All About You-פרק 43

butbut

New member
../images/Emo126.gifחחח כן אני זוכרת שאמרתן לי את זה

תכלס... את יודעת כמה סבלתי בגלל המחשב המפגר הזה?!... במקום להעלות פרקים מהר, זה העלה לי תוך שעתיים!! ואם חושבים על זה..היו יותר מידי "פארטים" לכול פרק חחחXD

butbut

New member
../images/Emo126.gifאת מתכוונת להעלות את כולו בקובץ אחד?

או להעלות אותו שוב.. כי הוא די מחולק, וגם זה לחיפושים בתפוז. אבל יש לי את כול הקישורים איפשהוXD ^^

yaelsee

New member
אבל מאז הוא הוחלף, לא?

מלא זמן לא ראיתי אתכן, אתן צריכות לבוא, שמנים ממש מתגעגעת אליכן
[היא אפילו עליי עכשיו
] זהו, פעם הבאה אתן אצלי ולא אני אצלכן!

butbut

New member
../images/Emo126.gifחחחח...אנחנו נבוא לביקור:]

רק שאני לא יודעת מתי. עכשיו עם כול הבגרויות חורף. דאממ. XDD

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחחחח זה בסדר../images/Emo9.gif

אני ממש לא נעלבת
אבל בעיקרון נשארו לך רק עוד 4 פרקים להגיב עליהם כי בשבת הזאת אני מסיימת את הפיק
אבל אני אעלה קובץ עם כל הפיק ביחד עם הפרקים האחרונים ככה שאם תרצי תוכלי להשלים פערים D: ותודה רבה
אני ממש שמחה לשמוע שהפיק מעניין אותך

