Chasing Lights-פרק 35

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifChasing Lights-פרק 35../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

אוקיי רק כדי שיהיה ברור לכולן: הפרק של היום לא מתקשר בשום צורה לסיום הפרק הקודם. זה פשוט, "כעבור כמה ימים" שכזה, כמו "סצנה" אחרת
השורות האחרונות: "היי כולם" הארי צחק. "הולי, רציתי לאחל לך יום הולדת שמח, ואת כל הטוב שבעולם, כי הוא מגיע לך. אני מקווה שאת נהנית מהיום המיוחד שלך" הוא בירך אותי, ברכה מקסימה. "תודה הארי, זה אומר המון בשבילי שהתקשרת, אני בהחלט נהנית!" הבטתי בחיוך על החברים שסביבי. "אני שמח לשמוע. תנצלי את היום הול'ס, אני חייב ללכת, אוהב אותך" הארי סיים בקצרה ואז ניתק. לא היה אכפת לי שזו הייתה שיחה קצרה. עכשיו יום ההולדת הזה היה מושלם, כי ירדה לי אבן ענקית מהלב. כי הארי התקשר! פרק 35 "מה עם זאת?" טום הצביע על גיטרה שהייתה תלויה על הקיר. הוא עמד באמצע חנות כלי הנגינה, מתלבט איזו גיטרה לקנות. היו לו כל כך הרבה גיטרות בבית, כל שלושה חודשים היה קונה חדשה. זאת הייתה האהבה שלו, מן צורך קיומי בשבילו. הוא אהב את הריח של הגיטרה החדשה, את המגע הראשוני על מיתריה, את הצליל שהשמיעה בפעם הראשונה שניגן עליה. זה היה קסום בעיניו. כל פעם שקנה גיטרה חדשה היה הולך לחנות אחרת, מתנסה בכולן. אבל זאת הפעם השלישית שהוא מגיע לאותה חנות, מהסיבה הפשוטה שכל פעם שהוא נמצא שם, גם היא. יושבת ליד הפסנתר שבפינת החדר, מנגנת רכות על קלידיו, צלילים יפים ונוגים, שנעמו לטום, הרגיעו אותו. הוא ראה אותה ולבו חדל מלפעום. היא הקסימה אותו. הצורה שבה ישבה, כה זקופה ובטוחה. שיער גלי גולש על כתפיה. את עיניה מעולם לא ראה. היא עצמה אותן בעת נגינתה, נתנה לצלילים לסחוף אותה. כשהיה בודק את הגיטרות הוא נהג להתיישב בכסא לידה, להעמיד פנים שהוא מכוון את הגיטרה, אך למעשה מקשיב לה, מסתכל עליה, והיא מעולם לא שמה לב. הוא לא סיפר עליה לאף אחד. היא הייתה מעין פנטזיה פרטית שלו, סוד שאהב לשמור לעצמו, שפחד לקלקל או להרוס. לא היה לו את האומץ לגשת אליה, היא הייתה נראית לו תמיד בלתי מושגת, טובה מדי בשבילו, כמו חלום רחוק. הוא לא מכיר אותה. מה אם לא תרצה אותו? או גרוע מזה, מה אם היא לא נחמדה כמו שחשב? לא יכול להיות. מישהי כל כך יפה, שמנגנת ככה, חייבת להיות מקסימה. "אני אלך לכוון אותה עכשיו" טום חייך אל המוכר שהעביר לו את הגיטרה אשר ביקש וניגש אל מושבו הקבוע, במרחק מטר וחצי מהפסנתר, עליו היא ישבה וניגנה כמו תמיד. הוא התיישב על הכיסא והניח את הגיטרה על ברכיו, מעביר עליה את אצבעותיו אך לא משמיע קול, לא מסתכל עליה אפילו, רק על זאת שמנגנת כה נפלא בפסנתר. הוא הוציא את המפרט מכיסו ושיחק בו באצבעותיו, מהופנט לנגינתה ויופייה של זו שישבה מולו. לפתע המפרט נפל על הרצפה והתגלגל מידו ליד רגלה של הפסנתרנית. "שיט" טום מלמל והביט במפרט הלבן בכעס. הפסנתרנית חדלה מנגינתה והביטה על הרצפה, על המפרט. היא