All About You-פרק 43

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAll About You-פרק 43../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

מקווה שאתן נהנות מהחופש שלכן DD: ותודה רבה על כל התגובות המדהימות
הפרקים הקודמים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1238&MessageId=125161906 שורות אחרונות: "אני אוהב אותך קייט, למה עזבת אותי כאן לבד? אה?" דני העביר קבוצת שיער שנפלה על עיניה של אלי אל מאחורי אוזנה וליטף את לחיה. אלי ראתה כמה שהוא שבור מגעגועים, כמה שהוא אוהב את קייט וזקוק לה. "בוא דני, אני אעזור לך לשטוף פנים והכל יהיה בסדר" היא ניסתה למשוך אותו לעמוד אך הוא התנגד והדף אותה על המיטה. שניהם נפלו יחד ודני שכב מעליה, פניו קרובים לשלה. הוא החל להתקרב אליה עוד ועוד, אלי לא הבינה מה קורה ובדיוק אז דאגי נכנס לחדר. "מה.. מה קורה כאן?" דאגי שאל בבלבול. פרק 43 אלי דחפה את דני מעליה ונעמדה בזריזות. דני לא הבין בדיוק מה קורה ושוב נשכב על המיטה, בוהה בתקרה. "דני שיכור לגמרי! הוא חשב שאני קייט!" היא חיבקה את דאגי. דאגי היסס לשנייה אך חיבק אותה בחזרה. "הכל בסדר נכון?" אלי שאלה והסתכלה לתוך עיניו. "מה? כ.. כן הכל בסדר" דאגי חייך חיוך קטן. להיכנס לחדר ולראות את החבר הכי טוב שלך שוכב מעל החברה שלך זה לא בדיוק חלומו של כל גבר. אבל הוא מכיר את שניהם יותר מדי טוב וסומך עליהם שלא קרה ולא יקרה כלום ביניהם. "בואי, נעזור לדביל הזה" דאגי אמר והתחיל ללכת לכיוונו של דני, אך גם הוא היה שיכור לא פחות ונפל בדרך על הרצפה. אלי צחקה והתקדמה כדי לעזור לו אך הוא משך בידה והיא נפלה לידו. "מה אתה עושה?" היא צחקה. "בואי פשוט נישאר ככה.. אני ממש עייף" דאגי אמר תוך כדי פיהוק והניח את זרועו סביבה. "כן.. גם אני מתה מעייפות" אלי אמרה גם היא מנומנמת והתכרבלה לצידו של דאגי. הוא חיבק אותה ולאט לאט הם נרדמו. דני שהיה ממש שיכור, כבר נרדם מזמן. בבוקר, אלי התעוררה ראשונה. ראשה כאב מההאנג אובר. היא לא בדיוק זכרה כל מה שקרה אתמול כשהתעוררה, אך כשנעמדה וראתה את דאגי ישן על הרצפה ודני על המיטה, הכל חזר אליה והיא צחקה לעצמה. היא יצאה מהחדר ונכנסה אל חדרו של הארי. שם המצב היה זהה. הארי ישן על הכורסה בפה פעור עם בקבוק בירה שעומד ליפול מידו, ג'יו נרדמה על המיטה בקצה אחד, וטום ישן גם הוא על המיטה בקצה השני, שיערו מכסה את כל פניו. אלי התחילה לאסוף את כל הבקבוקים והפחיות שהיו פזורים ברחבי החדר. פתאום היא קלטה כמה הם שתו. הארי התעורר מהרעשים. "אלי? מה את עושה כאן?" הוא שאל בבלבול. "הו מצטערת, לא התכוונתי להעיר אותך" היא לחשה. "באתי לראות מה שלומכם אז כבר התחלתי לנקות. השארנו את החדרים ממש מטונפים" אלי אמרה והרימה עוד בקבוק לפח. "הנה, אני אעזור לך" הארי קם, נעזר בידיות הספה. הוא הרגיש שראשו עומד להתפוצץ ושפשף אותו בכאב. "גם לך כואב הראש הא?" אלי חייכה. "בטירוף!" הוא קרא וג'יו וטום התעוררו. "מה אתה צועק מה?" טום אמר בקול מנומנם והתרומם מהמיטה. "מה השעה?" ג'יו שאלה תוך כדי פיהוק והתמתחות. "כמעט 11 וחצי" אלי הביטה בשעון שעל הקיר. "איפה דני ודאגי?" הארי שאל. "ישנים בחדר של דני" אלי השיבה. "מה שמזכיר לי, צריך להעיר אותם". "אנחנו נדאג לזה" טום חייך "בוא הארי" הוא קרא לו ונעמד, אך נפל על הרצפה מה שגרם לשאר לצחוק. "בוא כבר" הארי גלגל