חח זה לא משנה. אבל יש לך את כל השירים בדיסק נכון?
S shaharyy New member 30/7/07 #18 ../images/Emo85.gif וואי מרגש ../images/Emo7.gif (באמת מרגש!) כל הכבוד!! ממש אהבתי!! תמשיכי כך!!!
T TheBlackParade New member 30/7/07 #22 וואו כל הכבוד!! 30 לא כותבים ומלחינים סתם שירים... יש להם אישהו עומק בשירים ובגלל זה הם כל כך איכותיים ולא כמו האמברלה הזה... מעניין את סבתא שלי שאת רוצה אותו תחת למטריה אוי והקטע הזה על הספא בחדר הרג אותיXD יש לי ת'קליפ המלא באמפי...
וואו כל הכבוד!! 30 לא כותבים ומלחינים סתם שירים... יש להם אישהו עומק בשירים ובגלל זה הם כל כך איכותיים ולא כמו האמברלה הזה... מעניין את סבתא שלי שאת רוצה אותו תחת למטריה אוי והקטע הזה על הספא בחדר הרג אותיXD יש לי ת'קליפ המלא באמפי...
T TheMarsArmy New member 30/7/07 #24 נפלא פשוט נפלא. אהבתי את הכיוון שהלכת איתו. מרוב שאני כל כך מסכימה עם כל מילה שכתבת פה אין לי ממש מה להוסיף. חולה עלייך!
נפלא פשוט נפלא. אהבתי את הכיוון שהלכת איתו. מרוב שאני כל כך מסכימה עם כל מילה שכתבת פה אין לי ממש מה להוסיף. חולה עלייך!
B BuddhaForScarlett New member 30/7/07 #25 ../images/Emo24.gif אני אצנזר את מה שאני רוצה להגיד לך לטובת כל התמימים בפורום
P PATD New member 31/7/07 #28 רק עכשיו יצא לי לקרוא את זה בדיליי ענקי וגם את כל שאר הניתוחים D: ממש ממש ממש אהבתי!!