Chasing Lights-פרק 21

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ידעתי וידעתי! D: חחחח

טוב זה היה די צפוי, היה קשה שלא לחשוב ישר על הרעיון הזה.. מממ דני אכן יפגע אני כבר צופה את זה..
ומגיע לו אם הוא מחליט שלא להקשיב.. חח ומחרתיים כבר פרקים חדשים והוו! חחח

m o r 1 0 2

New member
דני וולארי?הייתכן../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

פרק 21 התאוששתי והענקתי לה חיבוק אחיות אוהב חחחחח איזה חמודות,אבל אני לא מבינה למה היא לא רצתה לראות אותהXDD שלא סיפרתי לה על דני, על מה שהוא ביקש ממני לומר לה.. אוווו,הולך להיות בלאגן עכשיו הא? "אוקי" היא חייכה אלי. כן, היא לא כזאת חכמה בשביל להבין אוקיי,קלטתיי היא סתומה והולי חכמה,הן הפוכות לגמריXDD ואז.. נו.. להעיף אותו כשיימאס"אחח,איזה ביצ' היא
פרק 22 "נכון שהיא מדהימה?" חייכתי כשנזכרתי ביופייה המשגע אוווו,איזה מסכן הוא
"מה? אחותך? איך?" הייתי מוכה הלם פיינלי,נפל האסימון חחח זאת הייתה הנשיקה המגעילה ביותר שראיתי בחיי!" אוייייי,קשה לדמיין,יותר נכון מגעילXD וואוו,מה הולך פה? וואו,שמתי לב פה למשהו ממש יפה שעשית! אינלי מושג אם עשית את במכוון... בהתחלה כתבת שהיא אספה את הקוקו,כלומר היא התחילה לספר את הסיפור על אחותה וכמה טוב היה ואז היא פירקה את הקוקו,כאילו הוא התפרק והתפזר,ומאז הם לא כ"כ מדברות... חחח בזכות שיעורי הספרות
אני לא חייב לך הסברים ואת לא תגידי לי מה לעשות וואו,זה היה ממש דרמטי!! מה נסגר איתו??ככה מתנהגים לאישה,היא בס"הכ רצתה לטובתו! מסכנה הולי
איפו דאג שצריך אותו?!חח *סורי שלא הגבתי עד עכשיו,הייתי שקועה בפרויקט בתקשורת^__^ את יודעת,אני עושה על יומן נעורים,סרט עם ליאונרדו
D: אחלהה פרקים,נורא אהבתי

למעלה