בשרשור חוקר-הקורבן

../images/Emo103.gifבשרשור חוקר-הקורבן../images/Emo103.gif

מי שעלתה בגורל הפעם היא............. ................................ אלינה : אלינהelina בהצלחה
יאללה לפוצץ בשאלות ומשימות :)

ראשונה D:

מי הדמות האהובה עליך? למה את אוהבת אותה? איזה פרק הכי אהוב עליך בעונה הראשונה? איך שמעת על הסדרה? אם את מכירה עוד דברים עם עפדים ספרי איזה

עונה :)

מי הדמות האהובה עליך? דיימון למה את אוהבת אותה?כי היא רעה וסקסית איזה פרק הכי אהוב עליך בעונה הראשונה? אני לא זוכרת את המספר אבל הפרק שדיימון חטף את אליינה איך שמעת על הסדרה? אממ שקראתי בכמה פורומים שזאת סדרה טבוה אז החלטתי לנסות אם את מכירה עוד דברים עם עפדים ספרי איזה אממ ספרים דרקולה נחשב?

שאלות ומשימות ../images/Emo13.gif

האם היית מחליפה את אחד מהשחקנים? את מי? למה? במי? ראית את כל הפרקים (גם של העונה השנייה, מה שיש בינתיים)? קראת את הספרים של יומני הערפד? מי הדמות שמשחקת הכי טוב? ולשאלה הכי חשובה (קרדיט למעיין
) : מה את חושבת עליי?
משימות: תעשי רשימה מ-א' עד ת' ותרשמי בכל אות משהו שקשור ליומני הערפד
(וכמובן שתרשמי את זה פה
) בהצלחה

עונה :)

האם היית מחליפה את אחד מהשחקנים? אממ כשחקן לא נראה לי סדרה מושלמת את מי? אף אחד למה? כי זאת סדרה מושלמת במי? ראית את כל הפרקים (גם של העונה השנייה, מה שיש בינתיים)? לא ראיתי את כול עונה 1 ואת הפרק הראשון של עונה 2 וביום הולדת שלי (שזה עוד 4 ימים) אני אראה 3 פרקים ביחד. כי איז המתנה מושלמת לעצמי אני אתן לי מאשר את דיימון ביום הולדת? קראת את הספרים של יומני הערפד? לא אבל אני רוצה מי הדמות שמשחקת הכי טוב? אממ אהבתי את המשחק של דיימון ושל נינה העבר שלה בין הדמייות ולשאלה הכי חשובה (קרדיט למעיין ) : מה את חושבת עליי? מאד מאד נחמדה אוקי אני מנסה א- אליינה,אלאריק, אהבתי לסדרה ב- בוני ג- ג'רמי, ג'נה ד- דיימון
, דם ה-הורים ו-ואמפייר ז-זבל כי אליינה זבל בפרק הראשון של העונה 2 ח-חיתול משהו שדיימון לא יצטרך להתעסק איתו בעתיד ט-טביעה (של ההורים של אליינה) י- יומני הערפד, יומנים כ-כרית דם על הכרית ל- לא אליינה אני לא אלך איתך לחדרך (No Elena I wont go with you to your bedroom( מ- מכשפות , מיסטייק פולס נ- נינה ס- סטפן ע- ערפדים , עורב (של דיימון) , ערפל פ- פורום הכי שולט שיש :) צ- צחוקים של הסדרה :) ת ציטוטי הסדרה ק- קרולייןת ק'תרין ר- ראש העיר ש- שיני ערפד ת- תודה למפיקים מקווה שזה מספק :)

../images/Emo35.gifשאלות../images/Emo35.gif

יך הגעת לפורום? להקה אהובה: זמר/זמרת אהוב/ה: שחקנ/ית אהוב/ה: סרט אהוב: ספר אהוב: צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: סטפן או דיימון? וכמובן,שאלת השאלות- מה את חושבת עליי? ;)

ושוב עונה בשמחה רבה :)

יך הגעת לפורום? תמיד שאני אוהבת משהו אני מחפשת את הפורום שלו בתפוז ומנסה להתשלב לרוב זה לא הולך כי אין אנשים נחמדים אבל אתם שונים :):) להקה אהובה: אין ממש זמר/זמרת אהוב/ה: יש הרבה שחקנ/ית אהוב/ה:יו ג'קמן! , איאן ,יוסף גורדן לוויט ,ג'נסן אקלס. (יש הרבה אבל זה יקח מלא זמן) סרט אהוב: שר הטבעות, התחלה, ספר אהוב: אממ אני מתחברת להרבה אז אין בדיוק אהוב צבע אהוב: סגול פריט לבוש אהוב: שמלה סטפן או דיימון? זה לא שאלה ברורה מידי? דיימון!!!!
וכמובן,שאלת השאלות- מה את חושבת עליי? ;) מנהלת טובה נחמדה ופעילה שגנבה לי את התאריך היום הולדת נחמדה

hodaya96

New member
שאלותתת../images/Emo70.gif

מה קורה? איזה פרק הכי אהבת ביומני הערפד? מי השחקן שאת הכי אוהבת? מי הדמות שאת הכי אוהבת? מי הדמות שאת הכי שונאת? כמה פרקים ראית עד עכשיו? יש פרק שהתאכזבת ממנו? איך התחלת לראות יומני הערפד? איזה סצינה אהבת במיוחד? אהבת את הפסקול של הסדרה? אם כן איזה שיר הכי אהבת? נהנית מהשאלות ומהמשימות?XD ומשימה: תמונה מצחיקה של איאן ונינה:)

עונההההההההה

מה קורה? הכול טוב מה איתך? איזה פרק הכי אהבת ביומני הערפד? אממ 11 בנתיים עונה 1 מי השחקן שאת הכי אוהבת? איאן :) ונינה מי הדמות שאת הכי אוהבת? דיימון
, אלאריק , ג'נה , קרוליין (בסוף העונה 1) אנה מי הדמות שאת הכי שונאת? בוני, ג'רמי , לןגם חירפן אותי כמה פרקים ראית עד עכשיו? את כול עונה 1 ואת הפרק הראשון של העונה 2 יש פרק שהתאכזבת ממנו? לא איך התחלת לראות יומני הערפד? ראיתי שפתאום אנשים התחילו לראות ואהבו אז אמרתי יאללה בו ננסה איזה סצינה אהבת במיוחד? אממ יש הרבה , שדיימון היה שיכור והוא רקד עם ויקי. אבל זה סתם דוגמא יש הרבה מאד אהבת את הפסקול של הסדרה? כן הוא חביב מאד :) אם כן איזה שיר הכי אהבת? אהההה סיבכת אותי נהנית מהשאלות ומהמשימות?XD כן מאד זה נחמד

למעלה