שאלות ובקשות

• פותח הנושא eb18
  • פורסם בתאריך

eb18

New member
האוס-עונה 2

מישהו יודע איזה פרק הגיעו בארה"ב? יש שמועות לפרק 10, ויש עכשיו פגרה בת חודש.... משהו מזה נכון?

אן בל

New member
Our house,in the middle of our

street תגידו..מישהו יודע אם יש בארץ די.וי.די של העונה הראשונה?..ואם כן, יש באוזן או ספריות וידאו אחרות? או שזה רק למכירה

Nagini Potter

New member
שאלה..

כמה פרקים יש בעונה השנייה? והאם כולם כבר שודרו בחו"ל? תודה מראש..

belle21

New member
די.וי.די של האוס

האמת שאין לי מושג... אבל גם לא נראה לי שיש. הסדרות היחידות שיש להשכרה/ מכירה בחנויות כאלה, הן רק סדרות כמו "חברים", "סיינפלד" וכאלה. אני אשמח אם אני טועה... ועד אז- יום טוב!

eb18

New member
שמעת לא נכון

לצערי יש רק 2 עונות עד עכשיו, עונה ראשונה שודרה בערוץ 3 , עונה 2 תעלה כנראה במרץ -אפריל, היא כרגע משודרת בארה"ב, אבל איך שזה נראה כרגע, הסדרה זוכה לשבחים(ופרסים-גלובוס הזהב), מה שמבטיח עונות נוספות

pink panther 8

New member
כמה פרקים אני לא יודעת אבל...

אני חושבת שהם עוד לא סיימו לצלם את העונה השנייה. כרגע הם בהפסק של משהו כמו חודש הם יחזרו לצלם את העונה השנייה מפרק 11 בתאריך ה-7.2... לבנתיים שודרו בארה"ב 10 פרקים... מקווה שעזרתי...

pink panther 8

New member
כה אני חושבת

אני לא ממש בטוחה הם בהפוגה של חודש מהפרק העשירי לפרק האחד עשרה... יש כאלה שאומרים שזה בכדי לבדוק אם כאדי לצלם עוד עונה של האוס.... אני לא בטוחה עם הם עוד עדיין מצלמים או שהם פשוט החליטו להפסיק לשדר בשביל לבחון את הרייטינג או משהו כזה....

noonie

New member
קצת סדר בעניינים...../images/Emo44.gif../images/Emo222.gif

באמריקה שודר עד פרק 10, ההפסקה שיש עכשיו היא בגלל שאמריקן איידול התחיל, ובשלבי האודישנים התוכנית היא שעתיים- עוד שבועיים עוברים לשלב של הוליווד וחוזרים לתוכניות של שעה- ואז האוס יחזור (!) עד כמה שאני יודעת הם אמורים לסיים לצלם את כל העונה באפריל, זאתומרת שהם עדיין בצילומים, ובינתיים הרייטינג מעולה (זאת הדרמה הכי נצפת של הרשת!) אז אין שום סיכון שלא תהיה עונה 3.

ליזIש

New member
איפה אפשר לראות..

איפה משודר בטלוויזיה חוץ מערוץ 3 הסידרה האוס...?

pink panther 8

New member
כדי לראות את הפרקים של העונה ה2

את צריכה להוריד אותם מהאינטרנט בדרכים שאסור לציין אותם בפורום....

ובכן,

בפועל יש רק שתי עונות. שלוש עונות הוא המספר המתוכנן, כנראה. אבל זה לא אומר שלא יהיו עוד בהמשך, אי אפשר לדעת

אממ, לא נראה לי שיש בארץ

אפשר להזמין דרך האינרנט אם יש קרובים באמריקה או משהו כזה [ויש סיכוי קלוש שכן קיימים כאלו שעושים משלוחים גם לכאן, אבל אני לא כ"כ מבינה בזה]

אן בל

New member
תודה על התשובות..../images/Emo13.gif

זהו,ראיתי שקיימות הקלטות..(או די וי די, מה שזה לא יהיה..) אבל באמת תהיתי אם הגיע לארץ. טוב אולי עוד יגיע(?)..

למעלה