yaelsee

New member
את לא באמת חייבת לסיים אותו

זה בסדר, אני מרשה לך גם לא

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifXDDDDDDDDD

אהבתי כ"כ את הפרקיםםםם
"דני שיכור לגמרי! הוא חשב שאני קייט!" היא חיבקה את דאגי. דאגי היסס לשנייה אך חיבק אותה בחזרה. "הכל בסדר נכון?" אלי שאלה והסתכלה לתוך עיניו. "מה? כ.. כן הכל בסדר" דאגי חייך חיוך קטן. להיכנס לחדר ולראות את החבר הכי טוב שלך שוכב מעל החברה שלך זה לא בדיוק חלומו של כל גבר. אבל הוא מכיר את שניהם יותר מדי טוב וסומך עליהם שלא קרה ולא יקרה כלום ביניהם. פיוווו...איזה חמודד דאגי
"בואי, נעזור לדביל הזה" דאגי אמר והתחיל ללכת לכיוונו של דני, אך גם הוא היה שיכור לא פחות ונפל בדרך על הרצפה. אלי צחקה והתקדמה כדי לעזור לו אך הוא משך בידה והיא נפלה לידו. "מה אתה עושה?" היא צחקה. "בואי פשוט נישאר ככה.. אני ממש עייף" דאגי אמר תוך כדי פיהוק והניח את זרועו סביבה. "כן.. גם אני מתה מעייפות" אלי אמרה גם היא מנומנמת והתכרבלה לצידו של דאגי. הוא חיבק אותה ולאט לאט הם נרדמו. דני שהיה ממש שיכור, כבר נרדם מזמן. א) XDDDDDD ב)איזה חמודיםםםםם
ג)דניייי XDDDDD לפתע דני פקח עין אחת. הוא מתח את זרועותיו וכולם נעצו בו מבטים סקרניים. דאגי ואלי לקחו כמה צעדים אחורה. דני העביר יד בשיערו. הוא עצר, והעביר שוב את היד בשיער. השיער היה חם וחלק. וואווו....XDD
הארי, טום וג'יובנה השתדלו שלא להתפקע מצחוק. "מה קורה כאן??" דני נעמד ורץ להסתכל במראה. "מי החליק לי את השיער?!" הוא צעק. דאגי ואלי התחילו לרוץ צוחקים באוטובוס. "בואו הנה שניכם! זה הסוף שלכם !!" דני צעק והתחיל לרוץ אחריהם. כל השאר לא הצליחו לעצור את צחוקם. לראות את דני עם השיער החלק כמו כשהיו ילדים, את דאגי ואלי רצים ברחבי האוטובוס ודני כמו מטורף אחריהם היה בהחלט מחזה בלתי נשכח. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני רק מדמיינת אותו ככה ונשפכת מצחוקקקק
"מייק- אפ" ג'יו קראה. "הנה" טום הגיש לה. "סומק" היא ביקשה. "בבקשה" הוא חייך והעביר לה את הסומק. "צללית" ג'יו המשיכה בבקשותיה וטום העביר לה את פרטי האיפור הנדרשים. "עיפרון. אייליינר. מסקרה. שפתון. להגביר קצב טומי! ליפגלוס. ו.. זהו סיימנו" היא חייכה ונשענה אחורה כדי לראות את התוצאה. טוםםםם
אין תגובה אחרת...XDD "את מוכנה?" דאגי שאל אותה. "לא יודעת.. יש לי מלא פרפרים בבטן" אלי אמרה והחזיקה את בטנה. "את תהיי מעולה. אין שם כל כך הרבה אנשים" דאגי ניסה לעודד אותה. "כמה בדיוק?" היא שאלה. "אממ שלוש עשרה אלף?" דאגי נראה מהורהר. אלי פערה את פיה והתיישבה על הספה. "היי היי אל תילחצי" דאגי התיישב לצידה "יהיה בסדר. אני מבטיח" הוא ליטף את לחיה. אלי חייכה אליו ואחזה בידו. "מה הייתי עושה בלעדיך?" היא אמרה. דייי הם כאלה חמודייםם
, דיי...גמאני רוצהה
הארי סיים לקרוא את המכתב וחייך חיוך רחב. "איזה מדהימה היא" הוא חשב לעצמו, אחז במקלות התופים והקיש שלוש פעמים. "Here's another song for the radio!" טום שר וההופעה החלה. א)איזו חמודה אייזי
ב)איזה חמוד הארי
ג)יאווו אני כ"כ רוצה להיות בהופעה שלהםםם...וזה קטע ממש חזק!! מוכשרת!
סיכום:
א)את ממש מוכשרת, ואני כ"כ אוהבבת את סגנוון הכתיבה שלך
ב)דאגי ואלי כ"כ מושלמים יחד
ג)גם טום וג'יו
ד)גם הארי ואייזי
ה)דנדוש קצת ננטש
, נחכה לפרק הבא
מדהיםםםם

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודהתודהתודה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

את צודקת,דאגי ממש חמוד שהוא סמך עליהם,ואלי ודאגי הכי מתוקים בעולם
חחחחחחחח גם אני נקרעת מצחוק רק מלדמיין אותם ככה באוטובוס
איי טומי.. אין מה להגיד עליו XDDDD כ"כ חמודים !! מי לא הייתה רוצה??
הגיע הזמן שאני אתייחס גם להארי ואייזי קצת והם יצאו ממש חמודים
הווווווו תודה
דיי איזה כיף לשמוע
תודה ענקיייית

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

אווףף שבוע הבא זה הססוף
זה כ"כ ייפפה ומצחיקק ! עהאהע לרגע נבהלתי שדאגי יחשוד במשהו
איזזה חמווד שהוא בוטטח בההםם
ייאא זה קרעע אותי עם הקטע של המחלייק חחח XDD ס'קרועים
ייא אין סיום מותח .. אוף זה מראה שהסוף מתקרב
~סורי על הפזיזות אין לי כ"כ זמן
התסלחינא לי ?
~

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודה../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

המטרה הייתה להבהיל
אבל בסופו של דבר הוא יצא חמוד במיוחד כשהוא סמך על שניהם D: חחחחחחח דני והמחליק
כ"כ צחקתי רק מלכתוב את זה XDD טוב אי אפשר כל פעם למתוח אתכן, אני לא כזאת רעה
והסוף אכן מתקרב.. יום שבת פרקים אחרונים
ברוווור שאני סולחת! התגובה מדהימה למרות הכל
תודה ענקיייית