את עיניו, עזר לטום לקום ושניהם יצאו מהחדר. "אני מקווה שלא שתית כשלא הייתי כאן" אלי פנתה לג'יו. "מה פתאום!" ג'יו חייכה "אני לא רוצה שהתינוק שלי יצא פגום כמוהם" היא אמרה ושתיהן צחקו. אחרי שסיימו לנקות ולהתאושש מהלילה הסוער שעבר עליהם, ירדו כולם לארוחת בוקר מאוחרת. "לא הספקתי להגיד לך בוקר טוב" דאגי נשק לאלי בלחי כשעמדו בתור לחביתה. "בוקר טוב" היא חייכה אליו. "איך אתה מרגיש?" "אל תשאלי.. אני מרגיש כאילו הארי מנגן לי בתוך הראש!" הוא השיב ואלי צחקה. "היי חבר'ה" דני ניגש אליהם מחויך. הם הסתכלו עליו במבטים מאשימים. "מה?" דני עשה פרצוף תמים ולא הבין. "אתה באמת לא זוכר מה קרה אתמול?" אלי שאלה אותו. "הייתי ממש שיכור.. אני לא זוכר כלום" דני חייך. "למה.. מה עשיתי?" הבעתו השתנתה. "כלום.. חוץ מזה שכמעט אנסת את אלי!" דאגי צעק והביא לו אגרוף בכתף. "אחחח" דני שפשף את כתפו "אנסתי את אלי? על מה אתה מדבר?" דני גיחך. "חשבת שהיא קייט! יש לך מזל שנכנסתי אחרת אני לא יודע איפה זה היה נגמר! אולי במוות שלך!" דאגי המשיך. "אתה רציני?" דני נראה מופתע "וואי אלי אני ממש מצטער" דני חייך אליה והסמיק. "זה בסדר, היית שיכור" היא צחקה "גם אני מתגעגעת אל קייט.. אני מקווה שהיא תחזור בקרוב". "כן.. גם אני" דני השפיל מבטו והלך משם. "דאגי לא היית צריך לצעוק עליו ככה. תראה איזה מסכן, איך הוא מתגעגע אליה" אלי הסתובבה אל דאגי. "מה את רוצה? שאני אתן לו למזמז אותך ככה??" דאגי קרא. "חס וחלילה" אלי חייכה ונישקה אותו. אחרי האוכל כולם ארזו את המזוודות שלהם, פינו את החדרים ונסעו לעבר היעד הבא שלהם במסע ההופעות. ** באוטובוס ** החבורה ישבה בקומה הראשונה של האוטובוס על הספות בצבעי שחור וצהוב. ג'יו ואלי הסתכלו במגזינים, טום והארי שיחקו באקס בוקס, דאגי אכל ודני ישן על הספה. "אלי" דאגי לחש לה. "מה?" היא הפסיקה לקרוא והביטה בו. דאגי חייך בערמומיות והצביע על דני. אלי כיווצה את גבותיה, מנסה להבין למה דאגי מתכוון. "אני לא מבינה" היא לחשה לו. דאגי גלגל את עיניו והתקרב אליה. "זה הזמן! הבאתי את המחליק!" הוא הסביר והצביע על שיערו של דני. "הווווווו" אלי חייכה. "קדימה לך תביא אותו!" דאגי רץ להביא את מחליק השיער והשאר הסתכלו עליו ועל אלי כשחיברו אותו לחשמל והחלו להחליק לדני את השיער בזמן שישן. "סוף סוף מישהו מעז לעשות את זה, אני מתגעגעת לימי ההחלקה" ג'יו צחקה. "דאג אתה מודע לעובדה שכשהוא יקום אתה מת נכון?" טום לחש. "אני אקח את הסיכון" דאגי חייך ואחז בעדינות בעוד קבוצת שיער בזמן שאלי החליקה אותה. הארי, טום וג'יו הביטו בהם צוחקים אך דואגים שמא דני יתעורר לפתע וזה יהיה הסוף של שניהם, אך דני ישן חזק ומרגע לרגע שיערו נהיה חלק יותר ויותר. "עבודתנו כאן הסתיימה" אלי הניחה את המחליק על השולחן לאחר כמה דקות והיא ודאגי נתנו כיף שסימל את הצלחת משימתם. "עבודה טובה" דאגי נישק את אלי בלחיה. "עכשיו רק צריך לחכות שהוא יתעורר" הוא חיכך את ידיו אחת בשנייה כזומם מזימות. "כדאי שלא תהיו כאן כשהוא יתעורר כי זה יסתיים בבכי" הארי גיחך. לפתע דני פקח עין אחת. הוא מתח את זרועותיו וכולם נעצו בו מבטים סקרניים. דאגי ואלי לקחו כמה צעדים אחורה. דני העביר יד בשיערו. הוא עצר, והעביר שוב את היד בשיער. השיער היה חם וחלק. פרק 44 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 44../images/Emo63.gif

