הימורים קטע 16

../images/Emo103.gifהימורים קטע 16 ../images/Emo103.gif

קטע שטוח, אבל אין יותר פטאקי. האם אריק צאבל יחרוג ממנהגו ויסיים לא במקום השני? ההימור שלי, בלי פטאקי ופריירה. יש סיכוי טוב לואלוורדה לנצח את הספרינט וצאבל כרגיל יהיה שני (במידה והוא עדיין לא פרש, אני מחזיק אצבעות גם לד.ק שישאיר טעם מתוק לפני שהוא פורש מהוואלטה).

Sybh

New member
הקטע מחר וחבל שפטאקי...

פרש, כי הוא יכול היה לנוח היום (עם כולם) וככל הנראה לקחת עוד קטע. התואי של קטע 16 נראה מתאים לספרינטר מובהק. זאבל הוא ללא עוררין הבולט מבין אלה שנותרו במירוץ, אבל אין לו כמעט קבוצה. אף על פי כן ... ספידי גונזאבל

היום - מנוחה, וזה הזמן להמר

על מה שצפוי לנו בשבוע האחרון. אתמול הראס קצת איכזב וואלוורדה סגר עליו את הפער. אם לוקחים בחשבון ששניהם נתמכים בקבוצות החזקות ביותר במרוץ, אז בשבילי הם שני המועמדים שנשארו לנצחון. הראס נחשב כרוכב שהולך ומשתפר ככל שהמרוץ מתקרב לסיומו. מצד שני בוואלטה של לפני שנה ואלוורדה היה מצוין בשבוע האחרון ולכן נראה לי שההכרעה בסיום תהיה בשניות מעטות. על הרקע הזה יכול להיות גם שנראה בימים הקרובים את ליברטי משחררים חבל לבריחות כדי שיקחו את מיאוצי הביניים וימנעו מואלוורדה נסיון להרוויח שניות בונוס שעלולות להתברר בסופו של דבר כגורליות. אם צריך להמר על מנצח אני הולך על ואלוורדה. אני מודה שלפני תחילת המרוץ לא חשבתי שהוא יצליח לסיים על הפודיום. אבל זה מה שיפה במרוצי אופניים.

Mont Ventoux

New member
נדמה לי שאין יותר שניות בונוס על

מיאוצי ביניים, ושזה היה נכון רק לקטעים 2-7.

אני חושב שהראס נמצא ביתרון

מסוים. הראס עבר את היום הגרוע שלו, יום בו הכל השתבש (אני עדיין לא מבין את החלפת האופניים כבר בהתחלה). אבל מבחינתו של הראס היום הגרוע הגיע בזמן, הוא עדיין לובש זהב, יש יום מנוחה (והוא גר באזור אז אולי הוא יוכל לקפוץ הביתה), ומחר יש קטע שטוח. כלומר להראס יש מספיק זמן להתאושש מהיום הקשה שהיה לו, ולמצוא כוחות להמשך הוואלטה. צריך לזכור שקטע ההרים הבא, הוא בבאח'ר העיירה בה הראס גר, וזה נותן לו יתרון לפחות פסיכולוגי. הבעיה של הראס היא, שואלוורדה הוא לא רק רוכב מפוצץ בכישרון, אלא גם לוחם אמיתי. והוא לא מתכוון לוותר ולעשות להראס חיים קלים יותר. היו לי הרבה ספקות לגבי ואלוורדה, פחדתי שהוא מצליח יותר מדי ומהר מדי. ושהוא לא יצליח לעמוד בציפיות ממנו, אבל בוואלטה השנה הוא פשוט הדהים אותי. כישרון ידעתי שיש לו, אבל הוא הראה בגרות והרבה מאוד אופי. והוא כנראה הרוויח את בזכות את כל הסופרלטיבים, שהורעפו עליו בשנה האחרונה.