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הוו די זה כזה מדהיםם!../images/Emo99.gif

אני פשוט מאוהבת בפיק שלך! כבר אמרתי את זה?
הפרקים חמודים, מצחיקים ומדהימים כתמיד ואני מרגישה שאני כבר כל הזמן חוזרת על עצמי
אניווי, אהבתי את כל חלק ההחלקה של דני חחח ושהכל הסתדר בסוף. עצוב לי שזה עוד מעט נגמר ואני מנסה להתכחש חח אבל אני מאמינה שאני אתמודד עם האובדן ><" תמשיכי להפתיע, לרגש ולגרום לי להתאהב

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifיאייי כ"כ תודה../images/Emo70.gif

ואני מאוהבת בתגובות שלך! כבר אמרתי את זה לא?
חחחח גם אם את חוזרת על עצמך זה בסדר גמור כי תמיד כיף לי לשמוע DD: שמחה שאהבת את החלק הזה,הוא ממש הצחיק אותי
אויי אני לא מאמינה שזה עוד מעט נגמר, עבר כ"כ מהר
ואני בטוחה שתתמודדי
אני אשתדל :) תודה ענקיייייית

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo212.gifמדהים3>../images/Emo168.gif

סורי שלא קראתי בשבת,למרות שהתכוונתי, לא הייתי בבית כמעט כל היום
פרק43
להיכנס לחדר ולראות את החבר הכי טוב שלך שוכב מעל החברה שלך זה לא בדיוק חלומו של כל גבר תיאור טוב,זה כ"כ נכון,אני שמחה שדאגי הבין את אלי,כי ברור שהכל קרה לא במכוון...! כנראה שהערב הזה לא היה הכי מוצלח
מה אתה צועק מה?" טום אמר בקול מנומנם והתרומם מהמיטה חחחחחחחחחח,אחח,איזה טומי זהXDDD אנחנו נדאג לזה" טום חייך "בוא הארי" הוא קרא לו ונעמד, אך נפל על הרצפה מה שגרם לשאר לצחוק XDDDDDDDDD אוווו,נוסטלגיה מהסירטון "weak up" הוא כזה ענק,בהתחלה הארי קם,בדיוק כמו פה מעיר את טום ואז הם הולכים להעיר את דאגי ומנגנים לדני
זה ענק!!!! חחח,מסכן דני אפילו לא זוכר מה הוא עשה,אבל הוא באמת יצא כאפת שטותXDDD דאגי אכל XDDDDDDDDDD הסקסי הזה רק אוכל הא?
הוא עצר, והעביר שוב את היד בשיער. השיער היה חם וחלק וואו,רעיון גדול!@#$%^&
|
|
באמת תהיתי מתי הרגע הזה יגיע,בהתחלה חשבתי שהם יעשו לו שהוא ידע על זה,אבל לקחת את למקום מצחיק וטוב^^ רעיון מעולה^^ יוו,אני ממש אוהבת את הרגעים המצחיקים שאת מכניסה בפרקים, זה יותר כיף ככה ונותן הרגשה גם אחרי שהכל היה קצת רע ועצוב או מעצבן תמיד יש את הקטעים הקלילים והמצחיקיםDDDDDDD:
פרק44
חחח,רעיון טו-אוב
אני כ"כ אוהבת אותו עם החלק,הוא כ"כ מתוק ותמים
ל 'אפרו הטבעי שלו'XDDDDDDDDDD חח,תיאור טובXDD אבל אני גם אוהבת את התלתלים שלו^^ הוא כזה חמוד איתם
כבוד לאלי,חימום של מקפליי
אחח,הדיוידי של מושיין בווימבלי מדהים,
ההופעה מושלמת|!@#$%!@#$ ראית? קניתי את הדיוידי בסנטר במפגש הקודם, הוא אחד המגניבים
^ א.. לי" הוא גמגם ופער את פיו חחח,איזה מתוק
אוף,הייתי מתה לראות אותהDD: חח,דאגי מנסה לעודד,זה לא כ"כ יוצא לוXDD 13,000 זה לא כזה קצת
Here's another song for the radio!" טום שר וההופעה החלה וואווו,אני רוצה להיות בהופעה הזאת
אני דורשת!#^^@ יש שלב שאינלי מילים והשלב הזה הגיע לפה
באמת,וואו,איזה פרקים מדהימים,מפרק לפרק זה הולך וניהיה מעולה יותר ויותר
!@#$%^& קלילות,צחוקים,הנאה מתערבבת עם ריגוש,ניצוצות,מתח,דרמה באמת,זה התיאור הכי טוב
ואני באמת מרגישה שאני ממש מתחברת לפיק,הוא כ"כ משעשע ואני ממש מממש אוהבת אותו וזאת הסיבה שאני כותבת בדיוק מה שאני חושבת ומרגישה ומשקיעה ככה..אבל הסוף קרוב יותר מתמיד
אבל לכל התחלה יש סוף ואני בטוחה במאה אחוז ההסוף יהיה מדהים כמו בכל פרק
מחכה למחר@#$&*@#$%^
XDDD פעם שניה שאני אומרת אתזה,מקווה באמת לקרוא מחר^ העוגה בגלל שדאגי הוא כ"כ מתוק
XD והאייקונים האחרים זאת ההרגשה שאני מרגישה לפיק

