Chasing Lights-פיק חדש

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifChasing Lights-פיק חדש../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

שאאאאאאאאאלום ! כןכן, קראתן נכון, פיק חדש! התחלתי אותו דיי מזמן, והוא עבר המון שינויים בדרך, אבל אני חושבת שסוף סוף הגעתי למשהו שאני מרוצה ממנו ורוצה לחלוק איתכן
שם הפיק הזה אגב, הוא שם של האלבום וגם אחד השירים של The Saturdays, להקת בנות בריטית ממנה כולנו מכירות את פרנקי, החברה של דאגי. האמת היא שאני ממש אוהבת אותן ובמיוחד את השיר הזה. התאהבתי בשיר, בשם, והוא גם קצת מתקשר לפיק החמדמד שאני אציג לפניכן מיד :) הוא שונה ממה שקראתן אצלי עד עכשיו, בסגנון כתיבה דיי שונה מ-AAL, ואני מקווה שתאהבו גם אותו. רק שתדעו ששני הפרקים הראשונים ממש קצרים, אז אני מצטערת מראש. ההמשך יהיה יותר ארוך חח ואני אפרסם כרגיל בימי שלישי ושבת זה חד פעמי, רק כי לא יכולתי להתאפק
אז הנה קצת מידע כללי כזה: כותרת: Chasing Lights הזוגות: את זה תצטרכו לגלות לבד :) נקודת מבט: בעיקר של הולי. לפעמים משתנה לדמויות אחרות ולפעמים מספר חיצוני. תקציר: הולי חזרה ללונדון מאוסטרליה לפני שנתיים. היא חולמת להיות שחקנית אבל אין לה כסף לשלם את שכר הלימוד, ובקושי את שכר הדירה, לכן היא מתמרנת בין שתי עבודות. חבורה של אנשים מיוחדים עומדת להיכנס לחייה, ולשנות אותם מהקצה אל הקצה. לטוב, ולרע. הצהרות: מקפליי לא שלי כמובן. כל שאר הדמויות פרי דמיוני! הערות הכותב: הפרקים הראשונים לא ממש מתמקדים במקפליי, אלא יותר מתמקדים בהולי, שהיא בערך הדמות המרכזית. מקווה שתסלחו לי, ניסיתי משהו קצת שונה הפעם. אחר כך אני יותר מתמקדת גם בבנים.

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 1../images/Emo63.gif

פרק 1
"לא" "אבל למה?" "תקרא את השלט!" הצבעתי בקור רוח על שלט לבן ועליו כיתוב באותיות אדומות שעמד לידי. הבחור הזה בהחלט קרצייה. "הו, יש פה שלט" הוא מלמל מובך והביט בשלט. "אין כניסה מעל גיל תשע?!" הבחור קרא את הכתוב, המום. ממה הוא כל כך המום? הוא לא יודע שלמתקנים מתנפחים עולים רק ילדים קטנים?! אני לא מאמינה שאני בכלל מנהלת את השיחה הזאת איתו, זה בהחלט מעולם לא קרה לי. "בן כמה אתה?" שאלתי. "עשרים ושלוש" הוא השיב מבויש. חיוך בצבץ מבין שפתיו. נחמד לשמוע שהבחור הנאה הזה, בעל זוג עיניים כה מדהימות וחיוך מתוק, בן גילי. מיד התעוררתי מחלומותיי בהקיץ והזכרתי לעצמי שהבחור הזה ילדותי כבן שנתיים. גלגלתי את עיני ונאנחתי. בחור בן עשרים ושלוש, שמתעקש לעלות למתקן המתנפח, כבר חצי שעה! אוי אלוהים. "אתה לא אמיתי" צחקתי, מיואשת ממנו. "לך בבקשה, אתה מפריע לשאר הילדים" דחפתי את יפה העיניים קלות ואפשרתי לעוד כמה ילדים חמודים לעלות. ... "מה קרה?" דני שאל כששבתי לספסל, כתפיי שפופות ומבטי בנעליי. הן חדשות. "לא נתנו לי לעלות" התיישבתי לצדו ושילבתי את זרועותיי. "אני לא מאמין! בחור בן עשרים ושלוש שרוצה לעלות על מתקן מתנפח ולא נותנים לו?? ממש שערורייה!" טום גיחך וגרם גם לדני לפרוץ בצחוק מתגלגל. עלי כמובן. "תצחקו כמה שאתם רוצים, אני יודע ליהנות מהחיים" הסתתי את מבטי אל המתקן המתנפח שממנו נאסרה עלי הכניסה. המעצבנת הזאת, מי היא חושבת שהיא? אז מה אם אני לא בן תשע? אי אפשר לעגל פינות? המשכתי להסתכל עליה, זאת שברגע זה שנאתי כל כך אבל בגללה ניגשתי למתקן הזה מלכתחילה. שיערה חום בהיר, כמעט שתני, בוהק באור השמש. עיניי דבש בהירות ומעט נמשים המעטרים את אפה. היא הייתה לבושה גופייה לבנה ומכנס ג'ינס קצר. נעלי אולסטאר לרגליה. חשבתי שהיא נחמדה. טעיתי. סתם קרצייה מעצבנת. אוף למה הקרציות המעצבנות הן תמיד הטעם שלי? "על מי אתה מסתכל?" דני קלט אותי. "על הקרצייה שלא נתנה לי לעלות למתקן" השבתי וכיווצתי את עיני בגלל השמש שבדיוק יצאה מבעד לעננים וסנוורה אותי. איפה משקפי השמש שלי לעזאזל?! הו, הן על הראש. הורדתי את המשקפיים מהשיער והנחתי אותן על עיני. "חמודה" דני חייך בשובבות. המשכתי להסתכל עליה. שנאתי אותה, אבל היא בהחלט הייתה חמודה. אוף, למה כל השנואות החמודות הן תמיד הטעם שלי? הארי חזר, בידיו ארבעה ארטיקים. "מי רוצה?" הוא שאל והציג את הארטיקים בראווה לנגד עינינו. השניים האחרים התנפלו עליהם. חזירים. אבל אני המשכתי להסתכל על הנערה בגופייה הלבנה, הקרצייה הזאת שלא נתנה לי לעלות למתקן. אוף למה אלה שאוסרות עלי דברים הן תמיד הטעם שלי? ------------------------------------- פרק 2 בהודעה הבאה

