ועל פליסטי הוא אומר-
אשתו של מייסי היא השחקנית פליסיטי הופמן, המוכרת בעיקר בדמות של לינט מ"עקרות בית נואשות". יש סיכוי לראות אתכם משחקים יחד? "זה בהחלט יכול לקרות, אבל אנחנו מאוד נזהרים מלשחק יחד. אנחנו מנסים לעשות את זה לעתים רחוקות מספיק, כדי שזה יהיה מיוחד. כרגע, אני לא חושב שאשחק אי פעם 'בעקרות בית נואשות'. פליסיטי יכולה אולי לשחק ב'חסרי בושה', אבל אני לא יודע מה היא תעשה שם, אשתי היא בעלת דם כחול". איך אתה יכול לתאר אותה? "איך אני יכול לתאר אותה?" הוא שואל מופתע ועונה אחרי שתיקה ארוכה: "יש לה טעם רע מאוד בגברים. מעבר לזה, אני יכול לתאר אותה כדבר הטוב ביותר שקרה לי בחיים. יש לנו נישואים מדהימים, היא אמא מדהימה. היא כל כך אמיתית עם הילדות שלנו, כנראה שזה תפקיד שאחד ההורים צריך לקחת. היא רואה את הילדות שלנו באופן בהיר, כלומר, היא רואה אותן לא רק כמו שאנחנו רוצים שהן יהיו או כמו שאנחנו מקווים שהן יהיו יום אחד - אלא כמו שהן כרגע. "לפליסיטי יש חיים מלאים, לוח זמנים עמוס ועדיין היא מוצאת זמן לעשות את הדברים הכי מגניבים עם הילדות. היא גם מוצאת זמן להיות נחמדה אלי. אני לא יודע איך היא עושה את זה". נכתב שהיא הכינה לך עוגה בסוף העונה הראשונה של "חסרי בושה", גם אתה אפית לה משהו בסוף העונה של "עקרות בית נואשות"? "היא אכן הכינה לי עוגה בסוף העונה. האמת, שום דבר לא יכול להיות רע כשיש עוגה בסביבה. עוגה היא תמצית הטוב. אני לא אפיתי לה, אבל בהחלט קניתי לה טבעת יקרה". בישראל, "חסרי בושה" ו"עקרות בית נואשות" משודרות בערוצים מתחרים. אתה חושש מהתמודדות הזאת? "פליסיטי ואני אוהבים להיות יחד בטלוויזיה. בארצות הברית הסדרות שלנו משודרות באותו ערב, אבל לא באותו הזמן, כך שאפשר לראות את שתיהן. אני אוהב את הסדרה שלה והיא את שלי. אין לאף אחד מאיתנו ממה לחשוש, בסך הכל אנחנו בני מזל".*