הרימה אותו באצבעותיה הדקות. "מקפליי?" היא קראה את החרוט באותיות שחורות על המפרט. אחר הרימה את ראשה ומבטה נתקל בטום. לראשונה הוא ראה את עיניה. גדולות וירוקות, היפות ביותר שראה מימיו. "זה שייך לך?" היא הושיטה אל טום את המפרט. הוא היה נרגש, כמו ילד קטן, רק הנהן והתקרב מעט, לוקח את המפרט מידה, מרגיש את אצבעותיה לשנייה. "אתה מוכר לי" היא הביטה בו. טום השתעל. "אני מגיע לכאן לפעמים, לקנות גיטרות" הוא מלמל. "הו כן, ואתה תמיד מכוון אותן פה נכון? אני זוכרת" היא חייכה כנזכרת. "ראית אותי?" טום התפלא. תמיד היה נראה לו שהיא שקועה בנגינתה, לא רואה שום דבר סביבה. היא הנהנה. "שמעתי אותך מנגן, אתה ממש טוב". "אני מנגן טוב? את נפלאה!" חיוך עלה על שפתיו. היא צחקה מעט והסמיקה, טום הרגיש חמימות עוטפת אותו. "איזה צחוק יפה יש לה" הוא חשב לעצמו. "אני טום דרך אגב" טום הגיש לה את ידו. "קלייר" היא אמרה ולחצה אותה. שניהם נעמדו יחד, כאילו מתואמים. הם צחקו במבוכה, כמו ילדים קטנים המציעים חברות. "אז אתה אוהב את הסרט 'בחזרה לעתיד'?" קלייר שאלה לפתע. טום הביט בה מבולבל. "בגלל המפרט" היא הסבירה את עצמה. "הו" טום צחק והביט במפרט שבידו. אותו מפרט לבן שעליו חרוט 'מקפליי' בצורת הלוגו של הלהקה, מפרט המזל שלו. טום, דאגי, הארי ודני ביקשו שיכינו להם אותו במיוחד. קיימים רק ארבעה כאלה בעולם. הארי עונד אותו בתור שרשרת והשלושה האחרים משתמשים בו בהופעות. "בטח שאני אוהב, אבל זה לא בגלל זה" הוא הסביר בחיוך. "אני צוחקת, אני יודעת שאתה בלהקה בשם מקפליי" היא חייכה והסמיקה. "את.. את מכירה את..?" טום גמגם, הוא לא ציפה לזה. "מי לא מכיר אתכם באנגליה?" קלייר צחקה. "אבל אל תיבהל, אני לא מעריצה". "ולמה זה אם מותר לשאול?" טום התנהג כאילו הוא נעלב. משום מה, הוא הצליח להתנהג דיי בטבעיות לידה. חודשים שהוא צופה בה, מפנטז על שיחה קצרה איתה. תמיד בחלומותיו הוא לא הצליח להוציא מילה, רק השתנק בכל פעם שחייכה אליו. עכשיו, הוא מרגיש חופשי. מחסום הפחד נשבר, והיא גורמת לו להרגיש כל כך נוח. "לא יצא" היא חייכה. "אז אתה קונה אותה?" קלייר הצביעה על הגיטרה שטום אחז בידו. "לא יודע, עוד לא בדקתי איך היא מנגנת" טום משך בכתפיו והביט בגיטרה. האמת, היא לא נראית משהו כל כך. "אז מה עשית עד עכשיו?" היא לא הבינה. "הקשבתי לך" טום חייך, חושף את הגומה היחידה והחמודה שלו. "תודה" היא השפילה מבטה, מבוישת. "נהנית?" שאלה. "מאוד!" טום קרא. "היי.." הוא התקרב אליה. "רוצה אולי ללכת לשתות קפה פה ליד? לדבר קצת.." הציע בביישנות, מתקרב אליה עוד כמה צעדים. "אני אשמח" קלייר חייכה ולקחה את מעילה שהיה מונח על כיסא הפסנתר. "יופי" טום חייך כמנצח. הוא לא האמין שהפסנתרנית מדברת איתו, הולכת לשתות איתו קפה. החלום הופך למציאות, הפנטזיה מתעוררת לחיים. לראשונה מזה הרבה זמן, טום הרגיש שלא הוא המפורסם, אלא היא. פרק 36 בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 36../images/Emo63.gif