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifשירההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

העלת פיק חדשששששששש DDDDD: יאוו אני כבר מאוהבת בווו
חחחח אני כ"כ אוהבת את צורת הכתיבה שלך ואת התיאורים (כמו שהייתי מגיבה לך בפיק הקודם) אין פשוט אהבתי כל משפט !!!
דאגי ילדותיייייייייייייייי יאייי חחחחחח
איזה כיףף פיק עם דאגי, להתאהב בבנאדם מחדש
אז שיהיה לך בהצלחה עם הפיק החדש, ואם אני לא תמיד אגיב אז אני כבר מעכשיו אומרת שאני לא מתכוונת לפספס שום פרק!
"אני לא מאמין! בחור בן עשרים ושלוש שרוצה לעלות על מתקן מתנפח ולא נותנים לו?? ממש שערורייה!" טום גיחך וגרם גם לדני לפרוץ בצחוק מתגלגל. עלי כמובן. XDDDDD "בן כמה אתה?" שאלתי. "עשרים ושלוש" הוא השיב מבויש XDDDDDDDDDDDDDDDD יאוו ענקקקקקקקק
"חכי" הוא עצר אותי והסתובבתי. "איך את יודעת את השם של בתי?" הוא שאל במבט תמוה. "היא כאן כמעט כל יום" צחקתי. "נתראה ביום שני?" "נראה." הוא קרץ לי והסתובב ללכת משם. הבטתי בו הולך. מקלות תופים היו בכיסו האחורי. יאאאאאאאאאא, למרות שכבר כתבו מי זה אני לא אכתוב אבל אני רק אכתוב שאני יודעת מי זה XDD איזה חמודד, אני אוהבת מתופפים
חחח והולי נשמעת ממש חמודהה *-*

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gif תפוזבללל ../images/Emo122.gif מצטערת =//

