Chasing Lights-פרק 23

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif גם אני לא הבנתי את זה כל כך..

הרי לפני כמה פרקים אחרי שהם 'הצילו אותה' דאגי והולי התנשקו. הם לא זוג? O_O

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifלקס,זאת התגובה הכי ארוכה שכתבת לי../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחח כאילו באמת, אי פעם! XD ממ הריבוע הזה, טוב או רע? בעיניי הוא.. מעניין. וכן, דני אכן טיפש. תמיד היה ותמיד יהיה. בפיקים שלי אני פשוט אוהבת להקצין את זה
האמת אני דיי אוהבת שזה ככה, שלא יודעים מי מדבר, ממשיכים לקרוא, ואז מבינים לפי משהו שכתבתי. אני פשוט לא אוהבת את הקטע שצריך להגיד לפני זה מי הדובר, זה קצת הורס בעיניי.. אבל את צודקת, אם זה משתנה מסוף פרק אחד להתחלה של פרק אחר, אני אשתדל לעשות את זה יותר ברור :) אז ככה. את זוכרת שהם התנשקו אחרי שהבנים הרביצו לאדם? טוב, לא תמיד אחרי שמתנשקים הופכים לזוג. לפעמים זה, סתם.. ככה זה היה עם הולי ודאגי. הם התנשקו פעם אחת ואחר כך לא דיברו על זה. ככה חלף בערך חודש (?) אם אני לא טועה חח ודאגי בינתיים משתגע ולא יודע באיזה מצב הם עומדים. בגלל זה הוא מתלבט. מקווה שעכשיו זה יותר מובן
תודה רבה

../images/Emo204.gifהו. OO''

ואל. אחות של הול. חברה לשעבר של דאגי. הולי פאק.
נו, טוב, את זה לא צפיתי. XDDD אחכה בקוצרוח למוצ"ש! ^^ [ובנוגע לפיקצר - כי לא היה לי כוח להגיב שוב...
זה היה מתוק וקיטשי וחמוד וכלכך הכתיבה שלך. אז זהו.
ו, אמ, אני שמחה שכתבת את החוקים! ^^'']

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifמסובך אה?../images/Emo6.gif

אני שמחה לשמוע שלא ציפית לזה, כל הכבוד לי שלא עשיתי את הפיק צפוי מדי XD ממ המתוק, חמוד וקיטשי.. זה טוב או רע?
וכן, אני חושבת שאני מתמכרת לקטע של החוקים חח

m o r 1 0 2

New member
רוקדים על ארבע../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

פרק23 אז אנחנו בנימה הדרמטית,חוזר לאחור
אתה חושב שיש ביניהם משהו?" ווואו,נסחףXD גם דאגי, גם דני.. עוד מישהו ?!חחחחחחחח אחח משולש או מרובע אהבה?
*משועשעת מעצמי* חיחי היי לא קוראים לדאגס טיפשוןXDDD אוחח,דני קצת מעצבן,למה הוא לא הקשיב להולי?היא כזאת טובה ואמינה ואומרת את האמת,ויש לה ניסיון עוד,אז באמת... הדגש|הזמינה מנה לא זולה בכלל. כאב לי קצת הלב חחח מגיע לךXDD הרגשתי כמו יו גרנט באיזה קומדיה רומנטית חח נוטינג היל הא?חח רק שבסרט לא ניראלי שהקטע הזה היהXDD הופהה!!נשיקהה חטופה בניהם,וואי אני מקווה שהוא לא ייקח אותה ברצינות וההפיך חח "דני! מה לעזאזל?!" חחח הוא בטח חושב שזאת הולי לא?XDD ~מתחמתחמתח~ פרק24 אומגגגיד!! אני ידעתי אתזה!!! "לא, אני אסיים את זה עכשיו" כפיים לדני,טוב לפחות עבור דאגס הוא סיים אתזה,פחות אחת יותר נחמד,מועאעעא
הגזמתי במבטא הבריטי שלי. וואו, נשמעתי קצת כמו הארי חחחח תכלס להארי יש ת'מבטא הכי כבדXDDDD משחקת משחקים? אין בעיה, גם דאגי יכול חחח אחלה סיום,בדיוק כמו שאני אוהבת,אבל אני אוהבת יותר מתח,יו נואו
הם כאלה חמודייים!D:
דיעה אישית
אוקיי תרשי לי להתחיל מהתחלהXDD *סטגידיש* חח בהתחלה לא הבנתי מיזה,חשבתי הולי או דני באו לדאגס כי בהם הפסקת בפרק הקודם אבל מסתבר שזה הארי חחח עד שהבנתיXD כאילו עד שאת כתבת,אני יודעת שזה מעצבן לכתוב וזה קיינד הורס אבל לפחות שימי ת'שם בתחילהD: זה יהיה מובן^^ הקטעים עם דאגס כאלה חמודים בקטע שהוא לא יודע מה לעשות עם הולי כזה רגיש,תמים וחמוד,אני באמת אוהבת את הדמות שלו
דני יוצא יותר ילדותי ורודף שמלות,גם בקטע של הדייטים חחח אני די ידעתי שזאת ואלרי,האקסית של דאגס אם אני לא טועה זה כזה מסובך,דאגי וואלרי,דני וואלרי,הולי וואלרי,הארי וואלריXDDD בסוף מבינים,אני הבנתי,אז הכל סבבהDD: ובקשר לימים,בעייני זה אחלה
נכון אחלה שם?XDD אני אוהבת לתת שם לפרקים חחח

למעלה