Chasing Lights-פרק 15

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifChasing Lights-פרק 15../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

אני חייבת להזהיר אתכן לפני שאתן קוראות. יש סיכוי שהפרקים של היום יהיו קצת הזויים
שורות אחרונות: "זה נכון, אני באמת ילד מוזר.." דאגי מלמל בשקט, כאילו לעצמו, מחייך. הולי ודני שמעו אותו וצחקו. "תסלחו לי שנייה, אני חייבת לשירותים עוד מהבוקר" הולי חייכה בהתנצלות ועזבה את החדר. "שלא תיפלי לג'קוזי בטעות!" דני קרא אחריה אך היא כבר לא שמעה. השלושה האחרים הביטו בו בתמיהה. "מה? זה קרה לי פעם" דני משך בכתפיו. "עזבו שטויות עכשיו. אני צריך לבקש מכם משהו. זה קשור בהולי, וזה רציני" דאגי משך את תשומת הלב של חבורת ההיפראקטיביים אליו. הם השתתקו והיו מתוחים לשמוע מה בפיו של דאגי, שנראה רציני פתאום, מראה נדיר בהחלט אצלו. פרק 15 "כן בטח שהיא יכולה לעבוד פה" טום הנהן בחיוך לאחר הצעתו של דאגי. "באמת? תודה טומי!" דאגי קפץ עליו בחיבוק אוהב. "יש! מצרפים בחורה! כבר שנים שאני מתחנן לעשות את זה!" דני קרא בשמחה, קופץ באוויר. "דן, אנחנו לא מצרפים אותה ללהקה" הארי הניח יד על כתפו של דני וצחק. "הו, בטח, אני ידעתי את זה" דני שילב את זרועותיו והביט בשלושה מבולבל. הם התחילו לצחוק. "בקיצור דאג, אתה יכול להגיד להולי שיש לה מקום בחברה. היא תוכל לענות לטלפונים או דברים כאלה, ואני מבטיח לשלם לה כראוי" טום חייך. "תודה, אתם לא מבינים כמה זה חשוב לי, וגם להולי" דאגי חייך במתיקות. חיוכו מלא בשיניים קטנות, כמו שיני חלב. אבל הוא החליט עדיין לא לספר להולי. היא ביקשה שלא יהיו אפילו ידידים, ומכך הוא מבין שלא תשמח אם יתערב בחייה. הוא יחכה לרגע המתאים. ... חזרתי הביתה, קצת מאושרת, הרבה מפוחדת. לפני כמה דקות התקשרתי לאדם. אמרתי לו בקול רועד שאנחנו צריכים לדבר. הוא הבטיח להגיע עוד עשר דקות. מיד אחר כך דיברתי עם אדי, הוא התנצל שלא יכול לבוא להיות איתי אבל יש אירוע גדול במסעדה וחייבים אותו שם. הוא איחל בהצלחה ואמר שאם רק קורה משהו אני ארים טלפון והוא יבוא בריצה. ידעתי שאין טעם שאעשה זאת. מה? אדי יגן עלי מאדם? בדיחה טובה. התיישבתי על כיסא במטבח, מריצה לעצמי תסריטים אפשריים בראש. דפיקה בדלת קטעה את מחשבותיי. התרוממתי בכבדות וניגשתי לדלת. "מה אתם עושים כאן?" צחקתי כשראיתי את דאגי, דני, טום והארי, לבושים שחור, ומסכות גרב שחורות לראשיהם, עומדים בפתח דירתי. "באנו לשמור עליך" דני השיב קצרות ואז הביט לצדדים, כאילו בודק שאיש אינו מקשיב. הבנתי שדאגי סיפר להם, אבל לא היה לי אכפת עכשיו. חשבתי רק על אדם. "אתם לא ב-FBI אתם