Chasing Lights-פרק 23

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifChasing Lights-פרק 23../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

אז ככה, ימי שלישי ושבת הפכו לי ללא כל כך נוחים לפרסום. אז חשבתי על ראשון ורביעי? זה אפשרי? אם מישהי יודעת נא לעדכן אותי במהרה
יאללה פרקים ! שורות אחרונות: "אני אומרת שאתה טיפש אם אתה מתכוון להיות עם ואלרי! ואתה תיפגע בסוף, אני מבטיחה לך!" הולי נעמדה וצעקה עלי. הבטתי בה, מעט מופתע אני חייב להגיד. "אני לא חייב לך הסברים ואת לא תגידי לי מה לעשות! אני ואחותך כבר ילדים גדולים, ושום דבר מזה הוא לא עניינך!" נעמדתי וצעקתי בחזרה. אני לא מאמין שאני עושה את זה, צועק עליה. אני לא רוצה להתנהג ככה להולי, היא חייבת להבין, החיים שלי הם בשליטתי, ואני אעשה מה שאני רוצה איתם. לא היא ולא אף אחד אחר יגידו לי מה לעשות. יכולתי לראות את הדמעות בעיניה של הולי, אבל לפני שהספקתי להגיד עוד משהו אחד היא הסתובבה והלכה משם. אפילו לא טרקה את הדלת אחריה. נשכבתי לאחור על הספה הגדולה, הדלקתי את הטלוויזיה על ווליום גבוה ועצמתי את עיניי. פרק 23 אחרי החזרות קפצתי לבית של דאגי, הוא הבטיח שיש שם אוכל. כשהגעתי, נוכחתי, בכלל לא להפתעתי, שהוא שיקר. "דאג! אני רעב!" קראתי כשסגרתי את המקרר. "תכין לעצמך משהו" הוא מלמל אלי מהספה. גלגלתי את עיניי והתיישבתי לידו. "אחי המקרר שלך ריק" הנחתי יד על כתפו. הוא סובב את מבטו אלי והביט בי במן עצבות כזאת. "אה נכון.." נאנח. "דאגי מה קורה איתך?" שאלתי כשכבר הבנתי שמשהו לא כשורה. "זאת הולי" הוא שילב את זרועותיו ואני הרגשתי משהו בתוכי נשבר. "הארי, אני לא מצליח להוציא אותה מהראש, ולא מצליח לגרום לה להיות איתי! לידה נעלמות לי המילים! ועכשיו היא מבלה את כל הזמן הזה עם דני.. אתה חושב שיש ביניהם משהו?" הוא שאל אותי ואני הרגשתי כאילו לבי עומד להתפרק עכשיו. גם דאגי, גם דני.. עוד מישהו ?! "אני מקווה שלא.." מלמלתי. "למה אתה מתכוון?" דאגי הביט בי בהפתעה. אופס. "מקווה.. בשבילך אני מתכוון" חייכתי חיוך קטן. הוא הנהן בהבנה. "מה אתה חושב שכדאי לעשות?" דאגי שאל, מעט נואש הייתי אומר. "אני חושב שכדאי שתאזור אומץ ותעשה עם זה משהו. הולי בחורה חמודה ומושכת, והיא ממש לא תישאר פנויה לנצח" השבתי לו. עכשיו הלב שלי כבר