בשרשור חוקר-הקורבן

אל תביני אותי לא נכון לא הייתי מחליפה אותו

הוא פשוט קצת מציק לי:) אני לא יודעת עם זה השחקן או הדמות עצמה נראה לי משהו בדמות שהיא אומללה מידי לא יודעת

vitachka

New member
שאלות../images/Emo194.gif

אז ככה- בת כמה את? מה את עושה בחיים?
מה היית מביאה לאיאן ליום הולדת? ומה היית מביאה לדיימון ליום הולדת? ומשימה- דרגי את כל הערפדים שאת מכירה (יומני הערפד, דם אמיתי, אנג'ל וכו' וכו') לפי רמת סקסיותם (הסקסיות שלהם
)

משיבה :)

בת כמה את? עוד 4ימים בת 17 מה את עושה בחיים? לימודים ::) שנה אחרונה מה היית מביאה לאיאן ליום הולדת? את עצמי (איזה בטחון עצמי ) תאמת לא יודעת לא חשבתי משהו חמוד שהוא יואהב ומה היית מביאה לדיימון ליום הולדת? כנ"ל שאלות יפות אני אחשוב עליהן קצת :) אוקי הגבוה זה יותר סקסי (אני מזהירה אני לא מכירה הרבה או שסתם שחכתי) אם זה היה רשמיה כללית זה היה יותר קל XD אז שוב סורי שיש מאט אני מכירה רק את יומני הערפד דמדומים וקצת מדם אמיתי (רק את הראשיים) דיימון (פי 100 מכולם) סטפן הבלונדי מדם אמיתי לא זוכרת את שמו ביל (דם אמיתי) לוגן (יומני הערפד) אמט קלאן (דמדומים) הבן השני ממשפחת קלאן לא זוכרת את שמו (דמדומים) אדוארד (סורי ממש לא אוהבת אותו) הערפדים ממלחמת האופל , הערפדים שהרעים בדמדומים XD

אריק נורת'מן ../images/Emo23.gif הבלונדי מדם אמיתי../images/Emo23.gif

הערפד הכי סקסי כן אני יודעת שהרבה פה יחלקו עליי (מה גם שיש כאן כאלו שלא יכולות לראות דם אמיתי בגלל הגבלת הגיל...) ולבן השני ממשפחת קאלן קוראים ג'ספר (או כמו שאני קוראת לו פייפר קאט

איכס אני שונאת את אריק.....

טכנית זה לגיל 18 אבל בטלוויזיה כתוב לגיל 14 ואחרי שהחרכתי את עצמי לראות 2 3 פרקים כי אמרו לי שזה פה התמכרי למרות שאני רק בת 15 וגם זה עוד חודשיים שלוש ובקשר לדמויות עדיף את ביל על אריק אריק מרושע

vitachka

New member
היי, אני מסכימה איתך../images/Emo13.gif

אריק הוא באמת הכי סקסי... הגובה, השרירים, הבלונד
ואני אפילו לא כ"כ אוהבת את דם אמיתי... ג'ספר סקסי
, אדוארד מעפן... העדפתי את רוב כסדריק בהארי פוטר, הוא פשוט לא מתאים לשחק את אדוארד ~אל תסקלו אותי
~

Karma Police3

New member
../images/Emo79.gifלמה שמישהי תחלוק עלייך?../images/Emo6.gif

אריק הוא הערפד השני הכי מושלם ביקום ! במיוחד בעונה 3

למעלה