יודעים?" המשכתי לצחוק. המחזה המגוחך הזה קצת הרחיק ממחשבותיי את מה שעומד להתרחש בדירה בעוד מספר דקות. "אנחנו יודעים, אבל פשוט כל כך כיף להתלבש ככה!" דאגי קרא, חיוך מרוח על פניו. "תגידי תודה שזה לפחות שחור, טום רצה שנתלבש כמו חיילי ג'י איי ג'ו !" הארי גלגל את עיניו ובעט קלות בטום. "הם אף פעם לא מקשיבים לרעיונות שלי" טום שילב את זרועותיו. וואו! הם ילדותיים ברמות מטורפות! זה דיי מצחיק. "תודה חבר'ה, אני באמת מודה לכם, אבל לא משנה כמה שחור תלבשו, אדם עדיין יראה אתכם" הסברתי, חלחלה עברה בי כשאמרתי את שמו. "נתחבא בחדר המדרגות" דני הציע, בהחלט רעיון חכם. דני, טום והארי רצו להתחבא לוחשים לי בהצלחה. דאגי נשאר רק עוד שנייה. הוא נשק ללחיי, נשיקה ארוכה כזאת. עצמתי את עיני בחיוך. הוא חיבק אותי. יכולתי להישאר בזרועותיו לנצח. "בהצלחה, אנחנו כאן שומרים עליך. יהיה בסדר, את תראי. אין לך מה לדאוג" דאגי הביט עמוק אל תוך עיניי, הוא עודד אותי, ובאמת גרם לי להאמין שאם הוא שומר עלי, אם הם שומרים עלי.. יהיה בסדר. אני מקווה. דאגי קרץ לי ורץ להתחבא. גיחכתי. לפתע גם הארי הגיע, שוב, מביט בי בעיניים תכולות נוצצות. "כל דבר קטן שקורה, תני צרחה, אני אישית אבוא לפרק לו את הצורה" הוא חייך אלי, שוב את אותו חיוך כל כך מקסים שפעם הייתי נמסה בגללו. הפעם, לא הרגשתי כלום. רק מעין הרגשה חמימה כזאת, שנחמד שהוא דואג לי, שהם דואגים לי. "בהצלחה" הארי נשק ללחיי ואז הצטרף לשאר, בחדר המדרגות. סגרתי את הדלת אחריהם וחיכיתי לבואו של אדם. אני מרגישה כמו בסרט אימה ממש גרוע, אפילו יותר גרוע מזה שדאגי לקח אותי אליו. התיישבתי שוב על הכיסא במטבח, רגלי הקישה בעצבנות על הרצפה. הצלצול בפעמון גרם לי לזנק לעמידה. בהצלחה הולי, את יכולה לעשות את זה. "היי הוליאן בייבי, באתי ברגע שהתקשרת אלי ו.." אדם נכנס בסערה לסלון. שוב פעם הכינוי המעצבן הזה. הוא התקרב לנשק אותי. אני מתוך אינסטינקט הזזתי את ראשי. הוא נישק לי את הלחי, לא האיבר שקיווה לנשק. "מה יש?" הוא לפת את זרועי. זה כאב. "תעזוב אותי אדם" אמרתי בקור. עיניי היו עצומות, ניסיתי לא לחשוף את פחדיי. זה היה קשה, הוא ממש הכאיב לי. "אדם אתה מכאיב לי" סיננתי מבין שיניי. הוא הידק את אחיזתו ואז הביט במה שהוא עושה ומיד שחרר. "אני מצטער, אני לא יודע מה נכנס בי. אני מצטער הולי" אדם חיבק אותי אליו וליטף את ראשי. זהו, הוא ללא ספק מטורף. "בבקשה תסלחי לי, את סולחת נכון?" עתה הוא החזיק את פניי בכפות ידיו הגדולות והביט אל תוך עיניי. זה הרגע הולי, זה הרגע שלך לסיים עם זה. פרק 16 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 16../images/Emo63.gif