היה מרוסק לחתיכות מהדברים שאמרתי לו. אני לא מאמין שאני מעודד את חברי הטוב להיות עם מישהי שאני בעצמי רוצה, כל כך. אבל כבר הפנמתי שבינינו זה לא ילך, וראיתי כמה דאגי אוהב אותה, כמה היא רוצה אותו. הם נועדו להיות יחד, ואני לא אעמוד בדרכם. "אתה צודק" דאגי התיישר מעט מישיבתו השפופה. אני אדבר איתה ואגיד לה מה אני מרגיש" הוא חייך. אני החזרתי לו חיוך, גדול עד כמה שיכולתי. "לא! יותר טוב! אני אנשק אותה, בלי מילים!" הוא קרא מתלהב. וואו, למה הוא עושה לי את זה? "תעשה מה שאתה מוצא לנכון" טפחתי על כתפו ונעמדתי. "אתה כבר הולך?" דאגי נעמד גם הוא. "כן, אני צריך לקחת את ג'ני מהגן" הסברתי, שיקרתי. לא יכולתי להיות שם עוד רגע אחד, הייתי חייב ללכת לפני שאני אפלוט הכל. "רוצה שאני אלווה אותך? אני מתגעגע לקטנטנה הזאת" דאגי צחק. צחקתי גם אני. "עדיף שלא. תישאר כאן לחשוב מה תגיד להולי" מצאתי תירוץ טיפשי. דאגי הנהן. הוא טיפש לפעמים.. ... היה כבר ערב. אני התקדמתי בצעדים מהירים לעבר המלון של ואלרי. נעלתי את נעליי החדשות, חולצת המשבצות האהובה עלי וג'ינס יקר במיוחד. החלקתי קצת את השיער בפוני, במיוחד בשבילה, והתבשמתי בבושם הקסמים שלי, נו, זה ששובה את כל הבנות. אני הולך לכבוש אותה, ואף אחד לא יעצור אותי. הלילה, ואל שלי. חייכתי חיוך רחב. "את מוכנה לזוז?" היא עמדה עם הגב אלי. אני התקרבתי אל גבה ולחשתי באוזנה, מפתיע אותה. היא הסתובבה אלי בחיוך מתוק, עיניה כובשות אותי שוב. היא הנהנה ללא מילים ואני אחזתי בידה, מוביל אותה אל המכונית שחנתה ממש לא רחוק מהמקום בו עמדנו. תכננתי לשנינו ערב קסום. החל ממסעדה יקרה על גדות נהר התמזה, אחר כך אולי נלך לגלגל הענק בלונדון משם נשקיף על כל העיר, ולסיום, סוויטה בבית מלון. שיהיה, ליתר ביטחון. אחרי נסיעה דיי קצרה הגענו למסעדה. ואלרי, כיאה לבחורה ברמתה, הזמינה מנה לא זולה בכלל. כאב לי קצת הלב, אבל בשבילה הכל שווה את זה. אני זוכר כל מילה ממה שאמרה לי. כל הברה קטנה שיצאה מפיה הכה מושך. היא הייתה כל כך יפה, ואני, לראשונה, באמת הקשבתי לדברי הבחורה שיושבת מולי. היא הייתה אינטליגנטית, טוב, לפחות יותר ממני. מצחיקה, כמו שאני אוהב, וגם רצינית כשצריך. אני חושב שאני מתאהב בה, וזה דיי מפחיד. כשסיימנו לאכול, הייתי חייב להתנער מהרגשות המחייבים האלה שתקפו אותי