סיכום שבועי

../images/Emo101.gifסיכום שבועי../images/Emo101.gif

טוב אם כבר יש פה אנשים בואו ננצל את זה
שם: גיל: דמות אהובה בהאוס: עונה אהובה בהאוס: סרט השבוע: ספר השבוע: שיר השבוע: תוכנית\סדרת השבוע: ציטוט \ פתגם השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: תמונת השבוע: שבוע טוב וחג שמח

Wrath Within

New member
אולרייטי.../images/Emo11.gif

שם: גליה גיל: 18 דמות אהובה בהאוס: האוס(כמובן) וקמרון. עונה אהובה בהאוס: 1-2-3 סרט השבוע: "באטמן: האביר האפל" ספר השבוע:
אנל'א מהקוראים שיר השבוע: Murder by numbers - Police תוכנית\סדרת השבוע: האוס
ציטוט \ פתגם השבוע: "I believe that what doesn't kill you, simply makes you... stranger. ..." דבר טוב שקרה השבוע: הורדתי 6 ערכות נושא של הג'וקר לפלאפון D: דבר רע שקרה השבוע: עדיף לא לחשוב על זה כי בטוח אמצא משו משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין לדעת תמונת השבוע: =>

S H I F T Y

New member
סופ"ש נעים!

שם: שיר גיל: מתקרבת ל21
דמות אהובה בהאוס: קדי, וילסון, וכמובן שהאוס. עונה אהובה בהאוס: שלישית. סרט השבוע: השכן שלי טוטורו. סרט אנימה מקסים לחובבי מיאזאקי
ספר השבוע: מודה באשמה, לא קראתי השבוע כלום. ואני חובבת ספרים לא קטנה. שיר השבוע: Letter to Elise, של הקיור. תוכנית\סדרת השבוע: חברים! עושה מרתון לכל העונות. ציטוט \ פתגם השבוע: There is not a thin line between love and hate. There is --- in fact --- a Great Wall of China with armed sentries posted every 20 feet between love and hate. דבר טוב שקרה השבוע: אמא הזמינה אותי לסושי! דבר רע שקרה השבוע: - לא משהו מיוחד מדי. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ביקור קרובים בירושלים, פסטיבל אייקון, ואולי גיחה באחד הימים לחוף הים
תמונת השבוע: >>

S H I F T Y

New member
האמת שלא, אני בכלל לא אהיה מחר.

ככל הנראה אקפוץ ביום חמישי, אלא אם כן חברים ילכו בימים אחרים.

Word Up

New member
חבל, סרט טוב.

יש כמה קטעים שהיה אפשר לוותר עליהם, אבל חוץ מזה, הכל טוב.

Ronaldm

New member
עונה

שם: בני גיל: 27 דמות אהובה בהאוס: האוס עונה אהובה בהאוס: 4 סרט השבוע: שליחות קטלנית 4 ספר השבוע: קציצות שיר השבוע: ככלות הכל והתמונה תוכנית\סדרת השבוע:הישרדות ציטוט \ פתגם השבוע: קח הכל בסבבה ותרגיש כמו עלי בבא דבר טוב שקרה השבוע: חברה שלי באה לבקר אותי מאילת דבר רע שקרה השבוע: חברה שלי חזרה לאילת משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: נקבל 12 אלף שקל תמונת השבוע: מוותר

../images/Emo97.gifמסכמשת פה פעם ראשונה ../images/Emo13.gif

אני כ"כ הולכת להדפיס את התמונה הזאת על חולצה LOL שם: תמר גיל: הו נואוז דמות אהובה בהאוס: האוס דהה.. עונה אהובה בהאוס: שלישית. והסוף של החמישית. סרט השבוע: חנות קטנה ומטריפה
ספר השבוע: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה XDDDDDDDDDDD שיר השבוע: By the sea מהפסקול של סוויני טוד
תוכנית\סדרת השבוע: האוס ציטוט \ פתגם השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: לא הרגשתי טוב בחמישי וזה נתן לי יום חופש. דבר רע שקרה השבוע: בית ספר. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: המון חופש
. ובנדוד בא למרכז ורוקי באייקון וייאי
תמונת השבוע:

