"עד העונג הבא"

bזוהר

New member
כן, גם אני

ראיתי המון הופעות של אותו אומן, וכל הופעה שונה ומיוחדת במינה... אני הולכת להופעה ביום חמישי במרתף10 אגב, מי בא?:)

האמת שיכול להיות...

כבר ממש בא לי על הופעה המון זמן ומשום מה ההופעה הכי קרובה של מישהו מהאומנים הקבועים שלי היא ב-20 לחודש...
אז אם יהיה לי רכב כנראה שאני אבוא... את הולכת
לא היית ביום חמישי האחרון

bזוהר

New member
את מדברת על אביתר?

אני הולכת להופעה של אביתר ב20 בבארבי וכן, אני הולכת לרונה, והייתי ביום חמישי האחרון חח :)

כן...../images/Emo9.gif

אני מדברת על אביתר...
האמת שעוד לא החלטתי אם אני הולכת אליו ב-20 או ב-25 כי ב-25 הוא מופיע בקיוז'ה שזה 10 דקות נסיעה מהבית שלי... כמו שאני מכירה את עצמי בסוף אני אהיה בשתיהן אלא אם כן אחיו הגדול יופיע באחד מהתאריכים האלה ואז אני אלך לשניהם...

0mroosh

New member
../images/Emo7.gif [אני בכיין בזמן האחרון..]

את הולכת להופעה של אביתר ב25[ב20 זה בבארבי, ב25 זה בקיוג'ה...תשנני!]. למה אני יודע את זה?
תלכי לרונה בחמישי! [אם לא, אז לאיריס פרחי בשלישי.ד"א, מי שרוצה, יש לי 2 כרטיסים (היא רוקיסטית במעטה של פרחה)].

חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

האמת שבא לי על הופעה של שרית חדד... אתה רוצה לסדר לי עומר
הבנתי שיש לך קשרים...
סתם, סתם מותק... תודה שתה אוהב אותי..
[יותר התחנפות מזה אני לא יכולה לתת...]

0mroosh

New member
תה אוהב את כולנו.

קמומיל. |תה| איריס פרחי, השם מטעה לפי מה שהבנתי, בכל אופן, לא צריך! קחי קקי עזים ופסלי מצדי. אהה כן, גם אני אוהב אותך [ותה
],

0mroosh

New member
ולגבי שרית חדד אל תצחקי!

הייתי בן 8 ואחותי התאכזרה, איכס, אפילו הרגשתי את הציץ של שרית חדד [יש לה קעקוע גרוזיני של ורד.. אל תגלו..
]. אני חושב שהיא הייתה שלב מכריע למדי בהתבגרות המינית שלי. אני נראה נהדר ויש לי פרחה עם מרצדס לים.
[יותר מזה אני לא יכול לספר..
]. --- כבר אמרתי שאני נורא בוכי? קאפי עומד למות, אני מוציא את תסכוליי ע"י אמוטיקונים [אני לסבית! אמרתי אמוטיקונים.פוי, תירו בי
].

0mroosh

New member
נעים מאוד. מי את? ../images/Emo2.gif

וואו, נרטבתי. ברוכה הבאה!
פסיכופטית
תהני.

למעלה