Chasing Lights- פרק 40

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif

ידעתי!!!!!!! את רוצחת!!!!!!! ~בשוק טוטאלי~ מחכה לפרקים הבאים!

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifמה...ס..ל...ק...צ...../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

דאאאאאאאאגגייי !!!!
יופי גרמת לי לבכות :| למה תמיד פיקים גורמים לי לבכות ?! ;;

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifאל תדאגי את לא לבד../images/Emo9.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

../images/Emo73.gifלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif

ואיי שירה את לא מבינה איך אני בוכה עכשיו! כמו איזה מטורפת! אשכרה כאילו אני הולי !
זה רק סיוט נכון!!?!?!?!?! דאגי לא מת!!!!!!!1 בבקשה שירה בבקשה!! אני הולכת למות בי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאווווווווו

עצוב לי שאת בוכה כמו מטורפת, אבל אני דווקא שמחה כי זה אומר שהכתיבה הייתה טובה ומרגשת. אל תמותי, בבקשה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאני מעכשיו עושה חרם ../images/Emo69.gif../images/Emo7.gif רוצחת ../images/Emo11.gif

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gif שירהההה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

את לא רצינית נכון ?! את לא מבינה איך אני בוכה עכשיו, איך יכולת לעשות את זה???? הלוואי שזה רק חלום ושהכול יגמרר. את לא מבינה כמה דמעות ישלי עכשיו
אני כועסת..אבל בעיקר עצובה
דאגי שלי.....
פרק עצובבב, שום פרק לא יכול להיות יותר עצוב מיזה

m o r 1 0 2

New member
הדרמה בעיצומה../images/Emo7.gif../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

פרק40 בכיתי בהיסטריה, דיממתי. גם הוא דימם אומייגד! אני מקווה שהוא לא ימות,טוב אני יודעת שהוא לא ימות,אסור
מלאך שהילתו נשברהאווו,זה כזה עצוב ודרמטי עם הפנסתר
אויי,שירה קשה לי להמשיך.....
אהבה של סרטים, אהבה של ספריםמאוד אהבתי את השורה הזאת,מאוד יפה
דאגי שלי. אני אוהבת אותך. תמיד אהבתי, ותמיד אוהב את לא רצינית נכון? וואו,איזה חתיכת מתח
............ קשה לי להגיב,טוב בעצם לאXD אני רגילה לאסונות האלו כבר המון זמן מהרבה פיקים,שלך מיקי ועוד אחרים
סיום מאוד חזק,קשה,דמטתי וכמובן עצוב
מסכנה הולי,באמת שלדעתי זה אחד הדברים הכי קשים להתמודד איתם,איבוד אהבה או משפחה....
אהבתי מאוד את התיאורים,הכול היה כזה מדויק ומתאים לאווירה ולמצב ששרר שם...יפה
מקווה להמשך טוב וסביר:p

למעלה