שאלות, זיהויים, בקשות

IdanOhh

New member
2 זיהוייים של האוסים....

הראשון הוא האוס עם המילים : u know i love ya just ... ועוד האוס . אני לא זוכר מילים אבל אני זוכר את המנגינה הצורמת של משפחת אדמס מופיעה בזה ... אם למישהו יש מושג תודה !!!

Buba88

New member
זיהוי...

nothing in the world can change the way i feel for you אם יש טעויות אז סליחה זה מה שאני זוכרת תודה מראש למזהים!

IdanOhh

New member
היי לא ראיתי את השרשור זה זיהוי !!!

גרסת ההאוס רמיקס לשירים My Humps ו Lose Control של מיסי אליוט אתמול שמעתי את זה במועדון גרסת האוס !

juggernaut

New member
AC7

מישהו מכיר? פעם היו לי איזה 3 מגה מיקסים שלהם הם משלבים המון דאנסים ביחד זה יוצא משהו כמו שעה+ לכל מגה מיקס שווה ביותר

MizzyTheCat

New member
עזרה בזיהוי 2 שירים!!! ../images/Emo108.gif

הראשון, אני די בטוחה שזה חידוש כי הוא נשמע ממש ממש מוכר אני רק לא מצליחה להיזכר, זה הולך ככה: i do anything to get you into my world i know how you feel.... over and over... והשני: come and give me just a chance i can watch you dance baby get into the groove i can watch you move baby you will sing to me like a shining star but i rather do you on the backseat of my car זה הכל! מקווה שתוכלו לעזור! אה, אגב, הראשון זה זמרת והשני זה זמר... תודה לכולם!!

זיהוי (מצורף קטע)

היי... אני מצרף פה קטע של טראק, מצטער שהאיכות גרועה אבל מי שמכיר את זה בטוח ידע לענות לי. צריך להוריד את הקובץ ולשנות אותו מMID לMP3 מי שמסתבך עם ההורדה אז איפה שרשום לכם בכותרת "מצורף קובץ MID" אז תעמדו על זה עם העכבר, כפתור ימני ולבחור ב"שמירה בשם" תודה!

למעלה