לפתע. נכנסנו לרכב ונסענו, ממש קצת, עד לגלגל הענק. כל כך הרבה פעמים עברתי על אותו דייט! מסעדה, תצפית על לונדון ואז חדר במלון. עם כל כך הרבה בנות, בכל כך הרבה לילות. זה הדייט המושלם, אף פעם לא נכשל, אין שום סיבה שזה יקרה עכשיו. בטוח בעצמי, פתחתי את דלת הרכב ועזרתי לואלרי לצאת, כמו ג'נטלמן אמיתי. עלינו לסיבוב רומנטי ביותר בגלגל הענק, הרגשתי כמו יו גרנט באיזה קומדיה רומנטית מטופשת, אבל מה אני לא אעשה בשביל בחורה יפה כמו זאת שעומדת מולי, כמו ואלרי. היינו שנינו לבד בקרון ענק. אני זוכר שצילמנו כאן פעם קליפ, את "פריידי נייט". זה היה יום מצחיק. הבטנו אני וואלרי אל לונדון בלילה, ראינו את האורות המנצנצים בחשכה. זרועה נגעה בשלי, אני הבטתי בעיניה. הן קראו לי, משכו אותי אליה, לא יכולתי להתאפק והתקרבתי עוד קצת. ואלרי חייכה חצי חיוך, חצי חיוך שסימן לי להמשיך. אני הנחתי כף יד על לחייה הרכה, היא התקרבה אלי בצעד קטן. חייכתי גם אני, ובדיוק כשהיינו בקצה הגלגל הענק, ממש גבוהים, משקיפים על כל העיר, נישקתי אותה. היא החזירה נשיקה, בשפתיים בשרניות, רכות, משגעות. ידי עברה אל צווארה, אל שיערה החלק. "דני" היא אמרה כשניתקנו זה מזו, לצערי. הבטתי בה, מסמן לה ללא מילים שתמשיך. "תודה. זה היה ערב מקסים, ואני כל כך נהנית איתך" ואלרי הודתה במתיקות. הנחתי את ידי על מותנה, מעט מושך אותה אלי ונשקתי לה שוב. כשירדנו מהגלגל הענק, זה כבר היה בטוח. אני יכול לנסוע בראש שקט לבית המלון, ואני וואלרי נבלה לילה מקסים עוד יותר, יחד. היא שאלה לאן נוסעים, אני אמרתי שלסוויטה. הבטתי בה, מעט בחשש, מחכה לראות את תגובתה. היא חייכה אלי, מאשרת שהכל בסדר. באותו רגע, לא היה מאושר ממני. עצרנו מול המלון הקבוע שלי, זה שאליו אני מביא בחורה בערך.. פעם בחודש. יצאתי מהרכב, ושוב כמו ג'נטלמן, פתחתי לואלרי את הדלת. אחזנו ידיים, וכשהיא נעמדה וסגרה את דלת המכונית אחריה, היא התקרבה אלי מעט ונשקה לי. "דני! מה לעזאזל?!" שמעתי חבר טוב קורא מאחורי. אני וואלרי התנתקנו זה מזו והסתובבתי בזריזות. דאגי עמד שם, והוא היה מוכה הלם, לא ברור לי כל כך למה. אבל אני אברר, למה לעזאזל, הוא הורס לי את הלילה הכה מושלם שהיה עד עכשיו. עד שהופיע. פרק 24 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 24../images/Emo63.gif

