הוי, העיניים שלי עדיין שורפות .
B blackroses New member 26/10/09 #23 ../images/Emo102.gif הוי, העיניים שלי עדיין שורפות ../images/Emo4.gif.
S sweet shir New member 25/10/09 #16 ברוכה השבה חח אפשר לומר שאני ותיקה.. 3 שנים. P: למקרה שאת לא זוכרת.. שיר, 17. השתלבות מחדש נעימה.D:
B blackroses New member 26/10/09 #24 ../images/Emo102.gif לאלא, אני זוכרת ../images/Emo6.gif. כעקרון גם אני כמעט 3 שנים, הצטרפתי לפורום ב-2007, אז השנה אני אהיה 3 שנים בפורום .
../images/Emo102.gif לאלא, אני זוכרת ../images/Emo6.gif. כעקרון גם אני כמעט 3 שנים, הצטרפתי לפורום ב-2007, אז השנה אני אהיה 3 שנים בפורום .
S Simple Girl 175 New member 26/10/09 #33 ../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifחחח. שיר, ואת ואני באמת הגענו פחות או יותר באותו הזמן לפורום
D DannyMcFly New member 25/10/09 #18 ../images/Emo189.gifהיי השתלבות [מחודשת] נעימה../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif ניצן[בת] חח הרגשתי צורך להבהיר כי זה גם שם של בן וגם של בת חח, ממנחמיה [חור בעומק הצפון] ,13, דנקושקה?! יש לי הרגשה שאני ואת נסתדר מעולה חחחחחח ואני לא יודעת אם את היית פה בתקופה שאני נרשמתי בערך שלושה ארבעה חודשים למרות שזה מרגיש הרבה יותר
../images/Emo189.gifהיי השתלבות [מחודשת] נעימה../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif ניצן[בת] חח הרגשתי צורך להבהיר כי זה גם שם של בן וגם של בת חח, ממנחמיה [חור בעומק הצפון] ,13, דנקושקה?! יש לי הרגשה שאני ואת נסתדר מעולה חחחחחח ואני לא יודעת אם את היית פה בתקופה שאני נרשמתי בערך שלושה ארבעה חודשים למרות שזה מרגיש הרבה יותר
B blackroses New member 26/10/09 #25 ../images/Emo102.gifניצן זה שם של בת XD. אני לא מכירה בנים שקוראים להם ניצן (תודה לאל, זה היה יכול להיות מאוד מאוד מטריד ).
../images/Emo102.gifניצן זה שם של בת XD. אני לא מכירה בנים שקוראים להם ניצן (תודה לאל, זה היה יכול להיות מאוד מאוד מטריד ).
D DannyMcFly New member 26/10/09 #34 ../images/Emo189.gifחח אני מכירה מלא בנים שקוראים להם ניצן אבל גם מלא בנות.. חח למה מטריד?
O OneStepCloser New member 26/10/09 #19 ../images/Emo54.gifברוכה השבה!D: אני גם די ותיקה...שנתיים וחצי? שיר תדע. XD אניוויז, אני זוכרת אותך וגם יש לי אותך בפייסבוק. אני נסטיה, 17 וחצי, קנדה (עברתי לפני 10 חודשים).
../images/Emo54.gifברוכה השבה!D: אני גם די ותיקה...שנתיים וחצי? שיר תדע. XD אניוויז, אני זוכרת אותך וגם יש לי אותך בפייסבוק. אני נסטיה, 17 וחצי, קנדה (עברתי לפני 10 חודשים).
O OneStepCloser New member 26/10/09 #21 ../images/Emo54.gifחחחח תמיד את זוכרתD: התחלתי לאהוב את מקפליי בינואר 2007?
B blackroses New member 26/10/09 #26 ../images/Emo102.gif אני גם זוכרת אותך. את ושיר הייתן הראשונות שפגשתי מהפורום, אתן ישבתן ליד הגג (אני זוכרת את זה ממש טוב, זה היה המפגש הראשון שלי והייתי ממש ממש לחוצה). עזבי, אני לא אתחיל לחפור פה XD. תודה .
../images/Emo102.gif אני גם זוכרת אותך. את ושיר הייתן הראשונות שפגשתי מהפורום, אתן ישבתן ליד הגג (אני זוכרת את זה ממש טוב, זה היה המפגש הראשון שלי והייתי ממש ממש לחוצה). עזבי, אני לא אתחיל לחפור פה XD. תודה .
X XxSteFiixX New member 26/10/09 #28 ../images/Emo80.gifברוכה השבה ../images/Emo24.gif אממ את מכירה אותי מהוועידת טימטום יתר מאתמול ניראלי הו וול, סטפי, 13 וחודש [אני מרגישה צורך להזכיר את זה], נתניה, דאגלס הסקסוש השתלבות...לא בעצם היית פה כבר O.O אז אממ...ש...תחזרי להיות פעילה בפורום ושתיתרגלי למראה של דני כדי שעינייך לא ישרפו DD:
../images/Emo80.gifברוכה השבה ../images/Emo24.gif אממ את מכירה אותי מהוועידת טימטום יתר מאתמול ניראלי הו וול, סטפי, 13 וחודש [אני מרגישה צורך להזכיר את זה], נתניה, דאגלס הסקסוש השתלבות...לא בעצם היית פה כבר O.O אז אממ...ש...תחזרי להיות פעילה בפורום ושתיתרגלי למראה של דני כדי שעינייך לא ישרפו DD:
S Simple Girl 175 New member 26/10/09 #29 ../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifעל כמה מתערבים שתוך שבוע את שוב נעלמת מהפורום?! את מאלה כשל הזמן עושות קאמבק ונעלמות, קאמבק ונעלמות, קאמבק ונעלמות.. ממש חנה לאסלו מקווה שעכשיו תאמת תשארי! גוד טו האב יו באק סאמי
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifעל כמה מתערבים שתוך שבוע את שוב נעלמת מהפורום?! את מאלה כשל הזמן עושות קאמבק ונעלמות, קאמבק ונעלמות, קאמבק ונעלמות.. ממש חנה לאסלו מקווה שעכשיו תאמת תשארי! גוד טו האב יו באק סאמי
S stavik love mcfly New member 27/10/09 #49 ../images/Emo73.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח חנה לאסלו ../images/Emo6.gif הרגת אותי LOL
D DannyMcFly New member 29/10/09 #51 ../images/Emo189.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חנה לאסלו?!../images/Emo6.gif