ולך אני נותנת את יום ראשון גם
I inbal287 New member 11/3/05 #50 ../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo174.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif
B B u T T £ r F l y New member 11/3/05 #54 ../images/Emo9.gifגמני רוצה אבל אבל..לקחו הכול אני אנסה לחשוב על איזה משהו
Z ZoEy 101 New member 11/3/05 #55 אעעע..גמני רוצה../images/Emo9.gif הממ..חשבתי על משו.. קרב בין 2 שירים [כמו שיש בפורום בלו, ווסטלייף וכל מיני] שצריכים לבחור בין 2 שירים ולהסביר למה.. רק תודיעו לי באיזה יום אפשר.
אעעע..גמני רוצה../images/Emo9.gif הממ..חשבתי על משו.. קרב בין 2 שירים [כמו שיש בפורום בלו, ווסטלייף וכל מיני] שצריכים לבחור בין 2 שירים ולהסביר למה.. רק תודיעו לי באיזה יום אפשר.
I inbal287 New member 11/3/05 #56 ../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo174.gifכן... חשבתי להציע את זה, אבל יש בעיה, יש למקפליי רק דיסק אחד והרעיון של המשחק הוא קרבות בין הדיסקים, אז כנראה שנצטרך לחכות עד שיצא הדיסק החדש [ ]
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo174.gifכן... חשבתי להציע את זה, אבל יש בעיה, יש למקפליי רק דיסק אחד והרעיון של המשחק הוא קרבות בין הדיסקים, אז כנראה שנצטרך לחכות עד שיצא הדיסק החדש [ ]
Y you know that i cant New member 11/3/05 #60 וואי יום אחד לא מסתכלים...חחח יום אחד לא יכולתי להיות במחשב וכבר הכלללללל תפוס אה?! ..חחחחח אממ אז אם למישהו יש רעיון אני גם יכולה לעזורר כאילו אני רוצה לעזורר במשהו!.. אני אנסה גם לחשוב על משהו..
וואי יום אחד לא מסתכלים...חחח יום אחד לא יכולתי להיות במחשב וכבר הכלללללל תפוס אה?! ..חחחחח אממ אז אם למישהו יש רעיון אני גם יכולה לעזורר כאילו אני רוצה לעזורר במשהו!.. אני אנסה גם לחשוב על משהו..
M molipizza New member 12/3/05 #61 ../images/Emo60.gifבדיוק מה שעבר לי בראש עכשיו ... אני גם אנסה לחשוב על משו...
D DesertRose7 New member 12/3/05 #62 ../images/Emo18.gifתרגישו חופשי.. להעלות תמונות לגלריות - גם זאת דרך חשובה מאוד לתרום לפורום
M may90 New member 12/3/05 #70 אממ... אפשר אולי שאני אראה חלק קטן מתמונה וינחשו של מי החלק?... אני פשוט רוצה לעשות משו