פרק 24 "דאג? מה אתה עושה כאן?" שאלתי אותו. אני חייב להודות שהייתי ממש מבולבל. "אני לא מאמין" דאגי צחק צחוק קטן, ממש, אבל ממש מזויף. "איך אתה יכול לעשות לי את זה דני?" הוא הביט בי בהבעה אומללה שכזאת. על מה הוא מדבר?! "עושה לך מה?!" קראתי בכעס. העפתי מבט בואלרי. ראשה היה שפוף למטה, היה נראה שהיא מרגישה לא בנוח. דאגי נעץ בה מבטים חודרים שכאלה. שמישהו יסביר לי מה הולך פה! "יוצא עם האקסית שלי, עם ואלרי!" דאגי התפרץ ואני קפאתי במקומי. "ה.. האקסית שלך? ואלרי?" מבולבל עד מאוד הסתכלתי על ואל, על דאגי, ואז על הרצפה. מחפש לראות אולי נפער בה חור שיקבור אותי. איך הייתי כל כך טיפש? "דאגי, טוב לראות אותך" ואלרי שיחררה לפתע משפט, דיי לא במקום אני חייב לציין. דאגי הביט בה, אפילו לא טורח לענות. "הכל פה מוזר מדי בשבילי, אני הולך מכאן" הוא נענע בראשו והכניס את ידיו לכיסיו, מסתובב ללכת משם. איך הוא הגיע לכאן בכל מקרה? "דאגי חכה" הסתכלתי על ואלרי, היא הבינה שאני צריך ללכת אחריו ונשארה לחכות לי. אני התקדמתי לעברו בצעדים מהירים. "אני נשבע לך שלא ידעתי!" רציתי להסביר את עצמי. שום בחורה, אפילו מדהימה כמו ואלרי, לא שווה אם אאבד את דאגי. "איך זה שלא ידעת דן? אתה יודע איך היא נראית, יודע שקוראים לה ואלרי. כמה מטומטם אתה כבר יכול להיות?!" דאגי נראה מיואש ממני. בצדק, אני יכול להבין אותו. אני באמת בן אדם מטומטם עד ייאוש. "אוף אבל דאג.. היא כבר לא בלונדינית כמו פעם, ולא הצלחתי לחבר בין הדברים.. באמת שאני מצטער, אני עוזב אותה עכשיו! תאמין לי!" הייתי נואש לסליחתו. לצאת עם האקסית של החבר הכי טוב שלך זה חוק גברים שלא שוברים, ואני לא התכוונתי להיות הראשון שיעשה זאת. "אני מאמין" דאגי נאנח ואני רק חייכתי וחיבקתי אותו. הוא הרחיק אותי ממנו והביט בי במבט רציני. "אם אתה רוצה אותה לך על זה. שיהיה לכם בכיף" אמר, ואני לא האמנתי לחצי מילה שלו. ידעתי כמובן שהוא לא מאוהב בואלרי או משהו, פשוט.. נו.. אין איך להסביר. זה משהו של גברים. "לא, אני אסיים את זה עכשיו" חייכתי אליו והושטתי יד לפנים. דאגי לא אכזב והעניק לי לחיצת יד חמה ואת חיוכו הילדותי. "רק שאלה אחת, מה אתה עושה כאן בכלל?" הייתי חייב לברר, נימת קולי לוותה בצחוק קטן. "אני בדיוק חוזר מהחנות הקבועה בה אני קונה את הגיטרות שלי, היא נמצאת ממש בהמשך הרחוב" דאגי הסביר את עצמו ואני לא יכולתי להיות יותר מופתע מצירוף המקרים שקרה כאן הערב. משכתי בכתפיי, קרצתי לדאגי והלכתי משם, לסיים את מה שבקושי התחיל עם ואלרי. זה יהיה קשה. ואל חיכתה שם, ליד המכונית, נשענת עליה, רגליה הארוכות מסוכלות זו על זו. "מצטער על זה" חייכתי בביישנות. "לא. אני מצטערת" היא התקרבה אלי שני צעדים קטנים. "הייתי צריכה לספר לך על הקשר שהיה לי עם דאגי.. פשוט.. הוקסמתי ממך, לא רציתי