נו? זה עוד חודש.
G gargamich New member 3/5/04 #22 אהמ... ../images/Emo9.gif ../images/Emo94.gif התלבלבתי בגל החתימה שלך... בכל אופן- גם יוני זה קרוב...
אהמ... ../images/Emo9.gif ../images/Emo94.gif התלבלבתי בגל החתימה שלך... בכל אופן- גם יוני זה קרוב...
C crazy witch היחידה New member 4/5/04 #26 וזאת שמעלי../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif היא לא אני
G gargamich New member 5/5/04 #28 כמו כולם כאן ../images/Emo3.gif ../images/Emo94.gif וזאת שמעליי קרעה אותי מצחוק כשכתבה "זאת שמעליי זאת אני"
כמו כולם כאן ../images/Emo3.gif ../images/Emo94.gif וזאת שמעליי קרעה אותי מצחוק כשכתבה "זאת שמעליי זאת אני"
G GuItAr2 New member 5/5/04 #29 זה שמעליי...../images/Emo13.gif אמר שאני קרעתי מצחוק שאמרתי שאני מעליי זו אני....
G gargamich New member 5/5/04 #30 זאת שמעליי ../images/Emo94.gif כתבה כרגע: "זה שמעליי... אמר שאני קרעתי מצחוק שאמרתי שאני מעליי זו אני...." המשחק מדרדר!
זאת שמעליי ../images/Emo94.gif כתבה כרגע: "זה שמעליי... אמר שאני קרעתי מצחוק שאמרתי שאני מעליי זו אני...." המשחק מדרדר!
G GuItAr2 New member 5/5/04 #32 זה שמעלי!!!!../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif כתב הרגע שאני כתבתי: "זה שמעליי..." והוא אמר שאני אמרתי שקרעתי מצחוק כשאמרתי שזו שמעליי זו אני... המשחק ועוד איך מדרדר....
זה שמעלי!!!!../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif כתב הרגע שאני כתבתי: "זה שמעליי..." והוא אמר שאני אמרתי שקרעתי מצחוק כשאמרתי שזו שמעליי זו אני... המשחק ועוד איך מדרדר....
G gargamich New member 5/5/04 #31 זאת שמעליי ../images/Emo94.gif כתבה כרגע: "זה שמעליי... אמר שאני קרעתי מצחוק שאמרתי שאני מעליי זו אני...." המשחק מדרדר!
זאת שמעליי ../images/Emo94.gif כתבה כרגע: "זה שמעליי... אמר שאני קרעתי מצחוק שאמרתי שאני מעליי זו אני...." המשחק מדרדר!