טוב עונה בעצמי.. עם ספוילר לעונה 5 ../images/Emo58.gif

שם:נעה גיל:17 וחצי דמות אהובה בהאוס:האוס ו13 עונה אהובה בהאוס:4 סרט השבוע:לא יאצ לי לראות ספר השבוע:ההסכם/ג'ודי פיקו שיר השבוע:ארים ראשי/שי גבסו תוכנית\\סדרת השבוע:כמובן שהאוס.. אבל גיליתי גם את GLEE ובינתיים זה ממש חמוד ציטוט \\ פתגם השבוע: דבר טוב שקרה השבוע:ההורים נסעו לחו"ל אז יש לי בית ריק לשבוע :) דבר רע שקרה השבוע:לא היה משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:פולין!! תמונת השבוע:

daniela21

New member
עונה

שם: דנה גיל: 27 דמות אהובה בהאוס: האוס :) עונה אהובה בהאוס: 1-3, אבל אם לבחור רק אחת.. אולי 3? סרט השבוע: אני עכשיו מתארגנת לסרט "שומרת אחותי" ויש לי הרגה שהוא יהיה נהדר. ספר השבוע: אין..! שיר השבוע: 74-75 תוכנית\\סדרת השבוע: האוס כמובן. עונה 6 ציטוט \\ פתגם השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: השבוע רק התחיל (-: אבל בגדול - חופשה מהעבודה !!! דבר רע שקרה השבוע: בינתיים אין וגם שלא יהיה.! משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיעבור בהנאה תמונת השבוע : זה הקינוח שאכלתי לפני חודש בהונגריה. חבל על הזמן :)

S H I F T Y

New member
מה הקינוח הזה?

נראה כמו ספגטי עם קצפת, מה שלא נשמע הכי טוב :) קראת את הספר "שומרת אחותי"? אומרים שהוא טוב. אני גם שואפת לראות את הסרט.

daniela21

New member
מחית ערמונים עם קצפת ורום !

זה באמת הרבה יותר טעים מאיך שזה נשמע. זה קינוח מאד פופולארי בהונגריה! והסרט.. נו טוב, התאכזבתי בגדול ! הסוף אמנם שונה (לא אספר כיצד), אבל ההרגשה שלי היתה שהסרט היה לא נעים בעליל.

yam1989

New member
מסכימה לחלוטין [לגבי הסרט]

הרגשתי צורך להגיד את זה, חברה שלי ממש נהנתה, ואני..הרבה פחות. הייתה לו אווירה ממש קודרת, לא?

daniela21

New member
בדיוק מה שאני הרגשתי

המשחק היה מצויין, אבל לא הרגשתי בתוכן מעניין, אלא יותר בתיעוד קודר של חולת סרטן. אמנם גם עם דברים כאלה צריך להתמודד בחיים, אבל עם כל הכבוד, אם זו היתה הפואנטה של הסרט, הייתי מוותרת והולכת לסרט קצת יותר קליל ואופטימי.

Word Up

New member
אי אפשר לצפות מהסרט לקליליות ואופטימיות.

קראת את הספר?

yam1989

New member
אני קראתי את הספר..

וחלק נכבד מהעלילה עוסק בהתלבטות של אנה והמשפט שלה וכל זה,נושא שכמעט הושמט בסרט.

daniela21

New member
קראתי,

והסרט היה ממש שונה מהספר. הרבה קטעים בספר הפכו שוליים בסרט וההרגשה היא שהסרט פחות עסק באנה, אלא במחלה הסופנית של אחותה. ולמה אופטימיות? כי קראתי בתקציר של הסרט שהסרט מרגש, מצחיק ועצוב. אנשים כתבו בביקורות שהסוף שונה מזה של הסרט, אז ציפיתי כנראה לסוף טוב וגם לכמה קטעים מצחיקים ואולי גם לאופטימיות כלשהי, דבר שהיה זניח, אם בכלל.

S H I F T Y

New member
קצת מאכזב לשמוע לגבי הסרט,

אם כי למיטב ידיעתי זה לא שהספר נחשב קליל ואופטימי. אני אשקול אם לראות, אולי אין טעם להוציא עליו כסף לקולנוע. אולי עדיף להוריד. הקינוח לא נשמע בדיוק הכוס תה שלי, אבל אם את אומרת... על טעם וריח

למעלה