פרק 44 הארי, טום וג'יובנה השתדלו שלא להתפקע מצחוק. "מה קורה כאן??" דני נעמד ורץ להסתכל במראה. "מי החליק לי את השיער?!" הוא צעק. דאגי ואלי התחילו לרוץ צוחקים באוטובוס. "בואו הנה שניכם! זה הסוף שלכם !!" דני צעק והתחיל לרוץ אחריהם. כל השאר לא הצליחו לעצור את צחוקם. לראות את דני עם השיער החלק כמו כשהיו ילדים, את דאגי ואלי רצים ברחבי האוטובוס ודני כמו מטורף אחריהם היה בהחלט מחזה בלתי נשכח. לבסוף דני הצליח להכניע את שניהם על הרצפה וטום והארי נחלצו לעזרתם והורידו את דני מעליהם. "דן מספיק, זה מתאים לך" ג'יו הגיעה צוחקת. "באמת?" הוא הסתובב והעביר שוב את היד בשיערו. "אתה סקסי ככה" דאגי גיחך בעודו שוכב על הרצפה אחרי שדני הפיל לשם אותו ואת אלי. "אתה תשתוק!" דני הורה לו. "באמת דני, אתה לא מתגעגע לשיער החלק אפילו קצת?" אלי שאלה. "טוב, זה נחמד.." הוא הסתכל במראה וחיוך קטן עלה על פניו. "בוא נעשה ככה, תשאיר את זה עד הערב, תופיע עם זה ונראה מה הקהל יגיד. אם לא תהיה מרוצה תוריד את זה" אלי הציעה תוך כדי שדני הושיט לה את ידו ועזר לה לעמוד. "את חושבת? אני לא רגיל לזה" דני היסס. "אני מבטיח לך שתודה לי" דאגי נעמד גם הוא וטפח על כתפו של דני. "את זה עוד נראה" דני אמר והחל לסדר את שיערו מול המראה. כל השאר גלגלו את עיניהם בחיוך וחזרו לעיסוקיהם. בערב, דני עלה להופעה עם ההחלקה בשיער. הבנות בקהל קרעו את גרונן מרוב צרחות והתלהבו מאוד. למרות הפרגון, לאחר ההופעה דני הסיר את ההחלקה והחליט לשוב ל 'אפרו הטבעי שלו' בטענה שהתלתלים עושים אותו יותר גברי. כך או כך, אלי ודאגי היו מרוצים שהצליחו במזימתם הילדותית. שבועיים נמשך מסע ההופעות. החבורה לנה בבתי מלון או לעתים באוטובוס, הבנים מופיעים בערב, וביום למחרת ממשיכים לעיר הבאה. את להקת החימום ריצ'ארד פיטר ובמקומם אלי חיממה את ההופעות מדי ערב. הקהל אהב אותה בכל עיר שביקרו בה, וביטחונה גדל מהופעה להופעה. אחרי שבועיים, החבורה חזרה שוב ללונדון בשביל ההופעה האחרונה שבה יצולם הדי וי די של סיבוב ההופעות הזה- ההופעה באצטדיון וומבלי. "מייק- אפ" ג'יו קראה. "הנה" טום הגיש לה. "סומק" היא ביקשה. "בבקשה" הוא חייך והעביר לה את הסומק. "צללית" ג'יו המשיכה בבקשותיה וטום העביר לה את פרטי האיפור הנדרשים. "עיפרון. אייליינר. מסקרה. שפתון. להגביר קצב טומי! ליפגלוס. ו.. זהו סיימנו" היא חייכה ונשענה אחורה כדי לראות את התוצאה. "וואו" טום קרא בהתפעלות. "באמת?" אלי הסמיקה. "תראי בעצמך" ג'יו חייכה וסובבה את הכיסא של אלי לכיוון המראה. אלי ישבה שם, בחדר ההלבשה באצטדיון, לפני ההופעה הגדולה ביותר שהייתה לה עד כה. היא הסתכלה על עצמה במראה, אך לא זיהתה את הנערה שישבה מולה. לבושה בשמלה חמודה שג'יו בחרה בשבילה, מאופרת, מהממת. שיערה החלק גלש על כתפייה והאיפור העדין