עבודות תחזוקה במערכת המסרים

../images/Emo101.gifעבודות תחזוקה במערכת המסרים

גולשים יקרים, בשעות הקרובות תערכנה עבודות תחזוקה יזומות במערכת המסרים. אי לכך, מערכת המסרים לא תפעל בשעות הקרובות. מטרת עבודות התחזוקה היא לפתור את התקלות השונות המתרחשות במערכת המסרים לאורך הבוקר. אנו מקווים כי בסיומן תוכלו לחזור ולהנות ממערכת המסרים החדשה והמשופרת. תודה על הסבלנות וההבנה, צוות הנהלת הפורומים

X יו יו S

New member
תעשו לי רשימה של הבנות

כי הרבה בנים שכחתי אני לא רוצה לחשוב כמה בנות אני זוכרת אני רוצה לעלות את את המשחק שלבנות מהר כי בטח מתי שתתחיל העונה לא יהיה לי כיף להיות פה

adii1201

New member
../images/Emo26.gif

לינט ברי גבי סוזן אידי רנה קת'רין מרי אליס יאנג ג'ולי מאייר קארן מקלאסקי דניאל ואן דה קאמפ חואניטה סוליס סיליה סוליס פני סקאבו קיילה פלישיה טילמן איידה גרינברג בטי אפלוויט אנג'י בולן דילן מייפייר בת' יאנג מרת'ה הובר סטלה ווינגפילד (אמא של לינט) מונה קלארק שאו מיי נורה (אמא של קיילה) אלמה הודג' יאו לין סופי ברמר (אמא של סוזן) גלוריה הודג' (אמא של אורסון) חואניטה סוליס (אמא של קרלוס) רוברטה סימונס (אחותה של מקלאסקי) מיצי קינסקי (השכנה המעצבנת) רובין גלאגר (הרומן של קת'רין) נינה פלטשר (הבוסית של לינט) פיליס ואן דה קאמפ (אמא של רקס) קרולין ביגסבי אן שילינג אליסון סקאבו (אמא של טום) נראה לי שאלה המשמעותיים
וגם לא כי יש פה ילדות

darklighter

New member
תודה../images/Emo24.gif../images/Emo58.gifמש"ש../images/Emo190.gif

רנה הזו גדולהXDDD השכן החדש ממש שווה
|ריר|
לינט הפכה לבלתי נראית עכשיו?

adii1201

New member
בבקשה../images/Emo24.gif

מסכימה
ולינט כמעט תמיד הייתה בלתי נראית, עד שמארק נזכר שלפליסיטי יש את הכישרון הכי עצום בסדרה הזו

snavgm

New member
יהה- תודה!../images/Emo140.gif# מתרגשת..../images/Emo23.gif../images/Emo58.gif

when i said coffeee.. you DID KNOW i meant sex?! רנה הזו.. אין עליה!

adii1201

New member
These housewives are desperate?../images/Emo6.gif

דונט דיי גט אינאף מהרמיזות הלא עדינות בעליל?

snavgm

New member
ורמז שמתגעגעים אליה בדספרט? יאללה ביקור בליין

למעלה