שאלה לד"ר סובחי

kobi 27

New member
שלום לך../images/Emo91.gif

קודם כל ברכות על הניתוח. אני נותחתי ע"י ד"ר אבינוח לפני 5 שנים ואין לי מושג איך את מסוגלת לאכול כפי שפירטת. בכל מקרה את אמורה לחלק את הכלכלה שלך למנות קטנות לאורך היום כולו. הצרה של הטבעת עושים בד"כ לאחר חודש ולא מוקדם יותר על מנת להניח לקיבה להרפא ממהלך הניתוח וכן מעצם הנחת הטבעת. אני מאחל לך המון הצלחה וירידה מבוקרת במשקל. קובי

רחל מאי

New member
../images/Emo101.gif שאלה לד"ר סובחי

ד"ר שלום עברתי ניתוח ב 16/01 בביה"ח סורוקה אצל ד"ר אבינוח, הניתוח עבר בשלום והכול היה 10 בהתחלה כעבור שבוע החצי הכל השתנה התחלתי להרגיש רעבה כול הזמן הלכתי לדייאטנית קיבלתי תפריט קלת קלוריות, ואני עדיין לא שבעה, (אני לא הולכת לפי התפריט שניתן לי) ואני כן אוכלת אוכל רגיל שזה כולל מזון מוצק, כלומר ניסתי לחם, במבה ציפס, קצת פציה אני יודעת שמטרת הניתוח הוא בעצם להוריד מהכמויות וכמובן לשכוח מכל הבצקים והדברים המשמינים האלה, הבעיה היא שאני במשך היום כמעט לא אוכלת ואז לקראת אחה"צ אני נתקפת ברעב, מה שכן אני יותר רעבה מלפני הניתוח, אני לא מרגישה בכלל שעשיתי ניתוח, והדבר שחששתי מכול שאני עוד יעלה במשקל למרות הניתוח, האם יש אפשרות לסגור את הטבעת כבר עכשיו למרות שאין עדיין חודש, האם זה בכלל אפשרי??????? אודה לך אם תתיחס לשאלתי כי אני כבר מיואשת כול יום אני מבטיחה לעצמי שהיום אני לא יגע בכולם שאינו חלק מהתפריט אבל אני נשברת ואוכלת והכי מעצבן שאין שום תופעה שלילית שתגרום לי לוותר על הניסוי הזה הכל עובר חלק וזה נראה לי לא תקין ביכלל, שאלתי השניה איך זה שלא קורה לי כולם מבחינה רפואית כשאני אוכלת דברים שלמעשה אינם אסורים כלל אבקש תשובה בהקדם האפשרי תודה מראש

למעלה