Chasing Lights-פרק 21

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifChasing Lights-פרק 21../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

מקווה שכולן נהנו ואכלו המון אתמול בארוחת חג, אני חושבת שעליתי 5 קילו רק בגלל אתמול
בכל מקרה.. תהנו DD: השורות האחרונות: "שלום, ערב טוב" חייכתי, מנסה להיות הכי מנומסת שאפשר. "יכול להיות שמתארחת כאן בחורה גבוהה, רזה, עם שיער חום ועיניי דבש?" הפקידה הביטה בי כמנסה להיזכר. היא נראתה מעט אבודה אבל אז חיוך עלה על שפתיה. "אה כן, זאת שדיברה היום בצהריים עם דני ג'ונס! ממקפליי!" היא קראה בשמחה. "כן כן!" התלהבתי. מבינה מהר הפקידה הזאת. "היא נמצאת ממש שם, מאחוריך" פקידת הקבלה הצביעה על בחורה גבוהה וברונטית שעמדה ליד מכונת המשקאות. חייכתי בתודה וניגשתי אליה. "סליחה" נגעתי קלות בכתפה, וכשהיא הסתובבה.. לא יכולתי להאמין. "את?!" קראתי בהפתעה. היא הבן אדם האחרון שציפיתי לראות. פרק 21 "הולי! אני לא מאמינה שזאת את! התגעגעתי אליך כל כך!" ואלרי מיד חיבקה אותי. הייתי מופתעת מדי מכדי לחבק אותה בחזרה, אך אחרי כמה שניות התאוששתי והענקתי לה חיבוק אחיות אוהב. כן, ואלרי היא אחותי. הגדולה. שעמוק בתוך לבי אהבתי, אבל כדי להגיע לעומק הזה הייתי צריכה ממש לחפור שם. עמוק. מאוד. היא הייתה גדולה ממני בשנה, הרבה יותר גבוהה, ולפי מה שזכרתי גם בלונדינית. "מה קרה לשיער שלך?" שאלתי בפליאה ונגעתי בשיערה החום. זה היה ממש שינוי תדמית בשבילה. "רציתי לנסות משהו חדש" ואלרי קרצה לי. חייכתי חיוך מזויף. הקריצות האלה שלה, הן אלה שבדרך כלל כובשות כל גבר שהיא רוצה. או שהיא לא רוצה. "אז מה את עושה כאן בכלל?" נזכרתי והבטתי בה מבולבלת. "הייתי צריכה לחזור לחיי העיר הסוערים בלונדון, אוסטרליה רגועה מדי בשבילי" ואלרי טענה בהנפת שיערה החלק אחורנית. הנהנתי. ידעתי שהיא לא תחזיק שם מעמד יותר מדי זמן. "ומה את עושה כאן? בדיוק במלון שלי?" ואלרי שאלה גם היא. רק עכשיו נזכרתי לשם מה באתי בכלל. קלטתי שהבחורה שדני נדלק עליה היא ואלרי, אחותי. וזה רע. רע מאוד אפילו. "רק נכנסתי כדי לשאול משהו. שיסבירו לי איך להגיע למקום קרוב לכאן" מלמלתי בחיוך קטן. אני יודעת שזה נשמע רע, שלא סיפרתי לה על דני, על מה שהוא ביקש ממני לומר לה.. אבל אני מכירה את אחותי הרבה יותר טוב ממנו ויודעת שקשר איתה יכול להביא רק צרות. אין לי את הזכות להתערב בחייו, אבל זה לטובתו. "אהה.. אז.. מה קורה איתך הול? מה חדש עם אחותי הקטנה?" ואלרי נגעה בכתפי ברכות, אני יודעת שהיא מנסה להתחבב עלי אחרי הריב הגדול שהיה לנו לפני שנתיים. "שום דבר האמת. שחקנית אני כבר לא חושבת שאהיה, אבל יש לי עבודה חדשה