מסדר נוכחות- מאי

Emo Kid

New member
|אבוקדו| שלי! ../images/Emo115.gif

מעתיקה מסוד.. שם: שחר משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר? אממ.. הייתי שלוש פעמים בעזריאלי, פעם אחת בדיזינגוף ופעמיים בשנקין..? חחח והכל בשבוע וחצי! שיר/זמר/להקה ששלטו בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובא לכם להמליץ? Taking Back Sunday, Funeral For A Friend, Fall Out Boy, Useless I.D סרט יפה שראיתם חודש שעבר? 50 דייטים ראשונים. משחקי ילדים. משהו שאתם מתכננים לחודש? לפגוש את שי

I LOVE BMSF

New member
שלי=)

שם: לינוי כחול!! משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר? אממ..עשיתי לחברה שלי מסיבת הפתעה ועשיתי לה 3 כריות!!?.(באסטד סוד ומקפליי).. שיר/זמר/להקה ששלטו בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובא לכם להמליץ? אממ..השיר החדש של No Promises-Shayne סרט יפה שראיתם חודש שעבר? אפקט הפרפר משהו שאתם מתכננים לחודש? ל"ג בעומר כאילו דעעע!!?..הולך להיותל בן ****

LovE BuSTeD

New member
גם אני פה..

שם:חיה משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר?מממממ לא זכרת שיר/זמר/להקה ששלטו בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובא לכם להמליץ?how you remind me סרט יפה שראיתם חודש שעבר?נערה בהפרעה והאנקונדה משהו שאתם מתכננים לחודש?לא דעת

ThatGirl

New member
^^

שם: הדס משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר? ניסיון מר לצבוע את הקצוות?
חחחח שיר/זמר/להקה ששלטו בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובא לכם להמליץ? יש כמה ששלטו בעיקר Pantera,Smile Empty Soul, Hawk nelson, bullet for my valentine סרט יפה שראיתם חודש שעבר? אני לא זוכרת מה ראיתי :O אולי רק ידידים.. סרט חמוד
משהו שאתם מתכננים לחודש? יומולדת? :) ג'אסט מיי לאק יוצא החודש!! סוף סוף!! אחרי כ"כ הרבה פעמים שדחו את זה! מתרגשים? (וכן, אני יודעת שכבר שאלתי את זה, אבל החודש זה קורה אז הייתי חייבת!!) כה כה כה כה כה!!!!!!!!!! שיבוא כבררררר

לצערי הרב...

אני כבר לא אוהבת את מקפליי כמו פעם.. אני פשוט חורשת(חרשתי) על השירים שלהם ותמיד שאני חורשת כבר נמאס לי... כנראה שזאת הטעות שלי, הא? טוב אז אני מודיעה בצער רב וביגון קודר שבחודש מאי אני כבר לא יהיה.. אולי אני אקפוץ מידי פעם לבקר...
בהביי לכולם..

may90

New member
שמעי, מיידלע

הם הלהקה השנואה עליי ואני פה.

PunK RocK 1o1

New member
תראי..

גם אני בקושי כבר שומעת שירים שלהם, אבל זה בד"כ קורה לפני אלבום חדש. נמאס לשמוע את אותם השירים כל הזמן.

Rowdy Girl

New member
אני יכולה להתערב איתך

שיותר מ60% מהבנות פה רק מתוך הרגל שהן פה ונחמד להן פה ולא בגלל שהן אוהבות [מאוד] את מקפליי... [ובערך 40% התוודה על זה.. אולי יותר.. מי סופר?
] גם אני כבר בקושי אוהבת אותם אבל אני לא עוזבתD: [בינתיים..] שיהיה אלבום חדש יהיה מאגניב
כי השירים כבר נטחנו במוח ובאמת נמאס. אתמול בטלוויזיה שמעתי אותם פעם ראשונה מזה 3 חודשים! [מזל''ט?] אז בקיצור... אם נחמד לך כאן.. תשארי
מקפליי זה נושא נורא שולי בפורום-.-

PunK RocK 1o1

New member
לא נכון

אומנם כמה מפה נכנסים מתוך הרגל, אבל זה עדיין לא הופך את מקפליי לנושא שולי..

m i c k e y 15

New member
בניגוד אל כל מי שאמר פה

חח אני עדיין מתה עליהם ועל השירים המדהימים.. וגם אם יוצא אלבון חדש לא ימאס לי מהישנים לעולם טוב אצל כל אחד זה משו אחר..

