!FightFightFight

HagarStar

New member
פראמור של AWKIF../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

לפני שהם נהיו פתאום מוכרים וכל פקאצה מהשכבה שלי מזמרת לה את מיזביז ואז עוד שואלת אותי אם ישלהם עוד שירים חוץ מזה!@#@#^$&#$%@#%$$& [כןכן, זה קרה] אבל בתור אלבום, ריוט! for sure

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifפארמור של AWKIF../images/Emo23.gif

דהה
משם הכרתי אותם, משם התמכרתי אליהם. בכלל [כמעט] תמיד האלבומים הראשונים של הלהקות יותר טובים. כי זה כזה ממתי שהם מתחילים, חסרי נסיון כאלה שכל מה שאכפת להם זה ליצור מוזיקה, בלי כוונות זדוניות אחרות אהמכסףומסחוראהמ. חוץ מזה גם בתור אלבום אני מעדיפה יותר את AWKIF
אוה ושלא תבינו אותי לא נכון, אני לא אומרת שהם השתנו ממש בריוט, הם עדייו נושנשים כאלוD: וריוט הוא בהחלט אלבום טוב

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifבאמת שקשה לי להחליט ../images/Emo12.gif

אני ממש אוהבת את שני האלבומים.. אבל זה מבחינת אלבומים (שדרך אגב יש לי רק את ריוט כי אהמ... הגר... חחחחח) ובקשר לפראמור עצמם.. אני מעדיפה את פראמור של AWNIF

spring92

New member
וואו, אממ, פארמור של AWKIF

לול, שנים לא הייתי פה, ספק אם בכלל הגבתי פה אי פעם XDD

a k c

New member
../images/Emo109.gifפיי.. לא יודעת../images/Emo178.gif

בשני האלבומים שומעים איכויות שונות שלהם, אז קשה לי להחליט
.

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifאמ../images/Emo12.gif

אם הבנתי נכון [ורוב הסיכויים שלא, כי מה לעשות, אני אמה
] אז השאלה לא מתכוונת לאלבומים עצמם אלא לפראמור כלהקה

a k c

New member
../images/Emo109.gifנכון.

אבל השאלה הייתה פארמור של איזה אלבום, ובשני האלבומים שומעים איכויות שונות של הלהקה אז אמרתי שאני לא יודעת מה להחליט
. אני מקווה שהסברתי את עצמי יותר טוב ולא סתם חזרתי על עצמי

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifאני חשבתי שזה יותר להתנהגות של הלהקה../images/Emo12.gif

שיאללה, חזרת../images/Emo24.gif../images/Emo28.gif

איזה יפה
אז. אהמ. אני חושבת שפארמור של RIOT. מהסיבה הפשוטה ש.. לא יודעת. זה נראה כאילו יש להם הרבה יותר אנרגיה והכל והם נראים ממש ממש טוב.

וול,

הכרתי את פארמור מריוט, ולאחרונה התחלתי לשמוע גם את AWKIF. בינתים זה פארמור של !Riot.

למעלה