וממש מגניבה" סיפרתי. רק שלא תשאל אותי מה העבודה. "ובמה את עובדת?" ואל שאלה, לצערי. נאנחתי. "בחברת הקלטות של להקה בריטית אחת" לא פירטתי יותר מדי. "יפה לך אחותי!" ואל צחקה. הצחוק הזה שלה, הוא היה חסר לי. אני לא יודעת אם התגעגעתי אליו, אבל הוא בהחלט היה חסר. "זה מזכיר לי, את לא תנחשי את מי פגשתי היום!" היא קראה וחיוך גדול עלה על פניה. "דני ג'ונס" פלטתי בטעות. אופס. "מה? איך את יודעת?" התלהבותה של ואלרי דעכה מעט והיא הביטה בי מופתעת. "סתם ניחוש פרוע" התחלתי לשחק בעצבנות בשיערי, מקווה שואל לא תעלה על משהו. "אוקי" היא חייכה אלי. כן, היא לא כזאת חכמה בשביל להבין.. "בקיצור, הוא התחיל איתי והיה ממש חמוד. אני חושבת שיהיה כיף להעביר איתו את הזמן" ואל הכניסה את ידיה לכיסי הג'ינס הצמוד, ביותר, שלבשה. "להעביר איתו את הזמן?" חזרתי אחריה, עכשיו כבר כעסתי. "כן את יודעת, ליהנות איתו קצת, לספוג מחיי הזוהר, ואז.. נו.. להעיף אותו כשיימאס" היא הסבירה לי כאילו זה מובן מאליו, כאילו כל הנשים בעולם מתנהגות לגברים כמו זבל. שנאתי אותה על זה. "ואל.. את לא חושבת שזאת התנהגות קצת.. שטחית?" הרמתי את גבותיי. היא הביטה בי מבולבלת. "אל תתחילי עם ההרצאות שלך הולי. כזאת אני, מאז ומתמיד, ואני לא אשתנה לא בשבילך ולא בשביל דני ג'ונס. הוא לא אהבת חיי את יודעת" ואלרי גלגלה את עיניה. "אני יודעת אני יודעת" לא היה לי כוח להמשיך ולהתווכח איתה, זה חסר טעם. אני פשוט אנסה לשמור על דני ולהרחיק אותו מואלרי כמה שאפשר. זה יהיה קשה, כי יש בה קסם מרגיז כזה שמושך את כל הגברים. למרות שדני גם הוא לא בדיוק גבר של אישה אחת, ממה שהספקתי להכיר אותו, הבנתי שבתוכו הוא חם, אוהב, ורק מחפש מישהי להעניק לה את זה. הוא פשוט לא מצא את האחת, לכן נהנה עם המון. וכשהוא בא היום למשרד, עם ניצוץ בעיניים כשדיבר על ואל, כבר שמחתי בשבילו. אבל עכשיו.. אני לא יכולה לתת לזה לקרות. היא תשבור אותו, תהרוס אותו, כמו שהיא עושה לכולם, ובתור חברה, מחובתי המוסרית להגן עליו. אני חושבת.. ... סיימנו את ההקלטות כבר לפני שעה. הולי עדיין לא חזרה. הבנים כבר הלכו, ואני נשארתי לחכות לה, מקווה שהיא תחזור עם חדשות טובות, מתוח לשמוע על מה דיברה עם ואלרי. עכשיו אני יושב על הספה הגדולה בחדר הטלוויזיה, העיניים עצומות והטלוויזיה דולקת על ווליום חזק. פתאום היה שקט. פקחתי את העיניים והתיישרתי במהירות. הולי עמדה מולי במבט רציני, שלט הטלוויזיה בידה. "נו?" שאלתי. "איך היה?" ----------------------------------------- מזל טוב לכל הבנות שצדקו, כל הכבוד- חשיבה יפה XD פרק 22 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 22../images/Emo63.gif

