../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo212.gifמדהים3>../images/Emo168.gif
סורי שלא קראתי בשבת,למרות שהתכוונתי, לא הייתי בבית כמעט כל היום
פרק43
להיכנס לחדר ולראות את החבר הכי טוב שלך שוכב מעל החברה שלך זה לא בדיוק חלומו של כל גבר תיאור טוב,זה כ"כ נכון,אני שמחה שדאגי הבין את אלי,כי ברור שהכל קרה לא במכוון...! כנראה שהערב הזה לא היה הכי מוצלח
מה אתה צועק מה?" טום אמר בקול מנומנם והתרומם מהמיטה חחחחחחחחחח,אחח,איזה טומי זהXDDD
אנחנו נדאג לזה" טום חייך "בוא הארי" הוא קרא לו ונעמד, אך נפל על הרצפה מה שגרם לשאר לצחוק XDDDDDDDDD אוווו,נוסטלגיה מהסירטון "weak up" הוא כזה ענק,בהתחלה הארי קם,בדיוק כמו פה מעיר את טום ואז הם הולכים להעיר את דאגי ומנגנים לדני
זה ענק!!!! חחח,מסכן דני אפילו לא זוכר מה הוא עשה,אבל הוא באמת יצא כאפת שטותXDDD
דאגי אכל XDDDDDDDDDD הסקסי הזה רק אוכל הא?
הוא עצר, והעביר שוב את היד בשיער. השיער היה חם וחלק וואו,רעיון גדול!@#$%^&
|
|
באמת תהיתי מתי הרגע הזה יגיע,בהתחלה חשבתי שהם יעשו לו שהוא ידע על זה,אבל לקחת את למקום מצחיק וטוב^^ רעיון מעולה^^ יוו,אני ממש אוהבת את הרגעים המצחיקים שאת מכניסה בפרקים, זה יותר כיף ככה ונותן הרגשה גם אחרי שהכל היה קצת רע ועצוב או מעצבן תמיד יש את הקטעים הקלילים והמצחיקיםDDDDDDD:
פרק44
חחח,רעיון טו-אוב
אני כ"כ אוהבת אותו עם החלק,הוא כ"כ מתוק ותמים
ל 'אפרו הטבעי שלו'XDDDDDDDDDD חח,תיאור טובXDD אבל אני גם אוהבת את התלתלים שלו^^ הוא כזה חמוד איתם
כבוד לאלי,חימום של מקפליי
אחח,הדיוידי של מושיין בווימבלי מדהים,
ההופעה מושלמת|!@#$%!@#$ ראית? קניתי את הדיוידי בסנטר במפגש הקודם, הוא אחד המגניבים
^
א.. לי" הוא גמגם ופער את פיו חחח,איזה מתוק
אוף,הייתי מתה לראות אותהDD: חח,דאגי מנסה לעודד,זה לא כ"כ יוצא לוXDD 13,000 זה לא כזה קצת
Here's another song for the radio!" טום שר וההופעה החלה וואווו,אני רוצה להיות בהופעה הזאת
אני דורשת!#^^@ יש שלב שאינלי מילים והשלב הזה הגיע לפה
באמת,וואו,איזה פרקים מדהימים,מפרק לפרק זה הולך וניהיה מעולה יותר ויותר
!@#$%^& קלילות,צחוקים,הנאה מתערבבת עם ריגוש,ניצוצות,מתח,דרמה באמת,זה התיאור הכי טוב
ואני באמת מרגישה שאני ממש מתחברת לפיק,הוא כ"כ משעשע ואני ממש מממש אוהבת אותו וזאת הסיבה שאני כותבת בדיוק מה שאני חושבת ומרגישה ומשקיעה ככה..אבל הסוף קרוב יותר מתמיד
אבל לכל התחלה יש סוף ואני בטוחה במאה אחוז ההסוף יהיה מדהים כמו בכל פרק
מחכה למחר@#$&*@#$%^
XDDD פעם שניה שאני אומרת אתזה,מקווה באמת לקרוא מחר^ העוגה בגלל שדאגי הוא כ"כ מתוק
XD והאייקונים האחרים זאת ההרגשה שאני מרגישה לפיק