פרק 36 "אז במה את עובדת קלייר?" טום שאל כשישבו שניהם בבית הקפה, מדברים, צוחקים, לומדים להכיר אחד את השנייה. "אני פסנתרנית" קלייר חייכה. "בקונצרטים, שיעורי בלט, להקות, תוכניות טלוויזיה.. כל מה שמציעים לי". "אולי תבואי לנגן איתנו מתישהו" טום הציע בהתלהבות. זאת תהיה ממש הגשמת חלום בשבילו. "זאת תהיה ממש הגשמת חלום בשבילי!" קלייר התלהבה גם היא, כאילו קוראת את מחשבותיו של טום. "חשבתי שאת לא מעריצה" הוא הביט בה כמהופנט. "אני לא" הסמיקה. "פשוט לא כל יום מציעים לי לנגן עם אחת הלהקות הכי מצליחות באנגליה". "עכשיו את גורמת לי להסמיק" טום שוב חייך אליה, גומתו מבצבצת בלחיו השמאלית. קלייר צחקה, גורמת לטום לחייך עוד יותר למשמע צחוקה המדבק. "אז למה אתם צריכים פסנתרנית? חשבתי שאתה ממלא את התפקיד הזה" היא שאלה, מתעניינת. "זה נכון, אבל לפעמים זה קצת בעייתי בשבילי לשיר ולנגן על גיטרה ופסנתר כמעט באותו זמן. יהיה נחמד אם מישהו יעזור לי" טום הסביר וקלייר הנהנה, מקשיבה לו באדיקות. היה נדמה שיש ביניהם חיבור מיידי. לא היה רגע אחד של שתיקה בשיחתם, והיא זרמה כמו מים. כבר כמה חודשים שטום מנסה לדמיין בעיני רוחו איך ישמע קולה, איך אישיותה, ועכשיו כשהוא כל כך נהנה מחברתה, זה כאילו דמיונו הפך למציאות, המציאות שחלם עליה. ... יומיים לאחר מכן, טום וקלייר יצאו שוב. אחר כך הייתה גם פגישה שלישית. טום הזמין אותה לביתו, שם פגשה את דני. "ג'ונס. דני ג'ונס" דני הציג את עצמו לקלייר בסגנון ג'יימס בונד. היא החביאה צחוק קטן וטום גלגל את עיניו. "קלייר" קלייר הציגה את עצמה ודני חייך. "אז קלייר, אני שונא להיות כל כך ישיר, אבל יש לך במקרה חברה יפה כמוך להכיר לי?" דני שאל ללא היסוס. "דן!" טום דחף אותו קלות. "מה? גם אני רוצה מישהי, מה אכפת לך לזרוק לי עצם?" דני משך בכתפיו. "האמת היא, שאני יודעת בדיוק מי תתאים לך. יום שבת זה בסדר?" קלייר הציעה ודני חייך וחיבק אותה. "זה מעולה!" התלהב. "עכשיו עוף מכאן" טום הצביע אל הדלת. דני נאנח ועזב את הבית, לא לפני שהוא מפריח לשניהם נשיקה. "מצטער על זה" טום לקח את מעילה של קלייר והניח על המתלה. "אין שום בעיה, אם אני יכולה לעזור לבחור נואש, למה לא?" היא חייכה והתיישבה על הספה בסלון. "אל תצחקי, אבל גם אני הייתי דיי נואש עד לא מזמן" טום התיישב לצדה. "באמת? ולמה זה?" שאלה בתמימות. "הרבה זמן אני מחפש מישהי שתתאים לי, ולא מוצא" הוא הסביר את עצמו, מקווה לא להישמע עלוב. "אני לא חושבת שתצטרך לחפש עוד הרבה" קלייר הסמיקה כשטום רכן אליה מעט. "גם אני לא חושב" הוא נשק לשפתיה ואז התרחק, מחכה לתגובתה. "אתה חושב שנוכל לנסות את זה שוב?" היא סידרה קבוצת שיער שכיסתה את עיניה. "אני בטוח" טום נשק לה שוב, הפעם באריכות, במתיקות. הוא היה מאושר. וגם היא. ... "נו כבר דני!" טום