שלום- צריכה עזרה דחוף

mayjen

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif../images/Emo101.gifשלום- צריכה עזרה דחוף

שלום, לפני שבוע קניתי רכב בסכום כסף נכבד, אתמול במקרה גיליתי שהבחור שמכר לי את הרכב הוא סוחר רכבים, בכל אופן לקחתי את הרכב לבדיקה במכון (לפני שידעתי שהוא סוחר כמובן) והבדיקה יצאה כמעט מושלמת, הבודק אמר שהאוטו ממש כמו חדש!!!על סמך בדיקה זו החלטתי לקנות את הרכב!!!!!!!!!!!! כשגיליתי אתמול שהבחור סוחר זה מאוד הפריע לי כי אני יודעת שלסוחרים יש קומבינות עם מכוני בדיקה, היום הלכתי למכון אחר, באיזור שונה לגמרי וביקשתי שיבדקו את הרכב כדי להיות רגועה... בסוף יצא שאני ממש לא יכולה להיות רגועה, הרכב עבר תאונה ויש לו פגיעות שסי!!!!!!!!!!!!!!זה כל כך מעצבן!!!!!!!!!!!! הלכנו היום לשמאי הוא יגיש לנו את הדוח ירידת ערך שבוע הבא, בינתיים אני חייבת למצוא עורך דין טוב כי אני רוצה לתבוע את הסוחר ואת המכון בדיקה, יש כאן מישהו שיכול להמליץ לי על ע"ד טוב שמתמחה בתחום??? ניראה לכם שאני יכולה להוציא בתביעה את מלוא הסכום ששילמתי על הרכב???????? מקווה שתוכלו לעזור לי...

תשובה

חפשי עו"ד בתחום הנזיקין. בתביעות כאלו בד"כ נפסק פיצוי נגד המוכר, ולא במלוא שווי הרכב אלא בהפרש שבין ערך הרכב האמיתי למה ששילמת, בתוספת פיצוי בגין עגמת נפש והוצאות משפט. במקרים נדירים מאד בוטל החוזה והמוכר נדרש להחזיר את כל הכסף בתמורה להחזרת הרכב.

למעלה