המשחק תופסים קו

הסבר

אממ התמונות קשורות להרפתקאות וכאלה ולמעטה כתוב מרי קייט ואשלי אז זה בעצם למעלה:הרפתקאות ולמעטה:מרי קייט ואשלי ============================================ הרפתקאות מרי קייט ואשלי

motib4

New member
התשובה נכונה../images/Emo70.gif

כל הכבוד
בגלל שהכרטיסייה הבאה היא האחרונה, היא יותר עמוקה (בדומה לתשובות של שרון בתחילת המשחק) והיא יותר קשה היא שווה 2 נקודות! היא תפורסם בעוד דקה

אופסס...הנה ההסבר..

מישהו רכוב על סוס-מערב הפרוע מישהו נלחם-כי היו שם רעים וכאלה שנלחמו בהם ושהם מסתכלים על משהו-שהן חקרו ומצאו את האיש הרע. נ.ב זה מהסרט ה"מומיה" נכון?

אולי../images/Emo70.gif אולי../images/Emo70.gif

אולי זה שבמקום שכתוב מרי-קייט, יש תמונה של מישהו על סוס (מרי-קייט אוהבת סוסים), וגם יש תמונה של מישהו נלחם (מרי-קייט בטובות השתיים הייתה בקארטה, ובכלל היא יותר ספורטיבית כזאת) ואיפה שכתוב אשלי-יש תמונה של אישה עם בן-אשלי אוהבת בנים ויוצאת איתם!

Alexis14

New member
אווף... אני חייבת ללכת. אממ.. קשה!

טוב חלב אדום בטח ניצח... נו... ניחוש... אולי זה שאנשים מתבלבלים ביניהן? ולא מזהים מי זו מי...

motib4

New member
התשובה נכונה../images/Emo70.gif

כל הכבוד נגה- נוספו לך 2 נקודות. זה הכל- עוד מעט יתפרסמו התוצאות.

תשובה../images/Emo70.gif

שלוש בנות דומות-זה שאשלי ומרי-קייט לא יודעות מי הן, ושכולם חושבים שהן נורא נורא דומות, אבל בעצם הן לא! הן שתי ילדות שונות, ועם כל הפירסום הן כבר לא יודעות מי הן...אז זה בעצם שהן שונות אחת מהשנייה באופי. וכל המעריצים והעיתונאים חושבים שהן לא ומחשיבים אותן כילדה משוכפלת לשתיים. והשתי ילדות יד ביד עם סימן של דולר- זה שהן חושבות שבגלל שהן שתיים הן מרוויחות הרבה כסף, ושלבד-הן לא שוות. הן חושבות בעצם בזכות כמה דברים שהן עשויות מכסף, שכל המטרה שלהן בחיים זה כסף וכסף. שהן שואלות את עצמך- מה המטרה שלי השנה? לא כמו כל ילד רגיל-להצליח בלימודים, לגמור משחק מחשב ועוד ועוד...אלא להרוויח הרבה הרבה דולרים לכיסם של הרבה אנשים. אז זאת התשובה שלי-עמוקה.

אה...ו..תוספת לתשובה שלי..

זה שהן מבולבלות ומתוסכלות, וקשה להן עם הלימודים, אבל הן חייבות להרוויח כסף. וזה גם אומר שהן מבולבלות מבפנים, אבל כלפי חוץ הן ילדות יפות, בלונדיניות, ומצליחות. ובזכות זה הן מרווחיות כסף.

אולי

מרוויחות כסף בגלל שחושבים שהן זהות???????????????????????????? כנראה שלא אבל שיהיה

למעלה