כמובן שהתכוונתי להגיב לפרק השני, אבל התפוזבל הזה עושה מה שבאלווו :S

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifפרק 2../images/Emo100.gif

פרק 2 הבטתי בשעון הפלאפון שלי. הו תודה לאל שזה נגמר. "קדימה ילדים, כבר מאוחר, צריך לרדת" חייכתי אל חמשת הילדים הקטנים שקפצו על הטרמפולינה בהנאה. "אוף" הם התעצבו והפסיקו לקפץ. "מצטערת, אבל ההורים מחכים לכם" המשכתי לחייך בנחמדות ועזרתי להם לרדת מהמתקן. הילדים נופפו לי לשלום. "נתראה מחר הולי" אמרה לי ילדה קטנה עם קוקיות בלונדיניות. ג'ני. היא באה כמעט כל יום. "מחר יום שבת מתוקה. נתראה ביום שני" נופפתי לה בחזרה והיא רצה משם. זהו, תפקידי כאן הסתיים. תכף יבוא דייב וידאג להוציא את כל האוויר מהטרמפולינה. אני, סוף סוף, הולכת הביתה! לעבוד בפארק ליד מתקן מתנפח זאת בהחלט עבודה לא קלה. הילדים יכולים להיות מתוקים להפליא, אך יש כאלה גם מרגיזים. או למשל, אנשים בני עשרים ושלוש שרבים איתי במשך חצי שעה ורוצים לעלות למתקן. מה הוא חשב לעצמו?! גלגלתי את עיני כשנזכרתי בו. השעה הייתה חמש והשמש שלחה את קרניה האחרונות, מסנוורות. מצמצתי מבעד למשקפי השמש שלי והתחלתי ללכת לכיוון הבית. בלון סגול התעופף מול עיני, ומיד פרח לו לשמיים. שמעתי קול בכי של ילדה קטנה. הסתובבתי וראיתי את ג'ני, הבלונדינית עם הקוקיות, עיני תכלת בהירות כל כך שמימיי לא ראיתי. ג'ני רצה אחרי הבלון, שולחת את ידיה אליו אך לא מגיעה. גבר צעיר רץ אחריה וקרא בשמה. "ג'ני חזרי" הוא הגיע אליה ואסף אותה בזרועותיו החזקות. היא בכתה לכתפו על אובדן הבלון הסגול. "די מותק, אל תבכי. אבא יקנה לך בלון חדש" הוא הרגיע אותה וליטף את שיערה הבלונדיני, שנראה רך כמשי. אבא? הייתי מופתעת. הוא נראה צעיר, לא הייתי נותנת לו יותר מעשרים וחמש. "אבל אני רציתי את זה!" ג'ני המשיכה לבכות. אני מצדי, המשכתי לבהות. הסתתי את מבטי הצידה מחשש שיבחין בי. ושם הוא היה. בלון סגול נח לו בין ענפי העץ. התחלתי ללכת לכיוונו, מאיצה את צעדיי ככל שאני מתקרבת. הבלון לא היה גבוה במיוחד, והעץ היה נראה דיי נוח לטיפוס. ללא היסוס נעל אולסטאר שחורה מצאה את מקומה על גזע העץ המעוקל ומשכתי את עצמי למעלה. שלחתי את היד אל הבלון. אחזתי בחוט הצהוב שהיה מחובר אליו. כמעט, רק עוד סנטימטר. הצלחתי. משכתי את הבלון אלי וירדתי מהעץ בקפיצה. ניגשתי אל ג'ני ואביה, הבלון בידי הימנית וחיוך על שפתיי. "הנה ג'ני, הבלון שלך" הגשתי לה אותו. היא חדלה מבכייה והביטה בי בעיניים גדולות ועגולות. גם האבא הביט בי מופתע, בדיוק באותן עיניים. כן, בהחלט יכולתי לראות את הדמיון. ג'ני החלה לצחוק צחוק ילדותי ומתגלגל. היא שלחה יד קטנה ותפסה את הבלון. "תודה הולי" היא חייכה וחשפה שיני חלב קטנות, צחורות. אביה שחרר אותה מאחיזתו ופרע את שערותיה. היא רצה משם עם הבלון הסגול, שוב בידה. "תודה.. הולי" האב חייך אלי, מדגיש את שמי שהרגע למד. "בכיף, הוא פשוט היה שם על העץ" השבתי חיוך והסתובבתי ללכת משם. אני באמת חייבת כבר להגיע הביתה. "חכי" הוא עצר אותי והסתובבתי. "איך את יודעת את השם של בתי?" הוא שאל במבט תמוה. "היא כאן כמעט כל יום" צחקתי. "נתראה ביום שני?" "נראה." הוא קרץ לי והסתובב ללכת משם. הבטתי בו הולך. מקלות תופים היו בכיסו האחורי. ---------------------------------- וואו אלה ללא ספק הפרקים הכי קצרים שפרסמתי אי פעם! מקווה שאהבתן ונשאר לכן טעם של עוד :) הפרקים הבאים כנראה יהיו ב-1 בספטמבר.. תהנו ובבקשה בבקשה תגיבו, לטובה ולרעה

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo41.gif מגניב D:

פאנפיק חדש בפורום !! D: אהבתי את הרעיון.. D: הארי, אבא?
כאילו מקלות תופים, פאנפיק על מקפליי.. אה אה.. איזו חדת חשיבה אני XD ובכן, אהמאמעה. פרקים קצרים אבל מעניינים D: מחכה להמשך

dougie10

New member
אני חייבת להגיד לך שהפיק הזה מדהים!!

כאילו ההתחלה מגניבה בטירוף... ואני אוהבת אותו ממש! אפילו קצת יותר מAAL קיצר.... ממש אהבתי... ואני ממש רוצה להמשיך לקרוא...