צעק, מחכה שדני יסיים להתיפייף כמו בחורה. יום שבת היום, והבנים יוצאים לדאבל דייט. טום עם קלייר, ודני עם אחת מחברותיה. הוא מתרגש כמו ילד קטן. "אני מוכן!" דני דילג במדרגות, לבוש במיטב בגדיו. "אפשר להבין מה זה השינוי הפתאומי?" טום הביט בו מופתע. "בבגדים? לא שיניתי כלום" דני הסתכל על עצמו מבולבל. "לא בבגדים אידיוט! תראה איך אתה מתרגש לקראת דייט, רוצה להיות גבר של אישה אחת, מה קרה לך?" טום הניח יד על כתפו של דני וחייך. הוא הוזה או שהחבר שלו באמת מתבגר? "זה הזמן אחי. הבנתי שאין זמן, החיים קצרים. ואם לא אפסיק להשתולל כל ערב עם מישהי אחרת, אני יכול לגמור לבד בסוף" דני הסביר, רציני לשם שינוי. "זאת האמת או שאתה פשוט לא רוצה שדאגי יתמסד לפניך?" טום גיחך. "אני לא אתן לזה לקרות! חייב לנצח אותו!" דני הרים יד קמוצה לאגרוף באוויר. "ידעתי" טום גלגל עיניים. "עכשיו בוא כבר, אנחנו לא רוצים לגרום להן לחכות". הם נכנסו למיני של טום. כבר שנים שהוא נוסע בה, וכבר שנים שהוא רוצה למכור אותה. אבל לא יכול, יש לה ערך סנטימנטאלי, היא איתו מאז ההתחלה של מקפליי. הבנות כבר חיכו במסעדה בה קבעו להיפגש. טום נכנס ראשון נושק לקלייר ומברך לשלום את חברתה הבלונדינית. "היי דני, זאת ונסה. ונסה, זה דני" קלייר הכירה בין השניים. דני עמד פעור פה, מביט בונסה, בלונדינית, בעלת עיניים תכולות אפורות, צבע מקסים שלא נתקל בו מעולם. היא הייתה דיי נמוכה, קטנה ורזה. גרמה לדני לרצות לחבק אותה ולשמור עליה. דקות ארוכות השניים עמדו והביטו זה בזו, מחייכים. טום וקלייר החליפו ביניהם מבטים וסיכמו ללא מילים לעזוב למקום אחר ולהשאיר אותם לבד. בלבם, דני וונסה הודו להם מאוד. "את יכולה לקרוא לי דן אם את רוצה" דני לבסוף חילץ משפט, מטופש אומנם. הוא קילל את עצמו בלב. מדבר שטויות דווקא כשהוא רוצה להרשים. "אתה רוצה ללכת מהמסעדה הפלצנית הזאת, דן?" ונסה חייכה והדגישה את שמו. דני נהנה לשמוע אותה הוגה אותו, כה בבירור, בקול מתוק שהיה נעים לאוזניו. "זה בדיוק מה שעמדתי להציע" הוא קרץ לה. שניהם עזבו את המסעדה, דני התלבט לשנייה. האם לקחת אותה לדייט הקבוע אליו הוא לוקח את כל הבחורות? לסיים את הערב בחדר במלון? לא. הוא לא רוצה עוד בחורה ללילה, וונסה בהחלט לא נראית אחת כזאת. הוא ייקח סיכון איתה. "מה דעתך על גלידה?" שאל. "גלידה? באמצע החורף?" ונסה נראתה מופתעת. "אני אשמח". דני צחק והם החלו ללכת ברגל, מחפשים דוכן גלידה קרוב, באמצע החורף, כשכל מה שמשמש להם לחימום הוא הבגדים שעליהם, וזה את זו. -------------------------------- עוד פרקים מתוקים ומושיים שכאלה
מוקדשים באהבה לכל הבנות שהתלוננו שאין מספיק טום, שלדני אין חברה, שלטום אין חברה.. הנה! דחסתי לכן הכל בשני פרקים! ממ אבל מתי האקשן חוזר? הוווו ביום ראשון, סוף סוף ! DD: תהנו

