עונה
האם היית מחליפה את אחד מהשחקנים? אממ כשחקן לא נראה לי סדרה מושלמת את מי? אף אחד למה? כי זאת סדרה מושלמת במי? ראית את כל הפרקים (גם של העונה השנייה, מה שיש בינתיים)? לא ראיתי את כול עונה 1 ואת הפרק הראשון של עונה 2 וביום הולדת שלי (שזה עוד 4 ימים) אני אראה 3 פרקים ביחד. כי איז המתנה מושלמת לעצמי אני אתן לי מאשר את דיימון ביום הולדת? קראת את הספרים של יומני הערפד? לא אבל אני רוצה מי הדמות שמשחקת הכי טוב? אממ אהבתי את המשחק של דיימון ושל נינה העבר שלה בין הדמייות ולשאלה הכי חשובה (קרדיט למעיין ) : מה את חושבת עליי? מאד מאד נחמדה אוקי אני מנסה א- אליינה,אלאריק, אהבתי לסדרה ב- בוני ג- ג'רמי, ג'נה ד- דיימון
, דם ה-הורים ו-ואמפייר ז-זבל כי אליינה זבל בפרק הראשון של העונה 2 ח-חיתול משהו שדיימון לא יצטרך להתעסק איתו בעתיד ט-טביעה (של ההורים של אליינה) י- יומני הערפד, יומנים כ-כרית דם על הכרית ל- לא אליינה אני לא אלך איתך לחדרך (No Elena I wont go with you to your bedroom( מ- מכשפות , מיסטייק פולס נ- נינה ס- סטפן ע- ערפדים , עורב (של דיימון) , ערפל פ- פורום הכי שולט שיש
צ- צחוקים של הסדרה
ת ציטוטי הסדרה ק- קרולייןת ק'תרין ר- ראש העיר ש- שיני ערפד ת- תודה למפיקים מקווה שזה מספק