מסדר נוכחות- מאי

I LOVE BMSF

New member
אני!!=)

שם: לינוי כחול!! משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר? אממ..עשיתי לחברה שלי מסיבת הפתעה ועשיתי לה 3 כריות!!?.(באסטד סוד ומקפליי).. שיר/זמר/להקה ששלטו בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובא לכם להמליץ? אממ..השיר החדש של No Promises-Shayne סרט יפה שראיתם חודש שעבר? אפקט הפרפר משהו שאתם מתכננים לחודש? ל"ג בעומר כאילו דעעע!!?..הולך להיותל בן ****

אני

שם:רותי חח משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר?nothing... שיר/זמר/להקה ששלטו בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובא לכם להמליץ?סימפל פלאן!!! simpleplan!!!!! ואביב גפן!!!! סרט יפה שראיתם חודש שעבר?יש לה ביצים סרט טוב! משהו שאתם מתכננים לחודש?אמ... נחשוב על זה ונביא לכם תשובה בקרוב

bsn199

New member
אניאני

שם: נוי משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר? ממ..הייתי במחנה שלושה ימים שיר/זמר/להקה ששלטו בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובא לכם להמליץ? the used-the taste of ink שיר מעולההה סרט יפה שראיתם חודש שעבר? לא נראה לי שראיתי.. משהו שאתם מתכננים לחודש? לנסוע לתל אביב דחוף..!

Rowdy Girl

New member
[:

[העתק הדבק
] שם: קורלע משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר? המהמ%^$#%#$ בטוח היה משו/= רק שאני לא ממש זוכרת. הו כע O: אמרתי לאיזה ילד שאני אוהבת אותו. *
* וזה לא נגמר כמו בסרטים. שיר/זמר/להקה ששלטו בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובא לכם להמליץ? shayne ward
סרט יפה שראיתם חודש שעבר? המ/= שומדבר ששווה להמליץ עליו. משהו שאתם מתכננים לחודש? לא.

Bleed for Me

New member
../images/Emo127.gif

שם:דניאל משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר?כלום שיר/זמר/להקה ששלטו בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובא לכם להמליץ?פול אאוט בוי
סרט יפה שראיתם חודש שעבר?מת לצעוק 4 חביב משהו שאתם מתכננים לחודש?בגרויות ולסיים את הסרטים..

ליטלושי

New member
../images/Emo127.gif

שם: ליטל משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר? לא זוכרת שיר/זמר/להקה ששלטו בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובא לכם להמליץ? יש הרבה סרט יפה שראיתם חודש שעבר? ג'יגולו מת מצחוק 2...ענק משהו שאתם מתכננים לחודש? לקחת את אמא לסופשבוע בבית מלון לכבוד היומלדת שלה.. כע אני יודעת שאני מותק =]

אני!

שם: שרון משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר? מממ כלום נירא לי=\ שיר/זמר/להקה ששלטו בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובא לכם להמליץ?WE ARE SCIENTIST - Nobody move nobody get hurt ויש עוד המון סרט יפה שראיתם חודש שעבר? יש לה ביצים, רק בן אדם[סרט בספרדית], הג'יגולו מת מצחוק 2 משהו שאתם מתכננים לחודש? ממ כלום

shanibu

New member
שני ../images/Emo9.gif

שם: שני משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר? הממ.. כלום? שיר/זמר/להקה ששלטו בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובא לכם להמליץ? מאט וויליס ו dance dance של פול אאוט בוי סרט יפה שראיתם חודש שעבר? 50 דייטים ראשונים משהו שאתם מתכננים לחודש? לוידעת.

גם לך לפעמים קורה שאת באה לכתוב...

מילה שמתחילה ב-ש' ונגמרת ב-י' ואת רושמת שני?! [או שזה ככה רק אצלי?!
]

busted4ever

New member
קלר

משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר?מממ הייתי בהוד השרון ואמריקאים אמרו לי שאני HOT ^^ שיר/זמר/להקה ששלטו בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובא לכם להמליץ?בלי ספק-panic at the disco סרט יפה שראיתם חודש שעבר?- משהו שאתם מתכננים לחודש?יותר מידי [: יש גם יומהולדת וגם בגרוית

שיאו שנים לא הייתי פהה!!

שם: שני
משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר? נסעתי לאילת והייתי בטיול של הצופים
זמר ששלט בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובא לכם להמליץ? JESSE MCCARTNEY
סרט יפה שראיתם חודש שעבר? GRIND אויש סרט שולט!! ראיתי אותו פולל פעמיםם!!
משהו שאתם מתכננים לחודש? הרבה מאוד חרישה למבחנים

אעאעעאע פתאום קלטתי מה התאריך היוםם

מחרררררררררררר!! מחררררר זה קורהההההה!! *למי שעוד לא נפל האסימון..מאט מוציא סינגל
* ובקיץ אני יהיה שבוע בלונדוןןן!! ואני כלכך הולכת לקנות אותווו!! יאייי!!
==>צוחקת מרוב אושר כמו ילדה קטנה ומוגבלתת!!

loner in love

New member
../images/Emo127.gif

שם: חן משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר? ממ עבדתי המון? שיר/זמר/להקה ששלטו בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובא לכם להמליץ? TBS ןפאניק סרט יפה שראיתם חודש שעבר? ממ לאדעת משהו שאתם מתכננים לחודש? ללמוד ולעבוד

נממ...

שם: איילת משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר? נממ... לא ממש. שיר/זמר/להקה ששלטו בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובא לכם להמליץ? fall out boy סרט יפה שראיתם חודש שעבר? עבר הרבה מאוד זמן מאז שראיתי סרט באמת טוב
משהו שאתם מתכננים לחודש? כנראה שהחיים שלי הולכים להפסק בחודשיים הקרובים עקב לימודים. נדבר על זה כשאחזור לחיות

למעלה