קצת נמאס לי מהכינוי הישן ואני כבר לא כ"כ אוהב את עפר
E edenc1 New member 7/3/06 #22 קצת נמאס לי מהכינוי הישן../images/Emo59.gif ואני כבר לא כ"כ אוהב את עפר
E EvaNofit New member 7/3/06 #23 לא אוהב יותר את עפר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif אני בשוק אז רגע מי "החדש"....?
לא אוהב יותר את עפר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif אני בשוק אז רגע מי "החדש"....?
E EvaNofit New member 7/3/06 #25 טוב פסדר אבל יש מלא חתיכים...... דונט וורי...... סתם דוגמא ראשונה שעולה לי כרגע מייקל לואיס בגלל שהוא משחק ב"אלופה" שאני יודעת שתראה -חבל שאין לי אוףףףף ]
טוב פסדר אבל יש מלא חתיכים...... דונט וורי...... סתם דוגמא ראשונה שעולה לי כרגע מייקל לואיס בגלל שהוא משחק ב"אלופה" שאני יודעת שתראה -חבל שאין לי אוףףףף ]
ל ליןןןןן New member 8/3/06 #26 מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif קראתי נכון../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif הייתי בטוחה אתה מעריץ מושבע...מהאלה שעופר יוריד להם נוגרה והם עדיין יאהבו אותו.... מה קרה מה הוא עשה
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif קראתי נכון../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif הייתי בטוחה אתה מעריץ מושבע...מהאלה שעופר יוריד להם נוגרה והם עדיין יאהבו אותו.... מה קרה מה הוא עשה
E edenc1 New member 9/3/06 #27 חחח../images/Emo6.gifזה לא הוא, זה אני ../images/Emo3.gif../images/Emo59.gif האמת שירד לי ממנו... (וגם אני לא האמנתי שאני אגיד את המילים האלה אי-פעם!)
חחח../images/Emo6.gifזה לא הוא, זה אני ../images/Emo3.gif../images/Emo59.gif האמת שירד לי ממנו... (וגם אני לא האמנתי שאני אגיד את המילים האלה אי-פעם!)
M moton New member 9/3/06 #28 ../images/Emo103.gifהחולייה החלשה - הגמר../images/Emo65.gif משרשר את זה כדי שישאר נעוץ ותודה לעדן שעשה את המשחק
../images/Emo103.gifהחולייה החלשה - הגמר../images/Emo65.gif משרשר את זה כדי שישאר נעוץ ותודה לעדן שעשה את המשחק
E edenc1 New member 9/3/06 #29 תודה מוטי../images/Emo13.gif../images/Emo59.gif תצביעו כי בקרוב התוצאות
ע ענתנת היחידה New member 11/3/06 #31 הזוכה שלי הוא- גיל../images/Emo127.gif ברור../images/Emo106.gif
פ פיקפיקונת האחת New member 11/3/06 #32 כאילו דהההההההההה אביב אלוש ההורסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס גיל