDD
מי אמר לך שלא?" הם שמעו קול מוכר אומר מאחוריהם והסתובבו. הופהה
ידעתי שהוא יגיע מתישהו^^XD ~מנחשת את העתיד~^ מקפליי מחליטים לעלות לבמה ולבצע שיר עם אלי!!!
הם קראו את שמה בקצב אחיד 'אלי! אלי! אלי!' בפרק הקודם זה היה "מקפליי" ואצלי זה היה סימפלXDD כפרעליה
ס'חמודהDDD:
ושלטים מעט גסים הונפו באוויר חח,יש לי דוגמא למשפט,שחברה שלי אמרה לי שמישהי כתבה בהופעה: dougie i wanna hold your poynter אני מקווה שהבנת,משפט גאוני
כל הכבוד לאלי
תכלס,זה כ"כ מגיע לה
היא כזאת מתוקה ומדהימה! הקטע עם הנשיקה הייתה ממש יפהDDD: סחטיין עליהם^^^ |דגש|שיואו כאפת שטות!" דני הביא לדאגי מכה בראש. XDDDDDDDDDD פעם שניה שאת משתמת בכף שטות בפיק
גדול!!
הולכים להשתכר עד שלא נזכור איך קוראים לנו!" XDDDD טוב שלאXD מסכנה אלי,רק נכנסה לחבורה!!
פרק42
למה?" דאגי שאלXDDDDDD אחחח,מתוק טיפשון שלי
דני והארי קפצו וחיבקו אותו משני צדדיו חח,ס'חמודיםDD:
מזכיר לך משהו
(פעם ראשונה אני לא בתגובה מהירהXD) ופעם ראשונה שאני שמה תמונה,צריך להנציח ת'רגע
הוא שר בזיופים את שירם "lonely". עאעאעאעא@#$%^&* שיר מדהים
הוא עצוב בגלל קייט,איזה חמוד.... הגעגועים מציפים אותו...
"מה.. מה קורה כאן?" דאגי שאל בבלבול ידעתי שהוא ייכנס,אבל חשבתי שדני ינשק את אלי!! יוו,איזה מתח@#$%^ עוד פעם ויכוח,עוד פעם הסברים,חחח כמה עברנו אתזה בניהםXDD את יודעת שאינלי אפילו מילה אחת שלילית על הפרקים כמובן שהכל חיובי וטוב ויפה
!@#%^ ואני מתה מתה מתה מתה עליו
לפחות יש יותר מ-5 פרקים ואני רגועה,כי זה לא ייגמר כזה מהר כמו שחשבתי
אלי מדהימה בכל פרק,ג'וי כזאת מתוקה
^^ דאגי הכי פשוש בעולם
וטיפשוניD: דני קצת השתגע,אבל אהבתי את הקטע שהם התשתכרו,זה הכי כיף להרגיש חופשיים, אבל אפשר לעשות אתזה גם בלי השתייה,הייתי מוותרת עלזה
מחכה למחר!@#^&*XDD סופסוף אני אומרת אתזה ואני לא צריכה לחכות כמה ימיםXD אוהבתתת וסורי שהתנתקתי,הייתי חייבת ללכת
נדבר יותר מאוחר
|הבטחה שלי|^^ אני בטוחה שאפשר לקרוא לפרק הזה ככה
XDDDD