לא
ח חלון לעולם New member 2/5/05 #22 ../images/Emo6.gif משוגעת!!!! אני עכשיו במעבדה ולא היפסקתי לצחוק מהחתימה שלך..חחחחחח...אהבתי כבר שכחתי מה רציתי לשאול.. אהה..יש לך ילדים? ואם כן, בן/בת?
../images/Emo6.gif משוגעת!!!! אני עכשיו במעבדה ולא היפסקתי לצחוק מהחתימה שלך..חחחחחח...אהבתי כבר שכחתי מה רציתי לשאול.. אהה..יש לך ילדים? ואם כן, בן/בת?
ח חלון לעולם New member 2/5/05 #27 ../images/Emo66.gif אני יודעת מי את.. חחחחחחחח... אוף..מעצבנת אחת..
ח חלון לעולם New member 2/5/05 #28 ../images/Emo153.gif חלק/מתולתל? בטח תגידי לא חלק מדי ולא מתולתל מדי מה זה התשובות האלו??
N Nira22 New member 2/5/05 #30 לא מתולתל../images/Emo3.gif הרגת אותי עכשיו (אנשים פה לא הבינו מה עובר עליי...).
ח חלון לעולם New member 2/5/05 #34 יש לי עוד שניה... הופעת בעונות הראשונות? את קשורה לדמות אחת במיוחד? חברה טובה שלה או משהו כזה?
נ נועה167 New member 2/5/05 #40 ויי חשבתי עליה אבל יש לה שיער חלק ולא אמרת את זה כששאלו חח טוב חפיף גם הייתי בטוחה שבחרת איזה משו מסובך
ויי חשבתי עליה אבל יש לה שיער חלק ולא אמרת את זה כששאלו חח טוב חפיף גם הייתי בטוחה שבחרת איזה משו מסובך
N Nira22 New member 2/5/05 #41 טוב... אמרתי שלא מתולתל. לא בחרתי במשהו מסובך ולכן פיזרתי כמה שפחות רמזים. להוציא כן/לא... אם הייתי ישר מפזרת רמזים, הייתן מנחשות בוודאות. והרי את בעצמך יודעת מה המטרה של המשחק.
טוב... אמרתי שלא מתולתל. לא בחרתי במשהו מסובך ולכן פיזרתי כמה שפחות רמזים. להוציא כן/לא... אם הייתי ישר מפזרת רמזים, הייתן מנחשות בוודאות. והרי את בעצמך יודעת מה המטרה של המשחק.