"עד העונג הבא"

0mroosh

New member
../images/Emo101.gif"עד העונג הבא"

באוסף הכפול של המכשפות, ישנו ביצוע [בדיסק השני] של "עד העונג הבא" מערב לזכרה של ענבל פרלמוטר,רק אתמול שמתי לב שרונה מבצעת חלק מהשיר [יחד עם שארית המכשפות, אסי לוי ודנה ברגר]..
הבעיה היא, שאני לא מצליח לזהות את הקול של רונה, אולי כי הוא צעיר נורא שם [ההקלטה מ97', זה אומר שהיא הייתה בסביבות ה19 שלה], ואולי גם מפאת יתר לסביות בשיר אחד [אני לא טוען לאי יחודיות בקולה של רונה, זה פשוט מקשה]. מי שמכיר את הביצוע,
...
בנוסף, נפתחה קומונה למאיר בנאי [עדי, אל תגידי שאני לא מסמפט אותך
]. אתם רשאים לבקר בה ולשנות את העולם
. ערב נעים!

noa08128

New member
תשובה..

אם זה השיר שבו כל אחת מבצאת בית... אז רונה הראשונה אם אני לא טועה...:)

noa08128

New member
אם אני לא טועה

שמעתי שוב שמעתי את השיר והיא לא שרה שם אלא רק מלווה פה ושם בקולות...

noa08128

New member
כמו שרשמתי

היא מלווה בקולות... איפה שמעת אותה שרה חצי בית?

0mroosh

New member
לא אמרתי ששמעתי,

שאלתי. אם היא הראשונה, אז זו ההיא ששרה חצי בית? כי אחרי חצי בית, דנה ברגר שרה.
זה משגע אותי. אני מתקשר לרונה.
או שאשלח גלויה.

noa08128

New member
אכן

כן.. אבל אז היא הייתה סתם צעירה אז לא נתנו לה כלום...

galvin

New member
אולי תפסיק להציק לילדים, ותתעסק עם

שכמותך ובגודלך?

עומר...../images/Emo9.gif

כפרעליך...
באתי להפגין את אהבתי גם כאן...
נ.ב: אני מתנצלת שהתפרצתי ככה לפורום אבל עומר סיקרן אותי... אני מבטיחה לנסות לעשות שיעורי בית בנושא... (אני מאוד אוהבת את השירים שאני מכירה של רונה ומאוהבת קשות בגירסה שלה ל"כולם יודעים" של אהוד בנאי אבל בינתיים אני לא מכירה ממש הרבה... ההתמכרות הקשה מאוד שלי היא לאומנים אחרים...) אבל, עומר יעזור לי...
נכון עומר
לילה מקסים לכולם
אני מאוד מקווה שאתם נהנים בהופעה...

אהה ושכחתי...

שלא תגידו שאני פולשת שלא מכירה את רונה בכלל [עומר הס
] רציתי לספר לכם שכשהכרתי אותה לפני כמה שנים התאהבתי (שמעתי אותה כצפוי ב"ילדי הלילה" עם אהוד- יש לי חולשה למשפחה
) וזהו, עקבתי אחריה קצת אבל משום מה זה עבר לי וחזרתי לקבועים שלי (תיקון- מעולם לא עזבתי אותם פשוט... טוב נו, עזבתי אותה...
) וכשהיא הוציאה את האלבום החדש מאוד אהבתי את "מבול" בעיקר... ואת "לנשום בספירה לאחור" ותכננתי לקנות אותו אבל לא יצא לי כי היו לי התחייבויות קודמות...
בקיצור, אני מקווה לתקן את זה בזמן הקרוב... שוב שיהיה לכם לילה מקסים...
אני מבטיחה לא להפריע יותר להיום...

bזוהר

New member
היה...אממ, די מוזר האמת

הייתה הופעה לא משהו בעיניי. אבל לא נורא, יש גם כאלו:) תודה על ההתעניינות בכלאופן...:)

../images/Emo9.gif

איזה מזל שיש הופעות כמעט כל שבוע....
[את מדברת עם בחורה שמכורה להופעות מסויימות... יש אומנים שראיתי בערך 20 פעם את אותה הופעה שלהם... ולא, זה לא שיעמם אותי בשלב מסויים...
] אז... פעם הבאה...

למעלה