שהעניקה לה ג'יובנה הלם אותה כל כך. היא חייכה חיוך רחב. "תודה" היא חיבקה את ג'יו בחוזקה "זה מדהים". "אין בעד מה. את נראית נהדר" היא השיבה לה חיבוק. "מזל שלקחתי את הקורס באיפור ההוא שאמרת שהוא בזבוז כסף" ג'יו הסתכלה על טום שנראה נבוך. "טום איפה הבס ש.." דאגי נכנס לחדר אך לא סיים את המשפט כשהבחין באלי. "א.. לי" הוא גמגם ופער את פיו. "מה אתה חושב?" היא נעמדה. "את נראית.. וואו. את נראית.. מדהים!" דאגי חייך והתקרב אליה. הוא העביר את שערה אל מאחורי כתפה. "את פשוט יפיפייה, אבל זה לא חדש" הוא חייך אליה ונישק אותה. "תודה" היא הסמיקה. "עוד 2 דקות להופעה!" ריצ'ארד נכנס לחדר והודיע. טום וג'יו עזבו את החדר והשאירו את אלי ודאגי לבדם. "את מוכנה?" דאגי שאל אותה. "לא יודעת.. יש לי מלא פרפרים בבטן" אלי אמרה והחזיקה את בטנה. "את תהיי מעולה. אין שם כל כך הרבה אנשים" דאגי ניסה לעודד אותה. "כמה בדיוק?" היא שאלה. "אממ שלוש עשרה אלף?" דאגי נראה מהורהר. אלי פערה את פיה והתיישבה על הספה. "היי היי אל תילחצי" דאגי התיישב לצידה "יהיה בסדר. אני מבטיח" הוא ליטף את לחיה. אלי חייכה אליו ואחזה בידו. "מה הייתי עושה בלעדיך?" היא אמרה. "אלי- לבמה!" ריצ'ארד הפריע להם כשנכנס שוב לחדר. אלי הנהנה ושניהם קמו ממקומם והתקדמו לעבר הבמה. "בהצלחה" דני עצר אותה בדרך והעניק לה חיבוק גדול. "את תהיי נפלאה" הארי חיבק אותה גם הוא. "מוכשרת שלי" טום הוסיף את החיבוק שלו. "יאוו את כזאת יפה!" ג'יו ואייזי קפצו מהתרגשות וחיבקו אותה. אלי הודתה לכולם ועלתה במדרגות לבמה. "Go Aly!" היא שמעה את דאגי צועק מאחוריה וחייכה. דאגי צדק. באצטדיון היו כשלוש עשרה אלף איש, בנים ובנות, צועקים, מוחאים כפיים ומלאי אדרנלין. אלי פתחה בשיר חדש ומקפיץ, שהיא, טום ודני כתבו יחד במהלך סיבוב ההופעות. זה מה שעושים בנסיעות ארוכות באוטובוס. הקהל צרח, קפץ ומחא כפיים בהתלהבות. את המילים שקלטו הם שרו יחד איתה והריעו לה. אלי הרגישה כאילו זאת הפעם הראשונה. כאילו היא שוב בהופעה ההיא באוקספורד, מנגנת על הפסנתר הלבן, זרקור בודד מאיר עליה, וקהל רחב מריע לה. היא לא הפסיקה לחייך לרגע. אחרי שאלי סיימה עם שלושת השירים ששרה וניגנה, מקפליי עלו להופיע. הארי התיישב ליד מערכת התופים שלו והבחין במעטפה ורודה מונחת על הכיסא. הוא פתח אותה. "הארי שלי, מצטערת שפספסתי הרבה הופעות, אבל הגעתי לשלוש האחרונות, ואני נהנית מכל רגע. היית מדהים בכל ההופעות שראיתי עד עכשיו, ואתה הולך להיות ככה גם בזאת! בהצלחה מתופף סקסי שלי. באהבה ענקית, אייזי". הארי סיים לקרוא את המכתב וחייך חיוך רחב. "איזה מדהימה היא" הוא חשב לעצמו, אחז במקלות התופים והקיש שלוש פעמים. "Here's another song for the radio!" טום שר וההופעה החלה. עוד שני פרקים ביום שלישי :) מקווה שאהבתן, תהנו

