שירשור הפרק השני צפייה נעימה עוד חצי שעה הוא מתחיל...כל מה שקשור לפרק לפה
V VodKa12 New member 6/6/05 #1 ../images/Emo44.gifשירשור הפרק השני../images/Emo44.gif צפייה נעימה עוד חצי שעה הוא מתחיל...כל מה שקשור לפרק לפה
../images/Emo44.gifשירשור הפרק השני../images/Emo44.gif צפייה נעימה עוד חצי שעה הוא מתחיל...כל מה שקשור לפרק לפה
Y Y2J דוריקו New member 6/6/05 #28 נצל"ש רועי!! נצל"ש כמו שאתה עשיתה לי כל הזמן בפורום ניקולודיאון אם אתה זוכר אותי(השיניים שלי לבנות?)
B B R A Y E R New member מנהל 6/6/05 #29 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifלהבא לשרשר../images/Emo13.gif
B B R A Y E R New member מנהל 6/6/05 #7 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gif../images/Emo7.gif הרגע חזרתי אז אין טעם לראות;[ וב7 יש לי פלור;[ טובנו נראה את זה מחר בVOD
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gif../images/Emo7.gif הרגע חזרתי אז אין טעם לראות;[ וב7 יש לי פלור;[ טובנו נראה את זה מחר בVOD
B B R A Y E R New member מנהל 6/6/05 #18 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאמרו שלמחרת כל פרק הפרק יעלה לVOD... עוד לא בדקתי אצלי בVOD.. יכול להיות זה עלה בנתיים רק באזורים מסויימים.. אבל בטח עד סוף השבוע זה יעלה
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאמרו שלמחרת כל פרק הפרק יעלה לVOD... עוד לא בדקתי אצלי בVOD.. יכול להיות זה עלה בנתיים רק באזורים מסויימים.. אבל בטח עד סוף השבוע זה יעלה
E EliranMaor New member 6/6/05 #34 חיפשתי שוב ולא מצאתי...../images/Emo10.gif טוב נו תמיד נשאר שבת לחפש...[אם לא לומדים לבגרות בשבת ]
V VodKa12 New member 6/6/05 #8 איזה באסה... איזה קצר זה שיהיה חצי שעה לא 20 דק' זה כמו סידרת אנימציה 20 דק'
A AmiTutiT14 New member 6/6/05 #10 חחחחחח.. היא מהבנות האלה שאיך שאתה מגיע למקום חדש ישר קופצות עליך כמוני, אז אני אשתוק
A AmiTutiT14 New member 6/6/05 #11 אחלה פרק קצת קצר... אבל העיקר משאיר טעם לעוד בטח מחר יהיה פרק מעולה (לא מאמינה שפרק שלישי יהיה עדיין הקדמה).
אחלה פרק קצת קצר... אבל העיקר משאיר טעם לעוד בטח מחר יהיה פרק מעולה (לא מאמינה שפרק שלישי יהיה עדיין הקדמה).
Y Y2J דוריקו New member 6/6/05 #12 מי שלא ראה את הפרק היום לא כדאיי לכם לראות את זה בהוט VOD זה היה ממש חרא פרק לא שווה בכלל צפיה! אני רק אהבתי את הקטע שהם הראו לגאונים את הכיתה ושהם אמרו שלכל אחד יש משהו מיוחד
מי שלא ראה את הפרק היום לא כדאיי לכם לראות את זה בהוט VOD זה היה ממש חרא פרק לא שווה בכלל צפיה! אני רק אהבתי את הקטע שהם הראו לגאונים את הכיתה ושהם אמרו שלכל אחד יש משהו מיוחד