שזה יעצור את מה שקורה בינינו" ואלרי דיברה אלי במילים יפות, כאלו שהפכו את הפרידה ממנה לקשה עוד יותר. "ואל, עם כמה שכואב לי.. אני לא יכול להמשיך את זה. למען החברות שלי עם דאגי, זה לא מתאים" ניסיתי להסביר את עצמי. אני חושב שהיא הבינה. ואלרי התקרבה אלי, והיינו דיי צמודים. שפתיה נצמדו לשלי. וואו, איזו נשיקה זאת הייתה. עיני נעצמו, הייתי מסוחרר, וכשפקחתי את העיניים.. היא כבר נעלמה. נו מילא, ואלרי היא אולי אחת מאלף. אבל החבר שלי דאגי, אח שלי הקטן, המוזר ההוא שמתיימר להיות בן אדם, הוא אחד ממיליון! ... הייתי בדרך הביתה, עם הידיים בכיסים, ראש שפוף למטה ומלא במחשבות. הרגע ראיתי את החבר הכי טוב שלי, ואת זאת שהייתה האהבה הגדולה של חיי, ביחד. זה מחליא. איך היא הגיעה לכאן פתאום? ודווקא עם דני? הרי היא יודעת שאנחנו חברים! הייתי במקפליי כשהיינו יחד! כלבה סכסכנית. אוחח הייתי יכול לתת לה סטירה עכשיו! אני כל כך עצבני, איך היא מעזה?! אם אני אראה אותה שוב אני.. "הולי?" מחשבותיי הכעוסות על ואלרי נקטעו באחת כשמלאך עמד בסף דלת ביתי. "היי" היא נופפה אלי. חיוך רחב התפרש על פני ואני רצתי אליה. "מה את עושה כאן?" שאלתי מופתע. "באתי בזמן לא טוב? אני יכולה ללכת.." הולי מלמלה בהתנצלות. "מה פתאום!" מיהרתי להגיד, לא רוצה שתלך. "באת בזמן מעולה, אני צריך שמישהו יעודד אותי" חייכתי ופתחתי את הדלת, מזמין אותה פנימה. "מותר לשאול מדוע זכיתי לכבוד?" הגזמתי במבטא הבריטי שלי. וואו, נשמעתי קצת כמו הארי. הולי צחקה צחוק חמוד שכזה. "אני משועממת. בלי עבודה עד השעות הקטנות של הלילה ובלי אד, הלילות שלי ריקים" הולי התיישבה על הספה בסלון. אני התיישבתי לצידה. "אז בואי נשתעמם ביחד" הדלקתי את הטלוויזיה ושנינו, כאילו מתואמים, הרמנו את הרגליים והנחנו על השולחן. אחרי חמש דקות בערך הולי אחזה בשלט וכיבתה את הטלוויזיה. אני הסתובבתי אליה. "מה קרה?" שאלתי. "למה אמרת שאתה צריך עידוד? קרה משהו?" יכולתי לראות דאגה בעיניה, ובאמת שזה חימם לי את הלב. "את לא תאמיני מה קרה לי עכשיו.. ממש סיפור הזוי" גלגלתי את עיני, שוקל אם לספר לה או לא. "כולי אוזן" הולי חייכה אלי. שווה לספר לה? לבזבז את הזמן שלנו יחד על דיבורים שעוסקים באקסית שלי? "אני כרגע מעדיף שלא" חייכתי אליה בחזרה, בהתנצלות. "אם אתה לא תספר איך אני יכולה לעודד אותך?" הולי המשיכה לדרבן אותי לגלות לה. בנות הן עם סקרן! "את כבר מעודדת אותי" כף ידה הייתה מונחת על הספה ברווח שבינינו. אני הנחתי את כף ידי על שלה. מבטה עבר אל כפות ידינו, ואז שוב אל עיני. היא חייכה חיוך קטן. "איך בדיוק?" הולי שאלה בהתגרות. משחקת משחקים? אין בעיה, גם דאגי יכול. ----------------------------------------- מקווה שאהבתן, תהנו
הו ועוד משהו קטן, מי שמעוניינת בפיקצר וחמוד, שתיכנס להודעה שמתחת.