Rowdy Girl

New member
[=

[זה אומר שאני פה כבר%^#$%#%#@ 9 חודשים
] שם: קורלע משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר? המהמ%^$#%#$ בטוח היה משו/= רק שאני לא ממש זוכרת. הו כע O: אמרתי לאיזה ילד שאני אוהבת אותו. *
* וזה לא נגמר כמו בסרטים. שיר/זמר/להקה ששלטו בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובא לכם להמליץ? shayne ward
סרט יפה שראיתם חודש שעבר? המ/= שומדבר ששווה להמליץ עליו. משהו שאתם מתכננים לחודש? לא. ג'אסט מיי לאק יוצא החודש!! סוף סוף!! אחרי כ"כ הרבה פעמים שדחו את זה! מתרגשים? כע..[=

Simple Girl 182

New member
שלי..../images/Emo175.gif

שם: אלמוג משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר? אמ.. לא.. שיר/זמר/להקה ששלטו בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובא לכם להמליץ?Jesse Mccartney - The Best Day of My Life סרט יפה שראיתם חודש שעבר? הג'יגלו מת מצחוק משהו שאתם מתכננים לחודש?אמ.. לא.. ג'אסט מיי לאק יוצא החודש!! סוף סוף!! אחרי כ"כ הרבה פעמים שדחו את זה! מתרגשים? דדאאאא..!!

may90

New member
12345678910

שם: מאי משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר? כלום? שיר/זמר/להקה ששלטו בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובא לכם להמליץ? נו הרבה סרט יפה שראיתם חודש שעבר? בית השעווה? משהו שאתם מתכננים לחודש? יותר מידי ג'אסט מיי לאק יוצא החודש!! סוף סוף!! אחרי כ"כ הרבה פעמים שדחו את זה! מתרגשים? לא.

Bleed for Me

New member
../images/Emo127.gifנוכחת../images/Emo9.gif

שם:דניאל משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר?הממ כלום..צילומים,כמו תמיד שיר/זמר/להקה ששלטו בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובא לכם להמליץ?כל האלבום האחרון של פול אאוט בוי
סרט יפה שראיתם חודש שעבר?לא שזכור לי..מת לצעוק 4 היה חביב משהו שאתם מתכננים לחודש? בגרויות לצערי ולסיים את שני הסרטים האחרונים.. ג'אסט מיי לאק יוצא החודש!! סוף סוף!! אחרי כ"כ הרבה פעמים שדחו את זה! מתרגשים? (וכן, אני יודעת שכבר שאלתי את זה, אבל החודש זה קורה אז הייתי חייבת!!) לא ממש אבל אם יצא לקולנוע ונלך הפורום לסינמה סיטי יהיה מאגניב..

McflyRule

New member
../images/Emo45.gif אני פה! ../images/Emo9.gif

שם: אוריאן
משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר? ממממ פגשתי את ווילסון החתיך
שיר/זמר/להקה ששלטו בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובא לכם להמליץ? להקה ממש טובה:]]
embrace סרט יפה שראיתם חודש שעבר? ממ. לא זוכרת.. בעיקרון מגרש ביתי אבל זה סדרה משהו שאתם מתכננים לחודש? להתחיל עם ווילסון...
ג'אסט מיי לאק יוצא החודש!! סוף סוף!! אחרי כ"כ הרבה פעמים שדחו את זה! מתרגשים? יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאפ!!!!!!!!!!111אחדאחדאחד

אני פה../images/Emo9.gif

שם: שני משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר? נסעתי לאילת והייתי בטיול של הצופים
זמר ששלט בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובא לכם להמליץ? JESSE MCCARTNEY
סרט יפה שראיתם חודש שעבר? GRIND אויש סרט שולט!! ראיתי אותו פולל פעמיםם!! משהו שאתם מתכננים לחודש? הרבה מאוד חרישה למבחנים
ג'אסט מיי לאק יוצא החודש!! סוף סוף!! אחרי כ"כ הרבה פעמים שדחו את זה! מתרגשים? בטחחחח!! יש לי תזכורת בפלאפוןןן!! דרך אגב..ואני יודעת שזה לא ממש קשור..הסינגל של מאט יוצא עוד 3 ימיםםםם
*מאושרתתת*

בטלקאפ

New member
אניאני

שם:בת-אל משהו מעניין שעשיתם חודש שעבר? המ. קבלתי תעודה>< שיר/זמר/להקה ששלטו בפלייליסט שלכם חודש שעבר ובא לכם להמליץ?You Belong To Me-Jason Wade הכי יפה שיש סרט יפה שראיתם חודש שעבר?המ,לא ראיתי]: משהו שאתם מתכננים לחודש? לחפש עבודה!!11

למעלה