פרק 16 "לא" יריתי לעברו. הוא קיבל את זה ממש כמו כדור בלב. יכולתי לראות אותו מתכווץ. הוא עזב את פני והתרחק צעד אחורה, מחכה להמשך דבריי. "זהו זה אדם, עד לפה הגעת אצלי. אני לא סובלת את ההתנהגות שלך יותר, ואני רוצה שניפרד. הפעם זה סופי" הייתי כל כך אדישה, לא חושפת אפילו קצת מכל הבלגן שהתרחש אצלי בפנים. רציתי שיבין את זה, חד וחלק, המטורף הזה, שזה נגמר הפעם, ולתמיד! "את.. את לא יכולה לעשות לי את זה הולי" אדם התחיל לגמגם, לא יודע מה לעשות עם עצמו. הוא התקרב אלי. אני התרחקתי אחורה. הוא התקרב עוד, אני התרחקתי עוד הרבה אחורה. הוא התקרב, אני נתקעתי בספה ונפלתי עליה, מבטי עדיין לא מתנתק משלו. מבטו היה מרוחק אך עם זאת כה חודר. שוב עיניו רשפו, כאילו אש חמה יוצאת מהן. "את לא יכולה לעשות לי את זה הולי! אני אוהב אותך!" אדם עמד מעליי. הוא לפת את שתי ידיי בחוזקה, לא יכולתי לזוז. אני לא מאמינה שהוא עושה את זה שוב! "ככה אתה אוהב אותי?! תראה מה אתה עושה אדם! תסתכל על עצמך! נהפכת למפלצת! אתה מטורף! אני לא אוהבת אותך! אז תשחרר אותי!" צרחתי עליו, מלוא גרוני, מוציאה את כל תסכולי, את כל פחדיי, את כל השנאה והגועל שלמדתי לרכוש לו, למי שפעם היה כל עולמי, שכל כך אהבתי! איך הוא יכול לעשות לי את זה?! "את לא אוהבת אותי?" אדם החליש את אחיזתו בי אך עדיין לא שחרר. מבטו התרכך מעט. יכולתי לראות שמשהו נשבר בו. הנדתי בראשי לשלילה, חושבת שאולי הוא יירגע עכשיו. "הוליאן, אני אוהב אותך, באמת.." קולו רעד. חשבתי שזהו, הוא עומד לשחרר וכל הטירוף הזה יסתיים. איזו טיפשה. ברגע אחד אחיזתו התהדקה שוב והייתה יותר חזקה מקודם. "אני לא מטורף הולי! אני לא! רק מאהבה! אליך! אל תעשי לי את זה, אל תלכי עם מישהו אחר!" הוא טלטל אותי, מכאיב לי כל כך, יכולתי להרגיש את עורי נקרע. דמעות בלתי נשלטות זלגו על לחיי. אגרתי את כל הכוח שבי ופתחתי את פי לצרוח, שיעזוב! "אדם תעזוב אותי! בבקשה, תעזוב אותי!" ניסיתי לדחוף אותו מעליי, צועקת ובוכה באותו זמן. "היא אמרה שתעזוב אותה אידיוט!" הארי צעק כשהדלת נפתחה באחת וארבעת הבנים נכנסו פנימה. הרגע הזה היה נראה כמו סצנה מסרט דל תקציב, אבל באותו רגע הדבר היחידי שעבר לי בראש הוא "אוי כמה שאני אוהבת אותם!" הארי ודני, אלה שאפשר לקרוא להם החזקים והאלימים בחבורה, רצו אל אדם. דני אחז בכתפו וסובב אותו אליו, הארי נתן לאדם אגרוף שהפיל אותו לרצפה. לפני שהספקתי להבין מה קורה דאגי הרים אותי בזרועותיו והוציא אותי מהדירה, טום בא אחרינו עם בקבוק של מים. עדיין לא הצלחתי להפסיק לבכות. הייתי בטראומה, בשוק. כל הגוף שלי רעד והדמעות המשיכו לזלוג. הייתי היסטרית. טום השקה אותי במים. אני שתיתי כאילו הלכתי עכשיו חודש במדבר. ישבתי על הרצפה ונשענתי על הקיר בחוץ, דאגי ליטף את שיערי, את פניי. יכולתי לראות את הדאגה בעיניו. חיבקתי אותו חרש. הוא הרגיע אותי ולחש לי שהכל יהיה בסדר, שהם עכשיו כאן להגן עלי, שאדם לא יעשה לי עוד רע. רציתי להאמין, באמת שרציתי, איך אפשר לא להאמין לקולו המלאכי של דאגי? אבל היה לי קשה. קשה לחשוב שהפסיכופת שעכשיו היה איתי