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifידעתי../images/Emo98.gif

ידעתי ידעתי ידעתי ידעתייייייייייייייייייי
שואלרי *הזונהכלבהשתמותאמן* היא זאת שבגדה בדאגי
ואני שונאת תבחורות האלה שמפרידות בין חברים טובים XD במיוחד דאגי ודני חחח
אני חייבת להגיד לך שזה משו שמצחיק אותי אישית , זה הדרך חשיבה של דני , הוא חושב כמו ילד , וזה כזה מצחיק אותי
הוא כבר יותר ילדותי מדאגי O: חחחחח . אבל אהבתי הא ? XD הוליהוליהוליייייי שהיא תגלה שדאגי היה עם אחותה .. נראלי היא מזה תרחם עליו וזה XD והיא תתפרץ על ואלרי
מוחאחאחאחאאאא אני מחכה לפרקים הבאיייייייייייים אני מתה לדעת מה יהיה XD

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo44.gifשני אמרה כל מה שאני חושבת../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo9.gif

ממ כן, לאחרונה יוצא שדני באמת יותר ילדותי מדאגי, מוזר

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifחחחחחחח פרקים מעולים!../images/Emo6.gif

וואי ידעתי שוולארי היא האקסית של דאגי אני פשוט ידעתי את זה!! מסכן הארי.. אבל כאילו הוא זה שגרם לזה אז שלא יתחיל להתלונן עכשיו!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאווווו D:

אהאה! הייתה לי תחושה שולארי זאת הזונה הקטנה ששברה לדאגי את הלב 8) דנייייי חמוווווד D: הוא מעדיף את דאגי על פני סקס?
סתםסתם D: הארי המסכן
הוא הכי חמוד , והכי מגיע לו לקבל את הולי
מועחחעחעחע
למה דאגי לא נישק כבר את הולי?! ><" אידיוט D: אבל מסכן
וטום... וטום... מה עם טום?! הזנחת אותו! XD בכל מק' , פרקים מדהימים D: מחכה להמשך

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחחחחחחחחח

כן, דני מעדיף את דאגי על פני סקס
אבל זה רק כי הם חברים טובים, בלי מחשבות מוזרות! XD באמת מה עם טום?
לצערי, גם מחר לא יהיה טום.. אבל ביום שלישי כן ! תודה רבה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo240.gifפיקצר-Lips of an Angel

לפני יום, או יומיים (?) ממש חרשתי על השיר Lips of an Angel של Hinder, מה שהשפיע עלי מהר מאוד לפתוח דף וורד חדש ולהתחיל לכתוב. אז הנה לכן פרי יצירתי, פיקצר(ממש קצר) המבוסס על השיר. סתם בשביל להעביר את הזמן
אני מצרפת לכן את זה בקובץ, ואשמח לקבל תגובות DD: ------------------------------------------ שם: Lips of an Angel זוגות: ממ אני אתן לכן פשוט לקרוא ולהבין לבד. תקציר: שניהם כבר המשיכו הלאה, אבל באמצע הלילה, שנתיים מאוחר יותר, היא מתקשרת, ולו קשה לעמוד בפיתוי. אורך: 2 וחצי עמודי וורד, בלבד. הצהרה: מקפליי לא שייכים לי, בלה בלה בלה. הערות: הפיק נכתב לגמרי בהשראת השיר Lips of an Angel של להקת Hinder (חפשו ביוטיוב), מומלץ בחום! נכתב בפחות משעה.

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאעאעאעאעאעאע../images/Emo23.gif

התאהבתי בפיקצר הזה
איזה מדהיייייייייים זה היה OO" בדר"כ אני לא מצליחה לדמיין את דאגי רומנטי כזה D: אבל זה היה כזה יפפפפפפפפפפה . XD חח אני חולה על הכתיבה שלך

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo44.gifאעאע איזה מדהים../images/Emo70.gif ../images/Emo178.gif

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הוווו../images/Emo99.gif

איזה חמוד ורומנטי! חחח כמה קיטצ'יות! ממש אהבתי את ההתאמה בין מילות השיר, לקליפ שלו והפיק. מדהיםמדהיםמדהים
ואני חושבת שאין צורך להרחיב במילים כי זה אומר הכל, לא? את מוזמנת לכתוב עוד פיקצרים כשיש לך חשק ורעיון

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifמוצף בקיטצ'יות../images/Emo6.gif

אבל זה כיף לקרוא
אני בהחלט אכתוב עוד כשיבואו לי רעיונות, תודה ענקית

../images/Emo146.gifוואוו.

