Chasing Lights-פרק 15

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif דווקא הכי אל הזויים, ואל תשכחי

שאחרי הכל מדובר בפיק כמובן.. אז הפרק היה כמו סרט אקשן-קומדיה-רומנטי מהיר שכזה בשני פרקים וחצי חחח אהבתי מאוד את תגובת הבנים לכל הסיטואציה הם היו כאלה חמודים, מתחשבים, מצחיקים ואכפתיים הלוואי עלינו כאלה ידידים+חבר שווים במיוחד
אבל מציאות ופנטזיות לחוד.. למה הם היו צריכים לשלם לו? הם לא יכלו פשוט לפוצץ אותו במספיק מכות כדי שהוא יבין אחת ולתמיד? חח מצטערת זאת לדעתי הדרך הטובה ביותר לטפל באנשים מסוגו.. בכל אופן, אני באמת מקווה שלא נזכה לשמוע עליו או לראות אותו לפחות בפרקים הקרובים..
ושחייה של הולי ישתפרו עכשיו מן הקצה אל הקצה עם דאג, העבודה החדשה ובלי אדם בחייה! ועכשיו יש יתרון לקריאה המאוחרת, פחות זמן לחכות לפרקים הבאים D:

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifבדיוק התיאור המתאים לפרקים האלה :)

יאיי כיף לדעת שגם את אהבת את הקטע הזה, לא רציתי שהוא יצא יותר מדי הזוי ומטומטם שכזה חח ממ תאמיני לי, הייתי שמחה לתת להם להרוג אותו במכות, אבל אני לא רוצה לעודד כאן מעשים שכאלה ! חח סתם, האמת היא, אני רוצה להשאיר לבנים שלנו תדמית טובה ודיי נקייה, לא מתחשק לי לסבך אותם באיזה פרשת מכות (האמ ניק מ-AAY אם את זוכרת). הקריאה המאוחרת היא בהחלט יתרון אם את מסתכלת על זה ככה, תודה ענקית לקס, אוהבת

למעלה