פרק 22 היא נאנחה והתיישבה לצדי. "וואו מה קרה שאת עם פרצוף כזה?" נבהלתי. מה היא כבר הולכת להגיד לי? "פגשתי את ואלרי" היא פלטה משפט קצר, שבהחלט לא סיפק אותי. "נכון שהיא מדהימה?" חייכתי כשנזכרתי ביופייה המשגע. "אולי רק מבחוץ.." הולי מלמלה והשפילה את מבטה. עכשיו כבר הייתי מבולבל. "על מה את מדברת?" הרמתי את מבטה אלי בשתי אצבעותיי. "את לא מכירה אותה בכלל" "אני כן. יותר טוב ממה שאתה חושב" הולי הזיזה את ראשה הצידה ואצבעותיי נחתו על הספה. הבטתי בה בשאלה, מחכה שתסביר. "דני.. ואלרי היא אחותי" הולי אמרה לבסוף ואני נשארתי פעור פה. "מה? אחותך? איך?" הייתי מוכה הלם, למרות שהכל התחיל להתחבר לי. הן דיי דומות, אותן עיניים, אותו קול, שתיהן מאוסטרליה.. איך הייתי כזה טיפש? "היא עכשיו חזרה מאוסטרליה, איפה שאני התגוררתי יחד עם המשפחה שלנו עד לפני שנתיים" הולי סיפרה. "אבל למה את נראית כל כך עצובה? את לא שמחה שאחותך חזרה?" שאלתי אותה, לא כל כך מבין. הייתי מת לראות את אחותי עכשיו. "במקום מסוים כן, אבל המקום הזה נמצא רחוק רחוק מכאן" הולי שיחררה צחוק קטן. אני לא צחקתי, רק רציתי להבין למה היא מתכוונת. הולי הבחינה במצוקתי והחלה לדבר. "עברנו לאוסטרליה רק לפני ארבע שנים. לפני כן גרנו כאן, בלונדון. לואלרי היו הרבה גברים, היא לא בדיוק חסודה. הקטע שלה הוא להיות עם לפחות ארבעה גברים בשבוע, ואני לא מגזימה!" הולי הבהירה. אני הייתי מרותק לסיפור. "בכל מקרה, היא פגשה גבר אחד, ובפעם הראשונה היא לא הסכימה לספר לי איך קוראים לו או להפגיש אותנו. אין לי מושג למה. הם היו חברים הרבה זמן, יותר מכל גבר שואל אי פעם יצאה איתו. כל המשפחה הייתה בשוק וכולם רצו שתביא אותו הביתה, את הקשר הרציני הראשון שלה. אני לא קניתי את הסיפור על כך שהיא אוהבת אותו והפעם זה אמיתי. הכרתי את אחותי יותר מדי טוב" הולי עצרה לרגע. היא הזיזה את שיערה שכיסה את כתפייה ואספה אותו לקוקו גבוה במרכז ראשה. "הולי!" קראתי כדי לזרז אותה. היא חייכה והמשיכה. "יום אחד היא אמרה שהיא יוצאת. לא עם החבר, לא עם חברה, סתם.. יוצאת לבד. לטייל. לא האמנתי למה שאמרה והלכתי אחריה. היא הסתובבה בערך שעה בלונדון, החליפה מיליון תחנות ברכבת התחתית, וכשחשבתי שכמעט ואיבדתי אותה.. הנה היא, ממש בכיכר פיקדילי, לא יכלה לבחור מקום יותר מרכזי מזה, עם בחור גבוה בעל שיער אפור, כן, אפור דני! הוא היה זקן ומגעיל כזה, ואחותי נמרחה עליו כמו שפנפנת פלייבוי. זאת הייתה הנשיקה המגעילה ביותר שראיתי בחיי!" הולי קראה ופי שוב נפער לרווחה. המדהימה הזאת מסתובבת עם זקנים? זה כבר מתחיל להיות מוזר מדי בשבילי. "מיד התקרבתי לשם, לא היה אכפת לי שתדע שעקבתי אחריה. התחלתי לצעוק עליה, חשבתי שהחבר שלה הוא הזקן ההוא ובגלל זה היא לא מדברת עליו ומסתירה אותו