שאלות, זיהויים, בקשות

ilyagr

New member
בקשה ללינק להורדה או שם...

אני מחפש ולא מוצא גירסת דאנס של זמרת לשיר של היהודים "לא שלחת לי אף אחד". תתנו לי בבקשה לינק להורדה או שם מלא של הגרסה. תודה!

Jackpot

New member
שאלה

שמעתי אתמול שיר...זה קצת בעיה לתאר אותו אבל אני אנסה בכל זאת... הקצב שלו הוא שילוב של דאנס ומשהו בסגנון שחורה... הזמר לא ממש שר הוא יותר עושה קולות..וזה נשמע ממש מצחיק מישהו מזהה?

גואששש

New member
עזרה בבקשה

יששיר דאנס כזה שהולך במועדונים..ממש יפה.. בחורה שרה והמילים : what you make me feel...im just nneded for you love..משהו כזה... מישהו אולי יודע של מי ואיך קוראים לשיר?

nightfairy86

New member
זיהוי ../images/Emo79.gif

שמעתי את השיר הזה כבר כמה פעמים ב99ESC, זה מין דאנס רגוע כזה, קול של בת. וקשה להבין מה היא אומרת... יש משפט כזה if i'll make it.... i will see it's broken והשם של השיר/אמן זה - late night ואז יש עוד איזה מילה. מישהו מזהה??

SummerNightCity

New member
לא דעת למה, זה נראלי שזה סקסי צ'רי.

Tools.Feat.lba-Sexy Cherry [ולא בגלל שהתמכרתי לשיר הזה. הוא באמת מהמם.
]

nightfairy86

New member
לא...

זה שיר כזה שלא ממש מבינים מה היא אומרת, היא צרודה כזאת.

טאוצ

New member
איך משיגים את השיר ...

של ג'ואל עם די גי דודי שרוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

גרוזיה

New member
טאוצ גם לפה הגעת???

גם אני מחפש את השיר החדש שלה נקווה שנמצא בפורום הזה????????

מה יש לכם???

dudi sharon feat jouel feel it dudi sharon feat jouel whY ' קטעים נדירים מומלץץץץץץץץ!!אמיול ובקאזה דרך אגב יש לג'ואל הופעה אצל עופר ניסים בסקוויז בפורים!!!

The Real Ali g

New member
מחפש שם של האוס....

הנה הלינק שפרסמתי בפורום זיהוי שירים ואחרי זה ראיתי שיש את הפורום המצוין הזה! תודה מראש לעוזרים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=344&msgid=73045351

The Real Ali g

New member
הנה כמה מילים מהאוס....

i want to hear you scream, scream for me tonight,scream for me america, scream for me united kinkdom,scream for me germeny i want to hear scream milions of voices

ice 007

New member
עדכנוני...

שלום לכולם... בתור חובב האוס ודאנס בגלל הצבא לא יצא לי להתעדכן על ההאוסים החדשים שיצאו לאחרונה ...אשמח עם תעדכנוני.

כמה עוד

New member
זיהוי...

שיר של בחורה עם קול קצת גברי כזה... זה הולך משהו כזה: oh why oh why oh why la la la la la lies תודה

למעלה