פרקים מעוליםםםםםםםםםםםםXD

יאיא איזה פרקים יפים , ישבתי מול המחשב ולא הפסקתי לצחוק חחחחח
עם הקטע שהם החליקו לדני תשיער חחחחחחחח . אבל הקטע שהכייייייייייייייייייייייייייייייייייי אהבתי . היה עם הארי והמכתב שאייזי השאירה לו על הכסא
איזה באסה אני חושבת על זה שהסוף מתקרב וזה מבאס \=\=\= נמנמנ . מחכה לפרקים הבאייייייייייייייייייים .

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודה../images/Emo9.gif

חחחחח הקטע עם ההחלקה של דני באמת ממש מצחיק
אני שמחה שאהבת את הקטע הזה,גם אני מאוד אהבתי אותו
הם כאלה חמודים ביחד! וגם במציאות!
אוווף לא בא לי שיגיע הסוף
תודה ענקייייית

dougie10

New member
פרקים מעולים כמו תמיד!!

ממש כיף שלא השארת אותנו במתח!!!.. מושלם מושלם...כמו תמיד!!!!

noam31995

New member
ברור שאהבתי!../images/Emo99.gif!!אהאהא!!!

איזה מן משפט זה: מקווה שאהבתן? את יודעת שנאהב!!! אויי דאגי כזה חמוד... ודני כזה אידיוט!!!חחח הלוואי שקייט תבוא כבר!!! יש מצב שבסוף הפיק תשימי את כל הפרקים??

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאיזה כיף לשמוע../images/Emo9.gif

חחחחח אני לא יודעת אם תאהבו.. יכול להיות שיש קטעים שכן ויש קטעים שלא. לא חייבים לאהוב הכל :) דאגי אכן חמוד ודני אכן אידיוט חחחח
כן בטח
כשאני אעלה את הפרקים האחרונים בשבת הבאה תקבלו ביחד עם זה גם את כללללל הפיק
ותודה רבה

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifהוווו ../images/Emo6.gif

איזה חמודה איזי
איזה מזל שדאגי סלח להם
, מעניין מה היה קורה אם לא !!
"מה פתאום!" ג'יו חייכה "אני לא רוצה שהתינוק שלי יצא פגום כמוהם" היא אמרה ושתיהן צחקו. XDDDDDDDDDDDDDDD דני , וואי באמת מעניין למה הוא לא עושה מחליק יותר ? כי הרבה יותר יפה לו עם מחליק
חוצמזה , עלאק גבריות ...
ממש אהבתי
מחכה להמשך
נ.ב. עוד כמה פרקים נשארו ?