בדירה, ועוד שנייה הרג אותי, יוכל פשוט לעזוב אותי במנוחה. לפתע דני יצא מהדירה אלינו, למסדרון. "את מוכנה לראות שוב את אדם?" הוא הביט בי מודאג. דני היה אדום, ומזיע. מה לעזאזל הם עשו לו שם?! נעמדתי באחת, הייתי צמודה לקיר, עדיין קצת מבוהלת. הנהנתי. אדם הגיע, הארי הולך מאחוריו, משגיח על כל צעד שלו, מוכן להסתער עליו כמו חיה במארב. אדם הלך עם גב שפוף, ראשו שמוט למטה, ידיו בכיסים. "הולי" הוא הרים אלי את מבטו. אני מדמיינת או שאלה דמעות בעיניו? "אני יודע שיש לי בעיה. ואני אטפל בה. אז אני רשמית מסתלק מחייך, הבנתי שאת לא רוצה אותי יותר, וזה בסדר" יכולתי לראות כנות בעיניו, לשמוע אותה בקולו. אך עדיין לא בטחתי בו, דבר שאני לא אעשה עוד לעולם. "אני מצטער על הכל, ומקווה שאי פעם תמצאי את המקום בלב לסלוח לי. אני אוהב אותך הולי, גם אם את לא מאמינה לי" הוא הוציא יד אחת מכיסו ושלח אותה אליי, כאילו ללטף אותי. אני מיד נרתעתי אחורה. וואו זה כבר הפך אינסטינקט. ידו אפילו לא הצליחה להגיע אליי. דאגי נעמד מול אדם, חוסם אותו. הוא הבין ושמט את היד למטה, כך גם את ראשו. "אני מקווה שתהיי מאושרת" הוא חייך חיוך קלוש, את החיוך העצוב ביותר שראיתי מימי. אפילו לא טיפת רחמים הייתה לי אליו, הוא כל כך פגע בי. פיזית, ונפשית. אדם הסתובב, נכנס למעלית ונעלם. קיוויתי, בכל לבי, שזאת הפעם האחרונה שאני רואה אותו. בשנייה שדלתות המעלית נסגרו, הארבעה, ארבעת המופלאים שלי, סגרו עלי בחיבוק. בכיתי קצת, אבל הם לא ראו, ולא שמעו. אני חושבת. "תודה. מכל הלב. מכל הנשמה. אני אוהבת אתכם, אתם מדהימים! כל כך!" התרגשתי וחיבקתי ונישקתי כל אחד מהם בנפרד. כשהגעתי אל דאגי, נישקתי גם אותו, על השפתיים. לא יכולתי להתאפק. הוא חייך. "אנחנו מצטערים שלקח לנו זמן להיכנס, לא הצלחנו לשמוע מה קורה שם" טום התנצל והחזיק בכף ידי. "נכנסתם בעיתוי המושלם" חייכתי אליו בחמימות. "איזה עיתוי! כמו בסרטים!" הארי מתח את חזהו בגאווה. צחקנו כולנו. התקדמתי צעד אחד להארי, והבטתי עמוק אל תוך תכלת עיניו, זאת שבעבר נהגה להמס אותי כמו שמש. "היית נהדר, תודה" נישקתי את לחיו וחיבקתי אותו. הוא הצמיד אותי אליו, נושק לראשי ומלטף אותו, מניח עליו את ראשו שלו כאילו הייתי אחותו הקטנה. חיוך רחב התפרש על פניי. "אבל אני חייבת לשאול" הבטתי בארבעה "איך עשיתם את זה? איך גרמתם לו להודות שהוא מצטער? שהוא משוגע? ושיעזוב אותי בשקט?" שאלתי, ממש, אבל ממש סקרנית לדעת. "דיברנו איתו שיחת גברים, מלב אל לב" הארי הניח יד על כתפי והיה נראה רציני. "אבל זה לא עבד" דני הוסיף. הבטתי בו מופתעת. "אז אין דבר שכסף לא יכול לפטור!" הוא קרא בחיוך גדול ואז הרים אותי באוויר, נושק ללחיי. "את בטוחה עכשיו הול'ס, ואנחנו לא ניתן לשם דבר רע לפגוע בך" דני חייך אלי בעודי עדיין בזרועותיו. ליטפתי את תלתליו של דני ביד אחת. חייכתי, צחקתי, הייתי מאושרת. מבטי נדד אל דאגי. ידיו היו שלובות, חיוך מקסים נסוך על שפתיו. מבט אחד בו, מבט קטן, אישר לי שאני אכן בטוחה איתם. וזאת הייתה ההרגשה הכי מדהימה בעולם. ----------------------------------- תהנו