../images/Emo73.gifואו שירה זה מדהים!../images/Emo99.gif

יאא אני כבר רוצה לקרוא את ההמשך! מי זה זה שלא נתנו לו לעלות על המתקן? הארי? כי חשבתי על זה וכאילו דאגי בן 22 ואם זה הארי אז היא כאילו הייתה מזהה אותו אחרי זה שהיא ראתה אותו עם ג'ני לא? לאמשנה
אין לי ממש חוט מחשבה תקין
בקיצור אני ממש ממש אהבתי :)
מחכה כבר לפרקים הבאים

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודה רבה DD:

תקראי שוב את הפרקים ואני בטוחה שתביני לבד מי זה

../images/Emo73.gifקראתי אבל משהו לא בסדר אצלי

אני לא מבינה
אבל לפי התגובות של הבנות אני מבינה שזה כן הארי
אז מי זה היה שרצה לעלות על הטרמפולינה?
ואייי אני מטומטמת!

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo3.gifקוראת בפעם השנייהDD:../images/Emo168.gif

אני כזה:"היי,קראתי את זה לפני המון זמןXD" חח,קראתי שוב כדי להיזכרDD: וואי,ממש התגעגעתי לפיקים שלך ובכלל לדבר איתך, אני מבואסת מזה שאנחנו לא מדברות יותר
בחייאת,תהיי מחוברת למסן!!! התחלה טובה,כמובן משאירה טעם של עודD: דאגי הוא דאגי בכל מצב,בכל זמן ובכל פיקXDDD אין עליו
הולי נשמעת ממש חמודה,מזכירה את אלי,חח שתדעי שאלי עדיין מחלחלת בזכרונותייי,ופיסות של הפיק עדיין טמונות ביDDDDD: (חח,רק שאני כותבת לך תגובה,אני משתמשת לפעמים בשפה ספרותיתXD) אכן קצרים,טוב את מומחית בזה,קצר אך יפה
זה באמת קשה לכתוב פרקים ארוכים(מדברת הילדה שכותבת רק סיפורים קצריםXDD) חח,עשית את הארי אבא??חח הזוי
מחכה להמשך,כאילו לביג דיי,כאילו לפיק שלך
!@#$%^& דברי איתי,אחותי התאומהDD:

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאהובה חיכיתי לך! ../images/Emo24.gif

כל הכבוד, תגובה ראשונה בזמן XDD תמיד כשאני מתחברת את לא מחוברת אוחחחחחחחח אני מתגעגעת כ"כ
חח יכול להיות שהולי מזכירה את אלי, בכל זאת, שתיהן פרי דמיוני חח אבל היא גם שונה ממנה. את תביני את זה יותר בהמשך תודה תאומתי הסיאמית, אוהבת המון

McLife135

New member
../images/Emo55.gifדיליי O_O

ואוי פיק ממש יפהה!! אני כבר רואה את עצמי מתמכרת! חחחחח רציני אבל פרקים קצרים =\ האאחרים יהיו יותר ארוכים נכון??
חחחחחח יופי דאגי [ זה היה דאגי נכון?? O: ] מאוד בוגר! חחחחחחחח הרגת אותי בקטע הזה
הארי אבא ?!?!?!
קיצרר מחכה כבר לקרוא את הפרקים הבאים :) כל כמה זמן את מפרסמת?

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gif וואיי זה כלכך יפה!

ממשממש אהבתי! כל הכבוד, תמשיכי כך
זה היה ממש יפה ומעניין ~סורי על הדיליי
חחח זה באמת מתאים לדאגי ההתנהגות הילדותית אבל הארי, אבא?? חחחחחחח מחכה כבר להמשך

../images/Emo109.gifהיי../images/Emo8.gif

חחח לא יודעת למה, תמיד כשמתפרסם פיק חדש אני קוראת את השני פרקים הראשונים ואז מתעצלת לקרוא את השאר
אבל כשאני רואה את כל התגובות של הבנות לקראת הסוף אני מתחרטת, אז הפעם החלטתי באמת לנסוע לקרוא
בכל מקרה, זה היה חמוד, מתאים לדאגי הזה לעלות על טרמפולינה
אחכה ל1 לספטמבר (לצערי
) :)

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo9.gif

מקווה שהפעם אני אצליח לעניין אותך מספיק כדי שתמשיכי לקרוא
חח כן, לדאגי בהחלט מתאימה ההתנהגות הילדותית הזאת. ואיזה יופי, לפחות גרמתי לך לחכות ל-1 בספטמבר, לא הרבה אנשים מחכים לו.. זאת גם התקדמות

למעלה