Chasing Lights-פרק 19

../images/Emo109.gifאוווו מגניב!../images/Emo3.gif

"מה יש לך?! תאותת!" זה כלכך הזכיר לי את אמא/אבא שלי בכביש XDD פרק נטול דאגי! (זתומרת דאגי מדבר
) צקצקצק וגמאני חושבת שזאת אחותה..אבל מה יכול להיות מפתיע כ"כ באחות? :O

m o r 1 0 2

New member
אוהבת או אויבת?!../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

פרק19 הוא החליט שהוא רוצה להיות שחקן בהוליווד מההה?חחח הזוי ביותרXD מסכנה,רק היא ומקפליי,מה יותר טובבבבב מזה?@??!? ואני אוהב אותך, אבל עכשיו תשתי קצת תה חחחח,למה תהה?איזה אנגלים
בישראל,זה היה משהו קר חחח רגעע,ולאריי?מוכר לי חזק
"וואו, יש לך עיניים מדהימות! כמו של.." חחחחחחחח,אין עליו,הוא כ"כ מצחיק אותיXDD אולי זה כי היא דומה להולי, בעיניים, במבטא. כן, זה בטח זה מממ....חשוד,אחותה או משהו?חחח זה יהיה ממש מגניב אם כהXD והוא שכח לקחת את מה שהם הזמינו
קוקו חח פרק 20 והוריד בצווארו בלטחחחחחחחחחחח יווו,את הורגת אותי עם טומייXDDD זה מזכיר לי את הוריד במצח של מוניקה איך שכל החברים מפחדים ממנו XDD זה ישות בפני עצמה
שמולי היה הפלאפון של דניידעתיי!!! חחחחח איזה חמודה היא,טוב תכלס זה נכון היא מזכירה שלו
"את?!" קראתי בהפתעה.וואו,אחלה סוף,ואחלה מתחXDD מעניין מיזאת,וואי,השארת אותי במתח רציני
שתדעי לך! טוב,משנה את דעתי,אולי זאת לא אחותה,כי לא ניראלי שזאת הנימה בדיוק לפגישת אחותXDDDD
דעה סופית
נחשי מי היה חסר ליי?!?וול,הסקסי שלי,דאגלס
הולי ודני כיכבו בפרקים
אבל זה היה ממש חמוד,הם כמו אחים כאלה ואני אוהבת אתזה,הם כאלה ביחד כולם וזה כ"כ מגניבDDDD: ולארי השאירה אותי במתח רב,אני מתה לדעת מיזאת ומה הקשר שלה להולי,את בטוח תשאירי אותנו בפה פעור! ואגב את יודעת שבהתחלה בכביש חשבתי שיקרה לדני תאונה או משהוXD בסוף הוא הכיר מישהי חח אז אני ממש ממש מחכה לפרקים הבאים
ואגב תגידי מתי את נוסעת לאילת?

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחח אהבתי את הכותרת../images/Emo8.gif

הקטע עם אד הוא כזה. כתבתי, כתבתי, כתבתי.. ואז גיליתי ששכחתי את אד !
אז העפתי אותו לאמריקה בינתיים XD והולי נשארה לבד עם הבנים שזה טוב. טוב מאוד ! חח מזתומרת למה תה ?! כי הם בריטיםםםםםםםםםםם
אומייגאד נכון ! יואו לפני כמה זמן ראיתי פרק מהעונה הראשונה, גאד איזה ניינטיז ! אני מתגעגעת
ממ האמת שבכלל לא שמתי לב שדאגי היה חסר.. מה קורה לי ?!@#$%^&*! אני אוהבת את דני והולי בתור BFF, הם כאלה חמודים
שמחה שאהבת את המתח, אני יודעת שאת מחכה לרגעים כאלה חח יאווווווו איזה באסה הקטע עם אילת נכון ?! בכל מקרה, אני נוסעת מה-7 עד ה-11 ..
תודה מותק, אוהבת אותך

למעלה