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאוי ואבוי שמתי לב לשגיאת כתיב!

בסוף פרק 16 כתבתי "לפטור" כשבעצם התכוונתי ל"לפתור" ! אל תתייחסו, אני לא מטומטמת, זה פשוט ברצף של הכתיבה אני לפעמים כותבת את המילים הלא מתאימות
עמכם הסליחה !

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח חמודה שכמותך../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאני מאוהבת../images/Emo99.gif

דאגידאגידאגי DDDDDDD: Sexy littel boy
כלכך אהבתי את הסגנון של הפרק XDD דמיינתי אותם נכנסים כזה ויש ברקע תמוסיקה של משימה בלתי אפשרית חחחחחחחחחחחחD-: זה היה כזה מתאים בתור סרט\פרק לסדרה חחחח XDDD עכשיו הולי ודאגי ביחד ?
הוווו XD שירווש33333333333> פרקים מדהימים ^.^ אוהבת הרבה ומחכה לפרקים הבאים בקוצר רוח

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחחחחחחחחחחח

עכשיו אני ממש מדמיינת את זה ככה, עם המוזיקה והכל
יש לך דמיון מפותח, אוהבת המון !

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifאיזה חמודיםםם הארי ודני../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

"דיברנו איתו שיחת גברים, מלב אל לב" הארי הניח יד על כתפי והיה נראה רציני. "אבל זה לא עבד" דני הוסיף. הבטתי בו מופתעת. "אז אין דבר שכסף לא יכול לפטור!" הוא קרא בחיוך גדול ואז הרים אותי באוויר, נושק ללחיי. חחח לא הפסקתי לצחוק הם כאלה חמודים!! פרקים ממש יפים

../images/Emo73.gif../images/Emo99.gifמדהים../images/Emo70.gif

יואו דאגי דאגי דאגי דאגי! אהאעהאעה
איזהה חמודים דני,הארי,טום,ודאגי! העאהעהאעה
ואיי דימיינתי אותם כזה נכנסים לדירה כמו בסרטים האלה ואיואוויו זה כל כך יפה! העאהע הולי ודאגי ביחד עכשיו?
חמודים! ואיי ממש אהבתי את הפרקים האלו :)
אני רצה לקרוא את הפרקים הבאים

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo44.gifמדהיםמדהיםמדהים../images/Emo178.gif

סצנה בסרט אימה גרוע
שניה אז עכשיו הולי ודאג ביחד?
אוייי ס'חמודים

Serena16

New member
את כותבת מדהיייייים.

לא הגבתי על שאר הפרקים אבל קראתי הכל , את כותבת מעולה , פרקים מדהימים . דאג

../images/Emo109.gifאמאלה XD

הוא כזה מטורף...יותר מדי מכדי להיות אמיתי
הו דאגיייי *-* הקול המלאכי שלו XD

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo41.gifפרידה סופית../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

פרק 15 תודה, אתם לא מבינים כמה זה חשוב לי, וגם להולי איזה חמוד,חח הוא היה כ"כ רציני,באמת סחטיין עליו
לבושים שחור, ומסכות גרב שחורות לראשיהם חחחחחחחחחחחחח,אין עליהם
ממש אהבתי ת'קטע
"כל דבר קטן שקורה, תני צרחה, אני אישית אבוא לפרק לו את הצורה אוו,איזה חמוד הוא,את לא מבינה כמה את גורמת לי לאוהב אותם,באמת,הם כ"כ דורשים לאהוב אותם
זה הרגע שלך לסיים עם זהאת יודעת ליצור מתח,ביביי! חחח,אני שומעת את Treat Me Right,בואנה את מאמינה?? גורל שאין כמותו
באמת,אני ממש מתלהבת! אבל פה זה ההפיך,אדם לא מתייחס אליה יפהD: פרק 16 בדיוק באתי לשאול איפו מקפליי שצריכים אותם
ובדיוק הארי הופיע,בול בזמן,אבל מסכנה היא חטפה קצת.... את החיוך העצוב ביותר שראיתי מימיוואו! אחד התיאורים הטובים שלך עד כה
זה קצת עצוב,אבל שמתסכלים עלזה מזווית אחרת,זה פשוט הגיע לו,הוא חייב עזרה ודחוף,אסור שזה יחזור על עצמו.... "דיברנו איתו שיחת גברים, מלב אל לב" חחחחח הייתי פעורת פה שרשמת אתזה חחח כאיו שזה יעזור לפסיכופת כזהXDDD חחח צודקת אכן פרקים הזויים קצת,אבל אני ממש נהניתי מזה, גם דרמה,גם צחוקים,גם רגש והכל ביחד יוצר אווירה משעשעת ובו זמנית מרגשת ודמטתיתDD:

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

שמחה שאהבת את הקטע הזה, פחדתי שתחשבו שזה מפגר מדי
מוררררררר יש לך כישרון טבעי לזה! איך את תמיד שומעת את השירים המתאימים? PP: יאיי, התיאור יפה
תודה ענקית בובי, לאב יוו

למעלה