מסדר נוכחות- מאי

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo102.gifמסדר נוכחות- מאי../images/Emo102.gif

סליחה על האיחור
שם: משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר? שיר/זמר/להקה ששלטו בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובא לכם להמליץ? סרט יפה שראיתם חודש שעבר? משהו שאתם מתכננים לחודש? חודש נפלא לכולם

m i c k e y 15

New member
מי מי מי../images/Emo102.gif

שם: מיכל מזרחי חח משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר?עגיל באף.. שיר/זמר/להקה ששלטו בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובא לכם להמליץ? אממ taking back sunday ו- useless id הם מעולים.. סרט יפה שראיתם חודש שעבר? מעודדות צמודות..חח אני פשוט חולה על הסרט הזה משהו שאתם מתכננים לחודש? כן..הרבה להתכונן לבגרות ולמתכונות..וגם טיול שנתי אדםם

LovE BuSTeD

New member
שלי

שם:חיה משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר?לא משנה שיר/זמר/להקה ששלטו בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובא לכם להמליץ?how you remind me-שיר חזקקקקקקק סרט יפה שראיתם חודש שעבר?אוי ראיתי מלא נערה בהפרעה היה חמוד משהו שאתם מתכננים לחודש?לא דעת..

HoFiT592

New member
../images/Emo9.gif

שם:חופית >.< משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר?מפגש ישרא בעזריאלי
שיר/זמר/להקה ששלטו בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובא לכם להמליץ? Panic! at the disco evanescence סרט יפה שראיתם חודש שעבר? האחרים.. ניקול קידמן
משהו שאתם מתכננים לחודש?אמממ...טיול שנתי, מסיבת פאניק,ועוד הרבה..

לושהה

New member
אנע../images/Emo166.gif

שם: יובל.
משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר? האמ..לראות היומן סופסוף!
שיר/זמר/להקה ששלטו בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובאלכם להמליץ? האממ..No Worries- McFly
סרט יפה שראיתם חודש שעבר? היומן
משהו שאתם מתכננים לחודש? לנסות להוציא ציונים טובים בכל המבחנים/=

Emo Kid

New member
|אבוקדו| אני ../images/Emo115.gif

שם: שחר משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר? אממ.. הייתי שלוש פעמים בעזריאלי, פעם אחת בדיזינגוף ופעמיים בשנקין..? חחח והכל בשבוע וחצי! שיר/זמר/להקה ששלטו בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובא לכם להמליץ? Taking Back Sunday, Funeral For A Friend, Fall Out Boy, Useless I.D סרט יפה שראיתם חודש שעבר? 50 דייטים ראשונים. משחקי ילדים. משהו שאתם מתכננים לחודש? לפגוש את שי

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo127.gif

שם: איילין משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר? אמממ כשחושבים על זה לא עשיתי כלום חודש שעבר
שיר/זמר/להקה ששלטו בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובא לכם להמליץ? שרה הדסון! סרט יפה שראיתם חודש שעבר? הדייטים הראשונים..סרט כזה חמוד! משהו שאתם מתכננים לחודש? ללמוד

לושהה

New member
OMG שרה הדסון!!

ישלה שיער אדום כזה נכון?.. חחח ראיתי אותה בפרק של 'פרויקט מסלול'

לושהה

New member
../images/Emo45.gif..גם אהבתי תסטייל שלה../images/Emo9.gif

ואת התלבושת ש..הממ..שכחתי ת'שם
עיצב לה

לושהה

New member
כן קווין!!

ובאמת תוכנית טובה.. ראיתי אצל חברה שלי תשלושה פרקים הראשונים בVOD ועכשיו התחלתי לראות גם בבית..מזל שיש את זה גם בyes..

למעלה