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאעאעאעאע../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

איך הוא יכול לא להבין אותה? הוא אוהב אותה
חוץ מזה, הכל היה באמת אי הבנה אחת גדולה XD חחחחחחחחחחחח ה-סירטון
אויי הוא פשוט קורע
תכלס כאפת שטות
XDDDD ראית? לא רק טומי יוצא שמן בפיק שלי! גם לדאגי לא חסר
החלק עם המחליק הוא אחת מהארכות שעשיתי לפיק אחרי שביקשתן D: סיימתי לקרוא את כל הפיק ואני כזה "רגע, איפה ההחלקה של דני?"
ואז נזכרתי שלא עשיתי כזה פרק אז הכנסתי את זה וככה יצא. הרבה יותר מצחיק כשהוא לא מודע למה שעושים לו
ואת צודקת, יותר נחמד כשאחרי כל חלק עצוב מוסיפים גם משהו כיפי ומצחיק, זה נותן טוויסט מהנה
התיאור הוא רעיון של דני, אז זכויות יוצרים לו
הנה, כאן הוא אומר את זה במפורש( דקה 0:29)- http://www.youtube.com/watch?v=0oUEb7vNw5U&feature=related זה אחד הסירטונים האהובים עלי, כל השיחה פשוט קורעת אותי@#$%^&*! וכשבסוף דני מחזיק שיח ואומר גורג' בוש! אני היית על הריצפה XDDDDDDD מטומטם גאדדדד
אעאעאעאעא כ"כ מדהיייים! הזמנתי אותו דיי מזמן מאמזון ככה שראיתי אותו כבר איזה מיליון פעם
אבל האהוב עלי ביותר זה וונדרלנד המושלם שלי
זה ה-די וי די
חחחחחח כן לא ממש הולך לו לעודד אותה.. מה לעשות שהוא קצת מוגבל? XD מי לא הייתה רוצה להיות בהופעה הזאת?! או בכל הופעה אחרת שלהם
דייייייי אני לא יכולה יותר! תגידי לי את אמיתית?! איך את עושה את זה איךךךךך?? כל פעם התגובות שלך נהיות רק יותר ויותר מושלמות
כשאני חושבת כבר די, היא לא יכולה להיות יותר חמודה מזה, את כותבת לי שוב פעם דברים כאלה מדהימים
אז אני רוצה להגיד לך המוון תודה, מכל הלב, ותדעי שאני ממש מעריכה את זה וכ"כ נהנית לקרוא את זה
תודה ענקייייייית
אוהבת אותך מורוש

למעלה