Chasing Lights-פרק 35

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאני תמיד מדמיינת אותה כזה עם

מכנס ג'ינס קצר אולסטאר וגופייה לבנה וקוקו גבווה עם שיער ממש חלק כזה ושטני ואולי קצת שזופה אבל ממש קצת XD לאיודעת חח XD

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifחח אני תמיד מדמיינת אותה כמו

האומנת הפסיכית של ג'יימי ממגרש ביתי
חח ולבושה עם ג'ינס בהיר קצר וגופייה לבנה

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif אני כל כך אוהבת אותך! ../images/Emo6.gif

טום טום טום טום !!!!!!
אוי איזה חמודיםםם
ממש אהבתי את הדרך שהפגשת ביניהם והתיאורים יפים
מושלם

m o r 1 0 2

New member
שינוי מרענן../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

פרק 35 שכל פעם שהוא נמצא שם, גם היא חחח אההה הוא דיבר על בחורהXDDD אחלה פסקת פתיחה,אהבתי מאוד
גדולות וירוקות, היפות ביותר שראה מימיו אוווו,ס'חמודים הם
אני מאוד שמחה שטום הוא הכוכב פה,זה חשוב לשלב דמויות עם דמויות חדשות ואחרות, וכמובן לא לקחת רק דמות אחת ולתת לה לככב...
"קלייר" היא אמרה ולחצה אותהחחחח קלייר,שם כזה חרוש בכל מקום שאני קוראת,יש קליירXDDDD הלוואי שמשהו טוב יתפתח משם....מגיע לטומפסי שלנו^^ פרק36 זאת תהיה ממש הגשמת חלום בשבילי!חחחחחחח עבור שניהם,הקיצרD: אבל יש לך במקרה חברה יפה כמוך להכיר לי?" חחחחח,חסר תאקטXDDD אני לא אתן לזה לקרות! חייב לנצח אותו!" חחחחחחח,אחחח,השנינות והילדות לא נעלמה,נייס נייס
מה דעתך על גלידה?" שאלאווו,איזה סיום מתוקD: יאו בלי
XD
דיעה סופית
אני אכתוב ממש בקצרונת
פרקים קלילים,מתוקים וחמודים להפליא
אהבתי את השינוי שעשית לדני,אולי הוא פיינלי מוכן להתבגר...חח אני שמחה שהכנסת את טומי ובתור כוכב בשני הפרקים,הוא מתוק^^ וטוב להכיר דמויות חדשות,ותאמיני לא הולי ממש לא הייתה חסרה לי מרוב שקראנו עליה יותר מדי
אז תמשיכי למתק את הפרקים ואל תשכחי את האקשן
מחכה לביג סאנדיי@#$%^&
סופ"ש מדהים שיהיה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifבובי../images/Emo24.gif

אני מודעת לעובדה שחשוב לשלב גם דמויות אחרות, בשביל העניין. ובפיק הזה קצת יותר התמקדתי בשלישיית דאגי הולי הארי, פשוט כי החלטתי לשנות כיוון. אבל.. יותר מדי התגעגעתי לטומי ודני, אז הייתי חייבת לדחוף אותם כאן
באמת? הוא חרוש? Oם קראתי על השם קלייר רק בפיק אחד, וגם אז היא הייתה תינוקת ושמה היה לקוח מאשתו של הנוסע בזמן(האמ נוגה חח) אני לעולם לא אתן לילדותיות של דני להיעלם, אפילו שהוא נראה כמו זקן בימים אלו
שמחה כ"כ לשמוע שאהבת, ותודה רבה על כל המחמאות! סופ"ש מהנה, לאב יוווווווו

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הו הידד חחח כמה חמוד../images/Emo99.gif

טומי
מוזר שהוא יוצא עם מישהי שהיא לא ג'יו חחח אבל איכשהו יצרת מישהי מושלמת בשבילו, היה נחמד מאוד לקרוא על זה. ואחרי 4(?) פרקים מושיים וכיפיים את ודאי מתכננת דברים חדשים..
מחכה לראשון D:

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאכן,

טום ללא ג'יו זה כמו סיר בלי מכסה
אבל אני חושבת שקלייר ממלאת את המקום בכבוד :) הו כן, 4 פרקים שנראו כמו נצח! סופסוף האקשן חוזר, מחררררררררר

למעלה