מכל המשפחה. ואלרי צעקה עלי בחזרה, וכשלא שמה לב, נפלט לה שהזקן הוא בכלל לא החבר שלה. הבטתי בה, כל כך מופתעת ומזועזעת. שבוע לאחר מכן כבר היינו אמורים לעבור לאוסטרליה וביום שלמחרת ואלרי נפרדה מהחבר האמיתי שלה, אותו לא פגשתי מעולם. היא לא סיפרה לו על הזקן והשביעה אותי לא לספר לאף אחד. אני שמרתי את הסוד שלה, אבל מאז אותו יום אנחנו לא בקשרים כל כך טובים. היא מגעילה אותי, ואני מרחמת על הבחור הצעיר שהיה חבר שלה, כמה פתי הוא היה, וכמה שבור לב הוא נשאר כשעזבה אותו בלי הסברים" הולי סיימה את הסיפור ושלחה יד אל הקוקו שעשתה לפני רגע. היא פירקה אותו. "אני לא מאמין" הייתי מופתע מכדי לדבר. "היא ממש דומה לי!" קראתי בחיוך כשעיקלתי את כל מה שהולי עכשיו סיפרה. "מה?! דני על מה אתה מדבר?!" היא צעקה ועיני הדבש הענקיות שלה נפקחו לרווחה והפכו גדולות עוד יותר. "את יודעת, כל יום עם מישהי אחרת, בלי מחויבויות, רק כיף כל יום. אני חייב להיות איתה!" הסברתי את עצמי בהתלהבות, כבר מחכה לרגע שבו אראה אותה שוב. "דני!" הולי נתנה לי מכה קטנה ביד. "איך אתה מסוגל להיות איתה אחרי מה שסיפרתי לך?? היא תבגוד בך ותעזוב אותך בדיוק כשתהיה הכי זקוק לה, ותשבור לך את הלב כמו שעשתה לחבר המסכן ההוא!" הולי ניסתה לשכנע אותי. אבל זה היה חסר טעם. היא עדיין לא מכירה אותי כל כך טוב, אבל כשאני רוצה משהו, או יותר נכון מישהי, אין סיכוי שלא אשיג אותה. "מה אני יכול להגיד הולי.. כזה אני. ואני מתכוון ללכת על ואלרי, אפילו שהיא אחותך ושהיא בוגדנית מגעילה וכל מה שאמרת. היא הקסימה אותי, ולכי תדעי, אולי היא השתנתה בשנתיים האלה" וכשאמרתי את המשפט האחרון ראיתי שעיניה של הולי נפלו פתאום, והיא כאילו שקעה במחשבות. אולי הבינה שאחותה באמת יכולה להשתנות. אולי היא הבינה שכדאי לתת לזה צ'אנס. "אז מה את אומרת?" ניסיתי את מזלי בחיוך. בכל זאת, לא רציתי שהולי תכעס עלי, היא חשובה לי. "אני אומרת שאתה טיפש אם אתה מתכוון להיות עם ואלרי! ואתה תיפגע בסוף, אני מבטיחה לך!" הולי נעמדה וצעקה עלי. הבטתי בה, מעט מופתע אני חייב להגיד. "אני לא חייב לך הסברים ואת לא תגידי לי מה לעשות! אני ואחותך כבר ילדים גדולים, ושום דבר מזה הוא לא עניינך!" נעמדתי וצעקתי בחזרה. אני לא מאמין שאני עושה את זה, צועק עליה. אני לא רוצה להתנהג ככה להולי, היא חייבת להבין, החיים שלי הם בשליטתי, ואני אעשה מה שאני רוצה איתם. לא היא ולא אף אחד אחר יגידו לי מה לעשות. יכולתי לראות את הדמעות בעיניה של הולי, אבל לפני שהספקתי להגיד עוד משהו אחד היא הסתובבה והלכה משם. אפילו לא טרקה את הדלת אחריה. נשכבתי לאחור על הספה הגדולה, הדלקתי את הטלוויזיה על ווליום גבוה ועצמתי את עיניי. ----------------------------- חופש נעים לכולן וחג שמח, תהנו מהפרקים