Sybh

New member
אני עם אלחנדרו מהתחלה

וזו גם הסיבה שאני בין הבודדים שלא בחרו בהראס לקבוצת הפנטזיה שלהם (דבר שעד כה הסתבר כטעות). אבל נשאלת השאלה האם המאבק הוא רק בין הראס לואלורדה? יותר ויותר עושה רושם שסנטי פרז הבטיח למישהי בשמיים
לנצח את הולאטה וזו בדיוק הבטחה מסוג ההבטחות שאסור ואי אפשר שלא לקיים.

יום מנוחה=הזדמנות לרכילות מהעולם

* דאמיינו קונאגו מתכנן לזכות בחולצת הקשת בבית בורונה, אבל הוא כנראה שלא ישמח לשמוע את מי באלריני רוצה להזמין ל"אזורי". ג'ילברטו סימוני שנראה לא רע בג'ירו ד'לאציו, כנראה ילבש כחול בחודש הבא. אחרי הסכסוך המתוקשר מהג'ירו, נראה לי שיש סיכוי שבכל זאת יהיה רוכב איטלקי שיעזור לרבלין השנה. * "הבן של...#2"- הבן של סטפן רוש (ניקולאס) כנראה שסגר על החוזה המקצועני הראשון שלו, בקבוצת קופידיס. * טיילר המילטון הודיע שלא יגיע לורונה. ועכשיו לספקולציות: למעט הודעה אחת מלפני שבועיים, האמריקאים שומרים בסוד את ההרכב שלהם לורונה. בסייקלינג4אול יש הרכב ללא כוכבים. השאלה היא האם ארמסטרונג יחליף את המילטון בנג"ש? * לורן דופו מקוויק סטפ הודיע על פרישה אחרי 14 עונות של רכיבה מקצוענית.

מתי תתקיים אליפות העולם?

והאם ארמסטורנג צפוי להשתתף רק בנג"ש? ובכלל אם אפשר קצת פרטים על אליפות העולם להדיוטות שכמותי, אורך המירוץ, איזה סוג של רוכבים מתאימים לזכייה. כל אינפורמציה תתקבל בברכה תודה :)

יש לינק בטגליינס לאתר הרשמי

בכל מקרה כרגע עדיין לא פורסם אם ארמסטרונג יגיע או לא לורונה. הכל כרגע זה בגדר ספקולציות ע"פ ידיעה לא רשמית שפורסמה באחד מאתרי האינטרנט. האליפות תתקיים בורונה (איטליה) בסוף ספטמבר ובתחילת אוקטובר.

miko1810

New member
עזוב את ארמסטרונג

הוא מתכונן לטור השביעי שלו, ואף אחד לא יוציא אותו מהכוונון שלו! אפילו לא איזה אליפות עולם קטנה. הוא ירכב אפילו בקריסטמאס ואפילו בשנה החדשה (לא שלנו כמובן), לאימון כמובן, לא מירוץ. ואנחנו נראה לאנס חדש ודנדש ביולי שנה הבאה. וכולנו נריע הולה לרכבת הדיסקברי!

אני מתקשה להבין מדוע אליפות העולם

שמתקיימת 10 חודשים לפני הטור הבא צריכה להוציא אותו מהפוקוס. אם הוא יבחר לא להשתתף אני מניח שזה משיקולים אחרים בכלל יש לו סיכוי מול אריות החד יומיים?

קלודן נשאר בטי מובייל

אחרי כל הרעש שהוא עשה, טי מובייל שיפרו את החוזה. וקלודן ישאר עוד שנתיים בטי מובייל.

ido mazor

New member
אולריך קלודן וינוקורוב סביליה

ארבעתם היו בפודיומים של גרנד טורים, סביליה בוואלטה, קלודן ווינוקורוב בטור, אולריך בטור ובג'ירו. אולריך היחיד שניצח בגרנד טור (ג'ירו וטור). הרבה מובילים, לכאורה טוב לפרו-טור. קלודן אמר: אני יאן ווינו נתקוף את הטור בשנה הבאה. כמובן שהבעיה יכולה להיות היררכייה; כמו שפוסטל הראתה, צריך הרבה פועלים טובים ונאמנים ולא צריך הרבה כוכבים.

עידו התבלבלת קצת

אולריך לא זכה בג'ירו אלא בוואלטה (ומיד אח"כ באליפות העולם).

למעלה