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתנקסDD:

עד עכשיו לא ממש התמקדתי בהארי ואייזי אז עכשיו מגיע גם להם משהו קטן לא?
עדיף לא לחשוב אפילו מה היה קורה אם דאגי לא היה סולח להם
אבל הוא כזה חמוד וסומך עליהם אז הכל טוב D: גם אני יותר אוהבת אותו עם מחליק
הלוואי שהוא יחזור ללגמרי חלק כמו שהיה לו פעם
אממ נשארו עוד 4 פרקים
תודה ענקיייייית

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifאוףף ../images/Emo7.gif רק 4?! את לא יכולה להעריך?../images/Emo9.gif

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifכבר הארכתי בהמון../images/Emo6.gif

במשך הזמן הרבה בנות ביקשו שאני אאריך את הפיק אז בתכלס הוא כבר איזה 8 פרקים יותר ממה שהוא אמור להיות XDD ופשוט אין לי יותר מה להוסיף לו
לא נורא, לכל דבר טוב יש סוף לא?
אני גם בדיוק עכשיו עובדת על פיק חדש שאולי אני אעלה בעתיד ובינתיים זה נראה טוב,אז יש למה לצפות

butbut

New member
../images/Emo126.gifחח את כותבת ממש טוב::]

"מייק- אפ" ג'יו קראה. "הנה" טום הגיש לה. "סומק" היא ביקשה. "בבקשה" הוא חייך והעביר לה את הסומק. "צללית" ג'יו המשיכה בבקשותיה וטום העביר לה את פרטי האיפור הנדרשים. "עיפרון. אייליינר. מסקרה. שפתון. להגביר קצב טומי! ליפגלוס. ו.. זהו סיימנו" היא חייכה ונשענה אחורה כדי לראות את התוצאה. "וואו" טום קרא בהתפעלות. נהנתי לקרוא. D:: תכלס...אני לא קראתי מההתחלה, התחלתי רק לפני 3 פרקים חח... אבל את כותבת מעניין.

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifהווו תודה../images/Emo70.gifDD:

אני שמחה לשמוע את זה ממך כי פעם ממש ממש חפרתי בארכיון ומצאתי את הפיק שכתבת ואני חייבת להגיד שהוא היה מדהייייים
(למרות שהוא היה ארוך ולכל פרק היו מלא חלקים
) לא קראתי את כולו אבל הוא היה מעניין וגם את כותבת ממש טוב DD: כשאני אעלה את הפרקים האחרונים אני אוסיף קובץ של כל הפיק, ככה שאם תרצי תוכלי לקרוא את הכל מהתחלה
תודה רבה

butbut

New member
../images/Emo126.gifחחח...אין בעיה::] תודה רבה../images/Emo70.gif

אממ..כן הפיק שלי באמת היה ארוך מאודד...חחח.. ובבקשה, על דברים טובים צריכים להחמיא:]

yaelsee

New member
וואו, עם הפיק שלך זה היה...

כאילו, אשכרה חיכינו [אני וקרינה] לימי שלישי ושבת [
], והגענו למצב שאם העלת מאוחר בלילה נשארנו לקרוא או הדפסנו ולקחנו לקרוא באוטובוס... זאת הייתה התמכרות ברמה הכי קשה! וכל פעם לקח לך איזה שעתיים להעלות את הפרק [מחשב מפגר] ואני ישבתי וחיכיתי וטרחתי להגיב כל הזמן
ובקשר לAll About You... אוקיי, אני זוכרת שהתחלתי לקרוא אותו ממש בהתחלה כשרק פרסמת את הפרקים הראשונים אבל אז לא היה לי זמן וממש נטשתי את הפורום [עד עכשיו]. אבל הבעיה היא שממש אהבתי אותו ואין לי זמן להשלים פערים, אז נראה לי שאני פשוט אקרא פה ושם שוב אחמיא לך על הכתיבה המעניינת! אז אל תעלבי אם אני אגיב רק מיי פעם, ותדעי זאני עושה כמיטב יכולתי לקרוא אותו כי הוא ממש מעניין אותי!

למעלה