Chasing Lights-פיק חדש

SharonMcFly

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo25.gif חחח חזרתי אחרי נטישה D:

כי הייתי בחו"ל

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifשירה שירה שירה ../images/Emo23.gif

חחחחח . כבר קראתי את הפרקים האלה להלה XD אבל תמיד כיף להזכר שוב בפרטים הקטנים D: איך התלהבתייייייי שגיליתי שזה הארי
לא נותנים לו מספיק תשומת לב לדעתי ><" ממממ . הפרקים היו כלכך יפים DDDDDD: ואת כל-כך מוכשרת אעאע
מחכה כבר ל-1 בספטמבר

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo41.gif חה. ידעתי שזה הארי!

שני את הורסת את הקטע XD

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifשניייייייי

בבקשה לא להרוס לבנות האחרות
תודה רבה, אוהבת

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif לא הרסתי |:

אפילו מפגרים יכולים לזהות שזה הארי ! אמרת מקלות של תופים

dougie10

New member
סוג של...

אני דווקא חשבתי שהוא איזה שהוא חבר שלהם... שמכיר את הארי בגלל הטופים ואז הם יכירו.... הלכתי על הסיפור המסובך... אבל זה בגלל שהדימיון שלי דפוק!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo41.gif חחחחחחחחח שני הכל מאהבה ../images/Emo23.gif

זה היה בצחחוק לא נעלבת כה?

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif לא נעלבתי ><

באמת שלא התכוונתי להרוס >< חשבתי שזה די ברור XD חחחחחחחח אויש נו באמת זה פיק על מקפליי ומספרים על מישהו שיש לו מקלות תופים בכיס. מעניין מיזה יכול להיות ><

dougie10

New member
עכשיו שחושבים על זה...

זה באמת הגיוני שזה הארי... טטטחחחח אבל יש בנות ~כמוני~ שלא קלטו את זה XDDD לא נורא... זה לא כזאת הריסה...

Maybe You Are

New member
../images/Emo13.gif

סמויה usually.. בכל מקרה, רק רציתי להגיד שההתחלה נראית ממש ממש טוב. אהבתי שקצת שידרגת את סגנון הכתיבה שלך, הוא נראה יותר... ספרותי? לא יודעת.. "נראה." הוא קרץ לי והסתובב ללכת משם. הבטתי בו הולך. מקלות תופים היו בכיסו האחורי.
. תמשיכי לכתוב, את עושה את זה מושלם
.

Maybe You Are

New member
אה חח, ו-

אני כל כך אוהבת את זה שהארי אבא. אני מתה על אבות חד הוריים בסיפורים
.

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifהוהו סמויה../images/Emo3.gif

שמחה לשמוע שאהבת את התחלת הפיק ואת הכתיבה. אני בעצמי מרגישה שהכתיבה שלי השתפרה וכיף לדעת ששמת לב לזה
תודה רבה

*_*

*_* סוף סוף!!! וואי אני ממש אהבתי ולפי ההתחלה אני יכולה לתאר איזה מעניין זה הולך להיות!! נ.ב הולי נשמעת ממש חמודה (וקצת דומה לי... כאילו גם לי יש נמשים באף ושיער דבש
) חח עזבי! מחכה להמשך

למעלה