אני יודעת מוציא את הגיטרה ומתחיל לנגן
ה הילדה עם הפעמון New member 8/2/07 #46 יאללה, עכשיו תורי : _ _ _ - _ _ _ _ - _ _ _ _ _ _- _ _ _ _ _ - _ _ - _ _ _ - _ _ _ _ .
ה הילדה עם הפעמון New member 8/2/07 #49 ../images/Emo127.gif _ _ י - _ _ _ _ - _ _ _ _ י _ - _ _ _ _ י - _ י - _ י _ - _ _ _ _
ה הילדה עם הפעמון New member 8/2/07 #50 ../images/Emo127.gif _ _ י - _ _ _ _ - _ _ _ מ י _ - _ _ _ מ י - _ י - _ י _ - _ _ _ _
T Tomer TR New member 8/2/07 #51 אללה |על חושי| תראו איזה אורי גלר וליאור סושרד אני... עלה לי כשהסתכלתי: אני רוצה להאמין בעצמי כי אין אחרת אם ספיר תאשר שאני אורי גלר הבא, מי שירצו להמשיך - הבמה שלכם
אללה |על חושי| תראו איזה אורי גלר וליאור סושרד אני... עלה לי כשהסתכלתי: אני רוצה להאמין בעצמי כי אין אחרת אם ספיר תאשר שאני אורי גלר הבא, מי שירצו להמשיך - הבמה שלכם
ה הילדה עם הפעמון New member 8/2/07 #52 ../images/Emo6.gif , יפה! ../images/Emo9.gif ../images/Emo45.gif
י יפית פית פית New member 8/2/07 #54 עכשיו אני!!! _ _ _ _ _ - _ _ _ - _ _ _ - _ _ _ _ - _ _ _ - _ _ _ _
י יפית פית פית New member 9/2/07 #56 ../images/Emo127.gif _ _ _ _ _ - ש_ _ - _ _ _ - _ש_ _ - _ _ _ - _ _ - ש_ _ _
י יפית פית פית New member 10/2/07 #58 יפה ענבר. _ _ _ _ _- של_ - _ _ _ - _ש_ _ - _ _ _ - _ _ - ש_ _ _
י יפית פית פית New member 10/2/07 #60 ../images/Emo127.gif _ _ _ י_ - שלי - _ _ _ - _ש_ _ - _י _ - _ _- ש_ י _