שאלות ובקשות-לפה

אני אקרא לזה

כמו שמגיע לזה שאני אקרא לזה כי זה מה שזה . זה שכמה פקצות מפגרות כמוך וכמו עוד כל מיני ילדודס שרואים את זה וכוכב נולד מתלהבים זה לא אומר שזה רמה גבוהה . אני ואבא שלי ראינו תתוכנית והסכמנו שזה זבל רציני .

GaL y PoNcHo

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo218.gif סליחההההה

תקשיב לי טוב אף אחד לא מכריך אותך לראות את הסידרה עם לא בא לך לראות ואתה לא רואה

מ א מ י2

New member
לפחות טהור ../images/Emo219.gif

אתה לא חייב להסתכל. לך תראה איזה.."מבט לכסף"
.

רואים מי קהל היעד של התוכנית

ילדות וילדים אהבלים כמוך בני 15 שרואים את זה וכוכב נולד . לא סתם זה אחד אחרי השני .

מ א מ י2

New member
שאד אפ ../images/Emo219.gif

קודם כל,אני בת 11. אהבל תקרא לך,לשכן שלך ולנעלי הבית שלך. אתה לא חייב לפרסם את הדעה שלך,פורום זה לא נועד לכך. הפורום נועד לדיבור על התוכנית,הפצת מידע וכל דבר שקשור. כוכב נולד זוהי תוכנית ריאליטי בסה"כ,שמפרסמת כוכבים ובכלל מביאה לנו וכמה וכמה כוכבים לעולם התרבות שלנו. מועדון לילה היא תוכנית קומית,שנועדה לאנשים שאוהבים לצחוק. לא כמוך. אז-צא מפה. וסתום ת'פה מיד.

moton

New member
אממ סליחה

אתה לא חייב לאהוב את התוכנית, אבל אם בא לך לנהל דיון כמו בנאדם אז תרגיע את המילים שלך.

randu

New member
קרעת אותי!

"פור גרביץ'"..? אתה רוצה להישמע מבין? אני חבר אם אתה באמת יודע מה זה אומר!
אנחנו אוהבים את התוכנית הזו,היא מצחיקה אותנו, וגורמת לנו להעיבר את סופה"ש בכיף ובהנאה! (נשמע פאקצי,נכון?) אז לא נאה לך-אל תראה!

בד"כ מצלמים ביום רביעי..

בשעות הצהריים עד הערב והתוכניות שצלומו משודרות בימי חמישי ושישי.. אגב, מישהו הלך היום לצילומים?.. מי הארוחים? מי הפאנל?

אני הלכתי של מחר מיה רמי ואביעד

האורחים ספי ריבליין ומלי לוי לא יכולה להגיע של יום שישי עופר אורי ונראה לי שוב רמי עם מרלית וגל אוחבוסקי

נצל"ששששששש../images/Emo65.gif

מחר יש לאח שלי בר מצווההההההההההההההה
מזל טוףףףףף קולולולולו

למעלה