ברור שסוויט פי D: עונה 2 או 4? סתם כי לדעתי הן הכי טובות
M McFlyRoni New member 19/7/08 #21 ../images/Emo109.gif ברור שסוויט פי D: עונה 2 או 4? סתם כי לדעתי הן הכי טובות
T themominit New member 20/7/08 #23 קוויקי ../images/Emo6.gif סתם ../images/Emo11.gif . קווין.... משימת שמלות הכלה או הבננה ריפבליק (עונה אחת)?
קוויקי ../images/Emo6.gif סתם ../images/Emo11.gif . קווין.... משימת שמלות הכלה או הבננה ריפבליק (עונה אחת)?
ש שקדולה New member 20/7/08 #24 השמלות כלה יאא נוסטלגיה חח המשימה עם ניקי הילטון ( עונה 2 ) או עם שרה ג'סיקה פארקר ?
T the whole shebang New member 20/7/08 #25 שרה ג'סיקה פרקר../images/Emo99.gif היידי קלום עם פוני או לא?
M mordillogirl New member 20/7/08 #28 ../images/Emo71.gifניקD: אני לא מעריצה של דניאל וי אליסון (3) או קיט?
נ ניקולה 13 New member 20/7/08 #30 מייקל המשימה הראשונה בעונה הראשונה ( עם מצרכים מהסופר ) או המשימה מהעונה השלישית (אם אני לא טועה) עם הפרחים ועלים?
מייקל המשימה הראשונה בעונה הראשונה ( עם מצרכים מהסופר ) או המשימה מהעונה השלישית (אם אני לא טועה) עם הפרחים ועלים?
ש שקדולה New member 20/7/08 #31 מהעונה השניה וכן זאת עם העלים אח דניאל המשימה של דואר מהעונה הראשונה או של המחליקה על הקרח מהעונה השניה ?
מהעונה השניה וכן זאת עם העלים אח דניאל המשימה של דואר מהעונה הראשונה או של המחליקה על הקרח מהעונה השניה ?
M McFlyRoni New member 21/7/08 #32 ../images/Emo109.gif דואר ../images/Emo6.gif אהבתי אותה... היה מצחיק עם ג'יי D: גמר עם 3 או 4?
R Red Shani New member 22/7/08 #34 קשה!את שתיהן נורא אהבתי אבל אני מעדיפה בעונה1 הקולקציה של אולי עונה3 או של דניאל ווסוביק עונה2?
S shiratel New member 22/7/08 #35 ../images/Emo41.gifממשיכה כאןןן../images/Emo41.gif של אולי בעונה 3. ברוררררר בפרק האחרון, מי היה צריך לנצח - ג'יליאן וויקטוריה או כריס וכריסטיאן
../images/Emo41.gifממשיכה כאןןן../images/Emo41.gif של אולי בעונה 3. ברוררררר בפרק האחרון, מי היה צריך לנצח - ג'יליאן וויקטוריה או כריס וכריסטיאן
R Red Shani New member 23/7/08 #39 :O לא ראיתי >< נמשיך כאן../images/Emo3.gif: אוסטין../images/Emo47.gif משימת הברבי עונה2 או משימת הרשייז (זה עם הממתקים, ככה קוראים לזה? ><) עונה4?
:O לא ראיתי >< נמשיך כאן../images/Emo3.gif: אוסטין../images/Emo47.gif משימת הברבי עונה2 או משימת הרשייז (זה עם הממתקים, ככה קוראים לזה? ><) עונה4?
R Red Shani New member 23/7/08 #38 --מיישרת משקדולה- אוסטין../images/Emo47.gif משימת הברבי עונה2 או משימת הרשייז (זה עם הממתקים, ככה קוראים לזה? ><) עונה4?
--מיישרת משקדולה- אוסטין../images/Emo47.gif משימת הברבי עונה2 או משימת הרשייז (זה עם הממתקים, ככה קוראים לזה? ><) עונה4?