rotem 177

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo141.gif../images/Emo99.gif

פרקים פשוט מושלמים!!!! אני פשוט התחלתי לקרוא וראיתי שזה פרק על טום כל כך שמחתי!!!! נחמד פעם ראשונה לקרוא פיק (שלא אני או חברה שלי כותבות) על טום ושהוא לא עם גו' זה כבר מתחיל לבאס כל פעם לשמוע אותה..(סורי..אני לא הכי אוהבת אותה..
) ודני אוו..כל כך חמוד!!!! בקיצר פרקים מושלמים וסורי על החפירה!!!

עאעא סוף סוף!

יש להם חברות!! רק חבל לי שלדני יש חברה...:-\ אבל אני ממש שמחה שלטום יש חברה... כי הוא רצה אותה.. לא...(?) א-ה-ב-ת-י!!! מחכה ליום ראשון

../images/Emo109.gifאיזה חמוד../images/Emo13.gif

"זאת האמת או שאתה פשוט לא רוצה שדאגי יתמסד לפניך?" טום גיחך. "אני לא אתן לזה לקרות! חייב לנצח אותו!" דני הרים יד קמוצה לאגרוף באוויר. חחחחחחח צחקתי בקטע הזה D: בינתיים היו הרבה פרקים שבאמת כולם מושי מושלמים כאלה, והכל האפי אנדינג, זה כבר יותר מדי טוב! אני מחכה לאיזה..
מממ, את כותבת ממש טוב זה מרגיש מאוד מציאותי כזה ^^ מחכה להמשך היותר סוער!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo9.gif

מחר יחזרו הפרקים שהם יותר..
כמו שאת מתארת אותם XD אווווווווו איזה כיף לדעת שהכתיבה מרגישה מציאותית !! תודה רבה

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifHo finally Danny../images/Emo23.gif

ההתחלה כלכך מדהימה
טום כזה מתוקי!@#$% זה כזה מתאים לו ^.^ ודנייייייי אחחחחחחחחח דני [: אני מקווה שהוא גם לא יהיה דביק כזה וגם בניהם יהיה אקשן
מוחאחאחא XD אני אוהבת בדר"כ שהבחור שומר על הבחורה , ודואג לה , כמו שהיה עם קייט ודני בAAY שהוא דאג לה וניחם אותה שהייתה לה את המחלה , התיאור כזה מדהים שמה
הייתי שמחה אם יהיו תיאורים דומים גם פה
(מקווה שהבנת אותי ) איןאיןןן אני חולה על פיקים עם דני XD
לציטוטים!@#$%
"אז אתה אוהב את הסרט 'בחזרה לעתיד'?" קלייר שאלה לפתע. טום הביט בה מבולבל. "בגלל המפרט" היא הסבירה את עצמה.בהתחלה זה היה נשמע כזה טפשי מצידה , עד שהיא אמרה שהיא צוחקת
"הרבה זמן אני מחפש מישהי שתתאים לי, ולא מוצא" הוא הסביר את עצמו, מקווה לא להישמע עלוב. "אני לא חושבת שתצטרך לחפש עוד הרבה" קלייר הסמיקה כשטום רכן אליה מעט. "גם אני לא חושב" הוא נשק לשפתיה ואז התרחק, מחכה לתגובתה. "אתה חושב שנוכל לנסות את זה שוב?" היא סידרה קבוצת שיער שכיסתה את עיניה. "אני בטוח" טום נשק לה שוב, הפעם באריכות, במתיקות. הוא היה מאושר. וגם היא. אני כלכך שמחה בשבילו
משומה היא לא נשמעת זריזה כמו שהולי נשמעה אז XD חחח אני מדמיינת את קלייר כשהיא נראית כמו ג'יו אני לא יכולה לחשוב אחרת
"זאת האמת או שאתה פשוט לא רוצה שדאגי יתמסד לפניך?" טום גיחך. "אני לא אתן לזה לקרות! חייב לנצח אותו!" דני הרים יד קמוצה לאגרוף באוויר. חחחחח כזה מתאים לדני XD "אתה רוצה ללכת מהמסעדה הפלצנית הזאת, דן?" ונסה חייכה והדגישה את שמו. דני נהנה לשמוע אותה הוגה אותו, כה בבירור, בקול מתוק שהיה נעים לאוזניו. "זה בדיוק מה שעמדתי להציע" הוא קרץ לה. שניהם עזבו את המסעדה, דני התלבט לשנייה. האם לקחת אותה לדייט הקבוע אליו הוא לוקח את כל הבחורות? לסיים את הערב בחדר במלון? לא. הוא לא רוצה עוד בחורה ללילה, וונסה בהחלט לא נראית אחת כזאת. הוא ייקח סיכון איתה. אההההההא אני בהלם שהוא חשב על להביא אותה לחדר במלון בכלל צקצקצק
"מה דעתך על גלידה?" שאל. "גלידה? באמצע החורף?" ונסה נראתה מופתעת. "אני אשמח". דני צחק והם החלו ללכת ברגל, מחפשים דוכן גלידה קרוב, באמצע החורף, כשכל מה שמשמש להם לחימום הוא הבגדים שעליהם, וזה את זו. חחחחח לא יודעת למה , אבל שאמרת ש"כל מה שמשמש להם לחימום זה הבגדים שעליהם וזה את זו " זה ממש רומז על ההמשך
חחחחח XD שירה כלכך אהבתי XD באמת שאת יצירתית ברעיונות וממש כיף לקרוא
מחכה לפרקים הבאים , אוהבת הרבה

