מדריך לריטוש בפוטושופ:)

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifתודה רבה!

השקעת המון,אני בהחלט יכולה לראות. זה עזר לי קצת בלהכיר יותר את הכלים של הפוטושופ (כן,לא הכרתי את כולם עדיין
) תודה רבה!

ziqo10

New member
כל הכבוד!!!

על הידע האישי וההשקעה יישר כח! ההסבר פשוט ומתאים גם למתחילים! ניינה ממליץ לטגליינס כמדריך וללא הערות באמצע במידה וניתן! ziqo

Nienna17

New member
מזתומרת?

המדריך טוגלן כבר בכל מקרה. אולי התכוונת למדריך בדף אחד שלם בלי חלוקה להודעות?

נראה לי שלזה הוא התכוון

למרות שעדיף ככה כי אפשר לראות הערות של אנשים שלא הבינו ומתשובות אפש'ר ללמוד דברים שלא הוסברו במדריך.. אבל אם מעדיפים כקובץ אחד אין לי בעייה להוסיף אחכ

כל הכבוד וברואה הבאה [=

לראשון זה ממש אחלה.. כמה המלצות-את ההבהרות נסי לעשות פחות דומיננטיות..פשוט תפחיתי בהן.. וטיפש מרן חח :p -תשתמשי במרבשות יותר קטנות כדי שהעור יצא פחות חלק ויותר ריאליסטי כשאת עובדת..הערה ששמרתי גם לעצמי :) הצורה של הגבות יותר טובה משלי ויותר טבעית,אהבתי [=

smady by

New member
תודה!

בקשר למברשות - לא בדיוק הבנתי, להשתמש במברשות של כלי החותמת פשוט ביותר קטנות? מה זה משנה?

לא הבנתי כלום.

כלום כלום כלום. (ואני יודעת לרטש,רק בדרך אחרת...) כשאני עושה עם הפלסטר או החותמת זה עושה לי עיניים על הלחי :S (יש לי פוטושופ CS2)

בגלל זה על צריכה ללחוץ על ALT.

לחיצה על ALT והחזקת המקש עד שאת מגיעה לנקודה שאת רוצה "להעתיק" ממנה, ולחיצה על העכבר על אותו המקום פעם אחת. כנראה אין לך את הידע הבסיסי הדרוש למדריך, כי כלי הפלסטר והחותמת זה הא"ב של ריטושים. הנה מדריך קטן באנגלית לחותמת [הפלסטר עובד באותו עיקרון]: http://www.toxiclab.org/tutorial.asp?ID=116

כי המקור ממנו בחרת ולחצת ALT היה העיניים

כתבתי שם שצריך לבחור בחלק בעור..תקראי טוב ותביני היטב [=

Nienna17

New member
את יכולה ללכת למאמרים

יש שם מאמר על הכלי, ואולי זה יעזור לך להבין קצת את העניין.

ניסיתי גם! (חדשה פה!../images/Emo13.gif)

הנה ה"אחרי" שלי
עשיתי לפי המדריך (
) איך זה? (ריטוש ראשון)

למעלה