סיכום שבועי

yam1989

New member
באיחור אופנתי.. ../images/Emo3.gif

שם: גיל: דמות אהובה בהאוס: עונה אהובה בהאוס:בינתיים השישית טובה. אהבתי את השלישית. סרט השבוע:ראיתי אתמול את "שומרת אחותי", ו..לא התלהבתי יותר מדי. אז זה לא ממש "סרט השבוע" של שבוע שעבר, אבל זה מה יש
ספר השבוע:"דמדומים"- סטפני מאייר. שיר השבוע:שירים ראנדומליים בגלגלצ תוכנית\סדרת השבוע: ציטוט \ פתגם השבוע: דבר טוב שקרה השבוע:הייתי באירוסין של חברה טובה. דבר רע שקרה השבוע:אני מנעיחה שהיו רגעים שפשוט מתי משיעמום. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: תמונת השבוע: שבוע טוב וחג שמח!
שבוע טוב וחג שמח

באיחור...

שם: הילה גיל: 18 דמות אהובה בהאוס: האוס עונה אהובה בהאוס: 2 אולי 3 סרט השבוע: the producers ספר השבוע: שומרת אחותי שיר השבוע: Kim Larsen - This is My life http://www.youtube.com/watch?v=1KXNHcDRvgE תוכנית\סדרת השבוע: Lie To Me ציטוט \ פתגם השבוע: "תדגמו את עצמכם מכף רגל ועד כף ראש" / "בקיטבג אחד תשימו 60 קסדות בקיטבג השני (מחשב כמה זה 69 פחות 60) תשימו פחות! " אחח אין כמו משפטי סמל
דבר טוב שקרה השבוע: סיום הקייטנה/טירונות ותפסתי אוטובוס כי הנהג עצר לדבר עם חבר. דבר רע שקרה השבוע: הכל דבש משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: פרק מפוצץ של האוס בעונה 6. תמונת השבוע: אני מאמינה שזה יהיה התמונה של גלעד שליט.

למעלה