ואוו שירה זה היה ממש מושלם. ואוו הכתביה שלך, כיאלו, זה היה מושלם D: ! ואוו התיאורים, והפירוט של כל סטיאוציה זה פשוט מדהים, ווואו את לא מבינה היה חלק שממש ממש ריגש אותי ועלו לי דמעות, הצלחת לרגש אותי באמת! פשוט מדהים, כ"כ אהבתי. ~הולכת לקרוא שוב~ LOL

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאווווווווווו תודה../images/Emo70.gif

וואו מאיצ'וק, תודה רבה DDDD: אני כ"כ שמחה לשמוע שממש אהבת את התיאורים וכל זה מבקושי שלושה עמודים בוורד
מה היה הקטע שריגש אותך כמעט עד דמעות? אני אשמח לשמוע
חחחחחחחחח תודה ענקית מותק, ממש שימחת אותי !

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo69.gif

את לא יכולה לכתוב דבר כזה מושלם, ולא להמשיך
אולי תהפכי את זה מ-פיקצר לפיקארוך? D: סתםסתם, מדהים
את כותבת ממש מושלם
דאגי

mcfly6

New member
וואו!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

תקשיבי,זה פשוט מדהיייים!כתבת את זה בפחות משעה?
ממש התרגשתיייייי:) פליז תכתבי עוד כאלה כי אהבתי את זה מאוד מאוד3>

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif דווקא לזה לא ציפיתי..

מזה עכשיו הריבוע הרומנטי הזה של הולי-דאגי-דני-ואלרי חחחח כשכולם קשורים אחד לשני, לא ראיתי את זה מגיע.. אבל רציני, כמה טיפש דני יכול להיות? אני בטוחה שהוא לא ראה את ואלרי פעם אחת כשדאני והיא יצאו יחד ואם מישהי משנה צבע שיער היא עדיין ניתנת לזיהוי.. זה לא שינוי קיצוני. אז הוא פתר את הסוגייה של מי מביניהם (הוא או דאגי) יותר טיפש/ילדותי - הוא. ללא שום צל של ספק. לפי התיאורים של דני נשמע שולארי היא מסוג הבנות המושלמות ששווה כל "השקעה" ולא כמישהי שתבגוד או תזרוק אותך אחרי תקופה כמו שהולי תיארה אותה. זה מצחיק איך ששניהם רואים בה צדדים קיצוניים אחד לשני. וחוץ מזה, איך הוא חוזר על אותו הדייט בכל פעם? חח זה לא מרגיש מאוס? ובמיוחד לסיים את הדייט הראשון בסוויטה? אם זאת מישהי שבאמת מוצאת חן בעיניו אני לא בטוחה שזאת הדרך.. ועצם זה שהיא הסכימה די מתאים לתיאור של הולי.. בהתחלה לא הבנתי מי נמצא בדירה עם דאגי, זה לא היה כ"כ ברור אחרי שבסוף הפרק הקודם זה היה מזווית הראייה של דני ועד שלא קראתי את ההמשך לא הבנתי במי מדובר.. אז המלצה או כדי לשים את ליבך לדברים מהסוג הזה, אם תוכלי בבקשה להבהיר מי "מספר את הסיפור" אם זה משתנה מסוף פרק קודם לתחילת הפרק הנוכחי.
ועכשיו זה בהחלט הולך להיות מעניין כשהולי תגלה שדאג הוא האקס המסתורי של אחותה ואיך זה הולך להשפיע על היחסים ביניהם.. ד"א לא הבנתי במיוחד, הם לא ביחד כבר? למה הוא מתלבט על מה לעשות בנוגע אליה? ואני באמת מקווה שדאג לא ימהר לספר לה על האקסית אחרי הכל, כי זה בהחלט לא מה שמישהי רוצה לשמוע ממישהו חדש שהיא רק מתחילה בקשר איתו.. דיבורים על אקס/ית זה די מחוץ לתחום בשלב הזה חח
טוב חפרתי מספיק, על הפיקצר שלך אני אכתוב בתגובה אליו
ואני לא חושבת שיש בעיה בנודע לראשון ורביעי אבל ליתר בטחון שלחי מסר לדניאל

למעלה