פרק 95 - טריגר

dar dahan

Member
מחשבות על הפרק הבא...

נראה לי שהציידים יותר תחמנים ממה שחשבנו עד כה ואני יסביר את כוונתי: אני חושב שהציידים מתכננים ברגע שדילן ינסה להרוג את קאיראן להרוג את דילן ואת בן בו במקום או לחלופין להרוג את דילן להפליל את בן בעזרת המכשיר הקלטה ואז קאיראן יהרוג בעצמו את בן... פרק יפה, הייתה לי הרגשה שצ'יף עשה את זה אבל זה קצת מסובך מבחינה מחשבתית, לחשוב שזה באמת היה ככה. ד"א מתי פרק הסיום של האי לא ממש הבנתי?

ANGELUSPIKE

New member
ידעתי שקאיראן הוא השטן

הייתה לי כזאת הרגשה עם כל הרמזים שגיורא פיזר, עם השען=שטן עם הספר השטן, העובדה שבחלום קאיראן לבוש באדום, כל זה הביאו אותי לחשוב שהוא השטן, אפילו עשיתי בדיקה בויקיפדיה לראות האם קאיראן זה אחד מהשמות של השטן, בגרסה העברית זה לא הוזכר כנראה ההייתי צריך לבדוק קצת יותר טוב.

מישהו 2

New member
גם אני חיפשתי ולא מצאתי

כנראה שגיורא בחר שם נדיר של השטן שלא נהוג לשמוע עליו כדי שלא יעלו על זה שהוא השטן.

מישהו 2

New member
בעצם נראה לי שקאיראן הוא פשוט שם שהמציאו

אחרת היינו מגלים שקאיראן הוא השטן ממזמן.

Yarinv

New member
אני צריך לצפות בפרק שוב כדי להבין

אבל אני מופתע כמה שמה שחשבתי עליו באמת זה מה שהיה.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifקלעתי בול:D

התאוריה שלי עוד מהשבוע הראשון של העונה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1299&msgid=124191641&FlagSybase=1 איזה מגניב!!! לאט לאט פערי המידע שלנו הולכים ומצטמצמים, והכל פתאום מתחבר ונעשה מאוד הגיוני! וזה פשוט נעשה תענוג
אני כל הפרק רק חושב "רק שלא יהייה עכשיו בלאק ויגמר הפרק!!!!" הסימן שאלה הגדול ביותר שלנו שעדיין לא נפתר הוא - השען. ולדעתי אנחנו לא נדע מי הוא עד הפרק האחרון. מה שבטוח זה הולך להיות מפתיע, ואני לא חושב שאפשרי אפילו לנחש את זה..

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאני לא חושב שזה היה כזה הגיוני

עובדה שהרבה הופתעו והרבה לא שמו לזה דגש בכלל..

tal7345

New member
אני גם חושב שהשען הוא לא גורדון מילר

ואיך הם ימרחו ארבע פרקים על יום אחד? הרי כבר ה-9.9. כרגע נראה שהכל די ברור, אבל אני מהמר שזהותו של השען תשנה את כל הסיפור. אני גם חושב שג'יי יהיה זה שיהרוג את בן, לא סתם ראינו את כל הקטע בינו לבין זואי. ובכלל, אני חולה השען, המשחק של טל מוסרי מדהים, והכי אהבתי את שתי השיחות שלו עם אדי, אני מסוגל לראות אותן שוב ושוב.

NoFaR815

New member
../images/Emo207.gifשאלה

תגידו יש למישהו תמונות של השחקנים עם הבגדים מ1900? תודה

jack 1

New member
הפרק הכי טוב עד עכשיו!!!

רק דבר אחד עדיין נשאר לא ברור וזה מאיפה קאיראן צץ פתאום

dar dahan

Member
יכול מאוד להיות שהיא תחזרו ו...

יכול להיות שהיא לא, אין לדעת...

Double U

New member
סוף סוף הכל מתחבר!

כל הקטע של השטן, מה שקרה אחרי האסטרואיד, איך ג'יני ודילן הגיעו לכפר ואיך בכלל הכפר הוקם. יש לי הרגשה שאירועי העונה הזאת לא יסתיימו בפרק האחרון אלא בעונה הבאה.

למעלה