חירום

Necrophil

New member
בטח שאנטיביוטיקה אם צריך

אבל לא חיה ולא אדם צריכים להשתמש באנטיביוטיקה ללא מרשם רופא!!!!!! פרונטליין זה מחודש חודש וחצי, פשוט אסור להשתמש מוקדם יותר (אלא אם רוצים להתעלם מהוראות היצרן!). אני אשאל מה קורה עם גורים צעירים יותר ואחזור לכאן עם התשובה. לחמם אפשר בכל דרך אפשרית, ובכמה אמצעים. למה בקבוק חם אם יש תנור?

תולי 1

New member
תפעיל קצת היגיון בריא

אם אתה, לדוגמא, מטפל כל החיים בחתולים חסרי בית, לא סביר שתדע, סוף סוף, לענות על הבעיות הכי נפוצות שיכולות להיות לגור חתולים שנמצא ברחוב, בלי לרוץ כל פעם מחדש לרופא? מובן שהעצות שנתתי הן רק טיפול ראשוני דחוף. להתייחס לבעית הפרעושים והתולעים זה עניין דחוף ביותר, לאור ניסיוני. ולמה בקבוק חם? כי זה מאפשר לגור לבוא במגע ישיר עם מקור חום - הכי קרוב לתחושה של גוף אם.

Necrophil

New member

מי שמדבר על היגיון. אפשר לחשוב כמה גורים מזדמן לאדם להציל ביום, שבוע, חודש. וכן!!! עם כל אחד צריך לרוץ לווטרינר. אתה מציע גידול קולקטיבי? תציע אולי גם לדוסים, גידול קולקטיבי... ("תלכי לטיפת חלב עם הראשון, ואת השאר תגדלי לפי ההוראות, קחי אולי גם תרכיבי חיסון הביתה להזריק להם"). גם כן השקעה מה? באשר לבעיית הפרעושים שאלתי ווטרינר והוא המליץ על מוצר מסויים, שכרגע לא זוכרת את השם שלו. אם הגברת הנכבדה שעסקיננו בה, כלומר זו שהמידע רלוונטי לה, רוצה, אני אשאל שוב. זה משהו עם edge, כמדומני. בקבוק חם טוב כמו כל מקור חום אחר, העיקר הוא החימום ולא "הדמיית האם". ולמה עדיף תנור? מניסיון נוטים לשכוח להחליף את המים בבקבוק, ואילו תנור פועל כל הזמן ובאותה דרגת חום.

m_shy

New member
נגד פרעושים..

את בודאי מתכוונת לאדוונטג´ (advantage) המוצר הזה חדש יותר מפרונטליין, אם כי גם הוא כבר מתחיל להזקין, ותחליף לו בינתיים אין.

Necrophil

New member
פרונטליין ופרוטיקול

באים אם אזהרה של לא מתחת ל- 4 שבועות, נדמה לי שפרונטליין אפילו חודש וחצי. אה, פרוטיקול אסור לשימוש בחתולים בכלל.

gilad_no

New member
למה משפשפים להם את הישבן?

אני יודע שזה אמור לחקות את הליקוק של האם, אבל מה בדיוק קורה?

Necrophil

New member
זה פשוט מאוד יוצר גירוי

שגורם להם לכווץ את השרירים שבפתח פי הטבעת/שלפוחית השתן (מפני שהם עדיין לא שולטים בפעולה כראוי), ודוחף את הצואה/שתן החוצה.

בוקונון

New member
חלב מתוך טפי , אבל אם אתה מתנגד

לניצול בעלי חיים אתה ל יכול לתת לו חלב של פרות , או תרופות כי אלה מוצרים שפותחו תוך ניצול של בעלי חיים. ובמקרה כזה אתה אמור לתת לטבע לעשות את שלו , ולבכות. בוקונון.

בוקונון

New member
חלב מתוך טפי , אבל אם אתה מתנגד

לניצול בעלי חיים אתה ל יכול לתת לו חלב של פרות , או תרופות כי אלה מוצרים שפותחו תוך ניצול של בעלי חיים. ובמקרה כזה אתה אמור לתת לטבע לעשות את שלו , ולבכות. בוקונון.

korinalir

New member
וטרינר

לחתול שאנחנו אימצנו מהרחוב גם היתה דלקת בעין הוטרינר נתן לנו כדורים לשים לו באוכל ולמזלינו הוא החלים
והוא פשוט החתול הכי מקסים בעולם ורואה היטב. אז העצה שלי היא מהר לוטרינר למקרה שצריך טיפול תרופתי ממני והחתול

AmitKar

New member
זה תלוי מה הציפור

אני יודע שלתוכים גוזלים תריך להכין מטרנה או משהו בסגנון בתוספת גרעינים אבל אני לא האיש להגיד לך את זה נראה לי שהכי בטוח יהיה ללכת לפורום וטרינריה לפרסם בפורום חיות מחמד גם לא יזיק בהצלחה

נועם ר

New member
כמה עצות ידידותיות

1. וטרינרים ממליצים על מזון חתולים רטוב- בקופסאות קטנות בסופר 2. אני מצאתי סיס (ממשפחת הסנוניות) ועשיתי חיפוש מקיף למי יכול לעזור ולא מצאתי. 3. בשום אופן לא להביא אותה לאבו-כביר- הציפורים הפצועות פשוט הופכות למזון לחיות גדולות!! 4. אם מצבה ממש רע ויהיה מצב שבו היא חיבת לחיות בשבי- אולי כדאי לוותר כי ציפורי בר סובלות נורא בשבי. המון הצלחה ואני אחפש לך גם חומר בספרים שלי ואם יהיה לי אני אכתוב לך, נועם

תודה רבה לכולכם../images/Emo70.gif ../images/Emo51.gif ../images/Emo140.gif

תודה רבה לכולכם!!! מכיוון שאי אפשר להחזיק אותה/אותו אצלנו כי לא מרשים לנו, אנחנו נאלצים להעביר את הגוזל המתוק (שבינתיים נתנו לו את השם בונו...
) לאבו כביר. אנחנו מקווים שיטפלו בו שם ולאור האזהרה של נועם נלך לבקר אותו שם כל שבוע. פשוט אין לנו ברירה. *נתנו לו מים בפיפטה והוא אפילו אכל קצת פירורי לחם רטובים
איזה חמוד!

Necrophil

New member
לגוזלים...

בד"כ ניתן לתת מזון חתולים יבש מורטב/לא מורטב. צריך לדחוף בכוח לגרון, כי זה מה שאמא ציפורה עושה.
חשוב מאוד! אם נותנים מים, להוסיף כפית סוכר פנימה, מפני שלציפורים (לא ידוע לי אם לכולן! אבל על פי הניסיון, ליונים, לשחרורים ולסיסים זה מה שנותנים) יש איזה בעיית אוסמוזה... הן חייבות מומס כמו סוכר בפנים. אבל!!! לא הייתי מטפלת בגוזל מבלי שדיברתי עם ווטרינר קודם.

למעלה