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifחחחחחח D:

תגידי, דני מטוטמטם? או שאת סתם גורמת לו להישמע ככה?
למרות שזה לא רע להיות עם מישהו רק לכיף
אבל ב"ז...><" חוצמזה... ולארי שרמוטה, תגידי זה לא דאגי החבר שלה? O_O שהיא זרקה, ושברה לו את הלב
ככה קראו לה , לא ? XD פרקים שווים
מעניין אותי ~מאוד~ מה קורה בהמשך
וסורי שעוד הפעם לא הגבתי בפרקים הקודמים ><"

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאממממ../images/Emo3.gif

דני אכן מטומטם
אבל אני גם אוהבת לו להישמע ככה חח זה בהחלט לא רע, כל המישהו הזה לא מרגיש אליך קצת יותר.. תגלי הכל ביום שלישי, וזה בסדר שלא הגבת, את לא צריכה להתנצל כל פעם :) תודה רבה

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifדני יצא מזה מניאק!

אבל באיזה שהוא מקום הוא דיי צודק כאילו גם הוא וגם ואלרי אנשים בוגרים והם יכולים לעשות מה שבא להם... הולי נסתא(חח אין לי מושג איך כותבים את זה) להזהיר אותו והוא לא הקשיב לה וזאת תיהיה בעיה שלו בסוף! על בטוח הוא יתחרט על זה וואלרי הזאת כזאת זונה כאילו מילא לבגוד בחבר שלה אבל עם זקן עם שיער לבן כאילו WTF!! הולי מדהימה אז אולוויז וסליחה שלא הגבתי לך על הפרקים האחרונים פשוט לא היה לי זמן אז מקווה שהחפירה הזאת מפצה על זה חח
פרקים מעלים!!!!!!!!!!!!@#%$^&*%&*

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifצודקת

כותבים ניסתה חח ואת ממש לא צריכה להתנצל אם את לא מגיבה לפעמים DD: שמחה שהגבת עכשיו ושאהבת את הפרקים, תודה רבה

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif אח שירה שירה שירה . ../images/Emo98.gif

חחחח . איך הייתה לי תחווושה . >< ובגלל שאת כזאת חכמה ומוכשרת עם דרך חשיבה מעניינת
את תעשי איכשהו שדאגי הוא הצעיר הזה שואלרי פגעה בו . :) איןאין זה פשוט עלילה מושלמת חחחחחח
פרקים טובים XD מאדדדדד
אה . ודני מטומטם
אוהבתהמון 33333>

../images/Emo73.gif דני הביץ'! O:

החוצפן הזה! "היא בידיוק כמוני"
ואיי זה שהיה עם ואלרי כשהיא התנשקה עם הזקן זה היה דאגי נכון? ואיי אבל לדעתי הולי הייתה צריכה להגיד לו שואלרי אפילו אמרה שהיא סתם תיהיה איתו ואחר כך תזרוק אותו! אבל דני אטום! סתום! לא מבין שמנסים לעזור לו!
אני מתה כבר שיגיע הפרק שדאגי יראה את ואלרי , אני מתה לראות מה הוא יגיד לדני! אממ.. הפרקים ממש ממש ממש יפים! והעלילה מתפתחת ממש טוב!
אני כבר מחכה לפרקים הבאים בקוצר רוח :]

חח היא באמת ביצ'ית!

אני לא מאמינה שדני צעק עליה! איזה חוצפן היא מנסה לעזור לו והוא צועק עליה!!><" מחכה ליום שלישי

ספירצי69

New member
פרק נדיר!!../images/Emo107.gif../images/Emo108.gif

ובכללי אני קוראת סמויה של הסיפור ומתה עליו!! תגידי איפה אני יכולה למצוא את AAY? אני מתה לקרוא אותו

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifיש לי את שתי העונות אז אם את רוצה אני

יעלה לפה א וישלח לך לאימייל מה שבא לך.. אבל את תצטרכי לחכות עד יום שני כי אני לא בבית שלי ורק ביום שני אני חוזרת אז אם בא לך לחכות תגידי לי ואז כשאני יחזור אני ישלח לך

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifסבבה יום שני אני ישלך לך את הסיפור../images/Emo6.gif

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif דני המניאק ../images/Emo2.gif

"היא בדיוק כמוני" חתיכת זבל בוגדני XD זה פרק דאגילס, טומלס והארילס
קראתי ראשונה ולא יכולתי להגיב כי תפוזבל
ובכל זאת, הנני מגיבה XD
מחכה להמשך

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתכלס!

עוד פרק בלעדיהם.. אופסי
אני מבטיחה שבפרק הבא תקבלו קצת דאגי והארי, על טומי אני לא מתחייבת חח שמחה שהגבת, תודה

../images/Emo204.gifהא! ידעתי! *תרועת ניצחון*

go Noga, go Noga, go, go, go Noga!
XDDDDDDDDD בכל מקרה, הא! אני גאון.
אמ, ודני מטומטם.
אבל זה בסדר, כי הוא בדרך כלל כזה. Oם למרות שזה די מבאס.
אני אחכה לי בסבלנות לפרקים הבאים.

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאכן גאון../images/Emo6.gif

למרות שלא היה כל כך קשה לנחש XD כן, דני בחלט מטומטם בדר"כ חח תודה רבה שהגבת
(ואגב, ממש אהבתי את הפיק שלך "געגוע". הכתיבה שלך פשוט מקסימה וללא פגמים
)

למעלה