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifוברור שנהרסה לי ההדגשה../images/Emo69.gif

אני מקווה שתביני מה כתוב \=

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifDan../images/Emo23.gif

האמממממממ כיף לדעת שאהבת את כל מה שהלך עם דני וקייט
אבל צריך לזכור שזה פיק אחר לגמרי אז מן הסתם אני לא אחזור על אותם הדברים XD תודה רבה על ההשקעה בתגובה, אפילו שההדגשות קצת נהרסו DD: יאיי אני יצירתית! חח לאב יו ותודה

../images/Emo204.gifמתוק. ../images/Emo9.gif

אני אוהבת דברים כאלו, זה מעביר לי את הזמן בעבודה בצורה כיפית. ככה אני חושבת על טומסי ודני-בוי מאושרים, ויש לי חיוך על השפתיים. קול! האקשן מתחיל שוב! (אני לא יודעת אם לשמוח או לרעוד מפחד. שירה, תראי מה את עושה, את מלחיצה אנשים! XD) מחכה בקוצרוח. ^^

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifשמחה לשמועDD:

האממממ אני דווקא אוהבת להלחיץ אתכן
אם אתן באמת נלחצות, זה אומר שאני עושה עבודה טובה (;

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gif 100מם כרגיל ../images/Emo3.gif

יאיייי! סופסוף טום לא לבד
קלייר וטום נשמעים כלכך מתוקים ביחד
אהבתי איך שתיארת את הפגישה שלהם
ודני חח אני סקרנית לראות איך זה יפתח
ואיזה חמוד שהוא התרגש לקראת הפגישה עם ונסה
זה היה מדהים!

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifייאיי דני כבר לא זונה../images/Emo24.gif

אבל באמת לא יכולה לעשות את ונסה ברונטית או משו? הבלונד גורם לה להשמע מזה זונה פרחה שכזאת
איזה חמוד פולקעע
אני פשוט מתה על איך שאת כותבת עליו בפיקים
הוא כל כך חמוד ואמא שכמותו
הדבר היחיד שלא הסתדר לי זה כשהמפראט התגלגל אליה כאילו מפשרט הוא משולש! הוא לא יכול להגלגל
חח

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifהאמממ

לבלונד יש שתי סיבות: הראשונה היא שהולי וקלייר כבר ברונטיות
והשנייה היא, שאני לא מתכוונת לבלונד מחומצן ודוחה וזנותי שכזה !! אני מתכוונת לבלונד טבעי, מתוק ותמים
מה ?! בטח שמפרט יכול להתגלגל !! זה קרה לי מלא פעמים !!! XD

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחח לא יודעת הדבר היחיד שקרה לי

זה שהוא נפל לי לתוך הגיטרה
אבל חוץ מזה בחיים שלי לא ראיתי מיתר מתגלגל

למעלה